ИСПАНИЯ- Barajas nuevas sobre cuentas viejas или отново"Ние и преживяванията ни"

• 25 898
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • La casa de Mickey Mouse
мерси за полетите моми4ета
но при нас има малък проблем,тъй като майка ми Ще пътува сама и не е пътувала 30 г със самолет (когато ме е родила на летиЩето в киев  Joy), няма да може да се оправи с прика4ване така 4е ни трябва 4артер или до мадрид или до аликанте, съответно цените не са мног ниски
сега ЩЕ видя какво Ще направя с тези офрти които даде Вес излиза добре около 250? с тримесе4ен престой което ме устройва идеално
а за букуреЩ супер са евтини, братов4едка ми пътува до валенсия отиване и връЩане за 80 или 90? беше незнам то4но
4естити имен ден на вси4ки именници, живот и здраве и ние догодина Ще си имаме именник в къЩи

# 136
Здравейте! Да кажа и аз какви промоции знам за самолетни билети на България еър. Значи билет за 99 ? плюс 73 ? летищни такси. Има полети до Мадрид и до Малага. Промоцията е от 15 октомври до 15 декември и връщането трябва да стане в рамките на 30 дни. За деца до 2 години се заплаща 10% от цената на билета. А, плащането трябва да стане до 24 часа след като се направи резервация.
ANETT, като четях как се притесняваш за предстоящото раждане си спомних как и аз треперех като лист  преди година и половина. Каквото и да ми казваха не помагаше. Бях се паникьосала напълно. Повярвай, раждането е един напълно естествен процес. Единствено трябва да си спокойна и уверена. Аз изчетох всички книги, които ми попаднаха. Когато започна раждането осъзнах, че се чувствам точно както милиони жени преди мен и това някак си ме успокои. И всичко беше наред. Ако имаш някакви конкретни въпроси ще се радвам да ти отговоря.

# 137
  • ES
Марипоса, къде ги купуваш тия билети от Карефур?
И защо румънците имат "европейски" билети, а българите нямаме.  Close

# 138
  • Ispania
Благодаря ви моми4ета   bouquet Hug Hug Hug,хайде целувки от мен ,4е отивам да спя при баба в болницата Heart Eyes

# 139
Днес си купих билет за мен и за двете дечица и платих 570 лв еднопосочен билет до Мадрид

# 140
Марипоса, къде ги купуваш тия билети от Карефур?
И защо румънците имат "европейски" билети, а българите нямаме.  Close
Не от Карефур а от Кортинглес

http://www.viajeselcorteingles.es

Да споделя и моя опит за самолетните билети. Първо аз съм се зарекла повече да не пътувам с България Air по редица причини - все заскъсняват, мизерно е и билетите им са много скъпи. Моя приятелка, която пътува това лято ми разказва как някакви хора се крили и пушели в тоалетните, включила се противопожарната аларма и как стюардасите стояли и нищо не правили... имам и други лични "добри" впечатления от тях. По - добрата алтернатива според мен е да се пътува през Букурещ - http://wizzair.com/ летят до Барселона и Валенсия мисля. http://www.myair.com/ също до Barcelona, може и да има и до други градове, но аз не съм ги разглеждала подробно. http://www.blueair-web.com/  също имат полети Букурещ Barcelona. От София по -евтиния вариант е да се лети с http://wizzair.com/ до Рим и после от Рим до Испания може с www.vueling.com или с www.myair.com
  bouquet

Това ще е добра оферта ако имат полети от Валенсия!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 22:49 от mariposa

# 141
  • E-CLM & CH-VD
Днес си купих билет за мен и за двете дечица и платих 570 лв еднопосочен билет до Мадрид

Малко множко ми се струва  newsm78, деца до 2 год плащат 1/3 от билета, т.е. ти би трябвало да си платила билет и 2/3. Значи единия билет е около 350Е. Сигурно си с Бг еър. Но то с малки деца няма как да се вземе с прикачване.  Confused

Днес гледах по ТВЕ (тук само нея хващаме), че има големи пожари в Кастейон. Видях, че едно от нашите момичета, Вивиан, е оттам. Дано всичко с нея е наред!  Praynig

А относно билетите за Бг еър от Корте инглес, Бг еър поискаха преди 3 год., ако си купиш билета от Корте инглес, да платиш допълнително 30 евро Close, и тогава спряхме да купуваме оттам. Не знам сега как е, но по принцип Корте инглес са скъпички, много по-лесно е да се влезе в Амадеус, и те там си търсят офертите.  Peace

Ех, утре пътуваме за Мадрид, много се радвам Party Mr. Green

# 142
Вес билета е в лева и тъй като децата са под 2 годинки плащат само летищни такси който са 70 лв на дете

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 09:55 от kar4ita

# 143
Здравейте мами! Ето една тортичка от мен,днес имам рожден ден
  party023
  ura
  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Лек ден на всички!

# 144
Здравейте момичета,
Честит Рожден ден donostia!
Пожелавам ти много здраве, късмет, и всичко което си пожелаеш да се сбъдне! 
hbday baloni

Днес сутринта страшно много се изплаших и незнам какво да правя. Сутринта като се събудих получих остра болка в кръста беше някъде около минута и после мина, никога не ми се е случвало такова нещо. Знам понякога ме е болял коремът по точно пъпът като се преуморя, но това ми е за първи път и незнам какво да правя да ходя ли до лекаря или не. Обърнах се на една страна и болката отмина да чукна на дърво и досега не се е повторила. Но страшно много ме притесни. Какво да правя момичета да се обаждам ли на лекаря или не? Случвало ли ви се е на вас такова нещо? Дайте ми съвет какво да правя. Само се моля всичко с бебо да е наред! Weary smile3518  Днес по принцип съм решила да почивам по точно да полягвам  дано не се повтори! Лек ден на всички!

# 145
  • La casa de Mickey Mouse
donostia 4естит рожден ден нека ти се сбъднат вси4ките ме4ти
mimky нормално е ако искаш за твое успокоение отиди на лекар но в на4алото докато организма привиква с беб4о Ще имаш всякъкви такива болки придърпвания и какво ли оЩе не (най ве4е болки между краката и ниско доло това е от разширяването на матката) поне при мен беше така и за сега да 4укна на дърво вси4ко си е наред (въпреки 4е аз си имах доста проблеми с болки, но те бяха от друго естество, бебо искаше да расте а корема ми не и нямаше място, но сега си имам корем4е, той рита и вси4ко е наред)
само спокойствие и по4ивка (лелееееее как го казах, до в4ера се шашках и оплаквах, а ве4е и съвети давам  ooooh!)

# 146
Благодаря Анет   bouquetмалко от малко това ме успокои, понеже е нещо ново за мен и непознато и се притесних, а и вчера цял ден на работата вдигах какви ли не неща и си помислих да не би нещо да съм направила на бебо, май трябва да намалявам работата от сега, а ми се искаше още няколко месеца да поработя. Уф да знам го, че трябва да съм спокойна, но колкото наближава ситата за гинеколога се шашкам още повече, дали всичко е наред с моя бебо.  Иначе почивката ми почти свършва този месец работих по 2 дена в седмицата, но от следващия като се върнат от ваканция и другите ми шефове стават 5 дни без спиране. #Crazy Иначе сега се опитвам да почивам, но и трябва да пренаредя гардероба и да пусна втора пералня.

# 147
  • En un lugar de La Mancha...
Здравейте,момичета
Ние вече сме си в Испания.Нашата българска ваканция вече свърши,малко се поуляхме с гостуването(повече от 2 месеца),но какво да се прави,сега ми се е паднало покрай малката  Laughing.От 8 години не си бях ходила за толкова много време.
Тези дни влезнах в форума и гледам да си наваксам пропуснатото.Виждам,че много сте писали,а и много нови мами има,на които искам да кажа добре дошли!
Момичета,благодаря ви от все сърце за поздравленията за рождения ми ден  bouquet!Да си призная чак сега ги видях Embarassed,но ми стана много мило и малко съвестно,че не съм ви благодарила на време....
Сега се нагаждаме към обичайното ни ежедневие.Новото е,че решихме да запишем Йоана на guarderia,че да мога и аз да се възползвам да се запиша на някой курс,много съм се навила покрай вас Wink.Само да видим как ще свикне,че милата е още много мъничка.
Гери,давай информациа,как върви курсът за administrativo contable.Казвате,че е лесно ако знаеш счетоводство,ами ако не newsm78?Тук ме посъветваха да подам молба за курс за Celador(наблизо да нас има болница и често излизала работа),но има много кандидати,а местата са само 15,че си мисля,че трудно ще ме огрее,а и не знам до колко ще ми хареса този вид работа...
Вес,надявам се,че вече си пристигнала в Испания,дано да имаш късмет с времето,че да успееш да се топнеш в басейна Laughing
Желая ви лек ден на всички!
честит рожден ден на donostiaи от мен  bouquet!

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 15:31 от saby

# 148
Здравеите и от мен.Благодаря за саветите за патуването на бебето сас самолет.Полезно е да 4уе6 и мнението на други хора преди да вземе6 ре6ение.GERY TO аз живея в Памплона,провинция Навара-доста дале4е от Мадрид.DONOSTIA 4естит рожден ден.желая ти много лубов и касмет.MIMKY в на4алото на моята бременност са6то имах проблеми-прокарвях леко и имах болки ниско долу в краста.Добрата новина е 4е с по4ивка и малко пове4е пазене вси4ко се оправи.Моят савет е да не се напряга6 много в работата и най-важното-да не вдига6 ни6то тежко.Това бе6е при4ината за моя проблем.ни6то не е по-важно от твоето и на бебето ти здраве.пази се много.    Аз сам ре6ила да из4ета вси4ки стари теми и да сабера необходимата ми информация за вси4ко около раждането и документите на бебето,така 4е ме 4ака доста висене пред компутара.4ао

# 149
  • ES
Здравейте моми4ета,

пи6а ви от курса.  Днес имаме Sensibilizacion medioambiente. Това като как се привежда на български и с кой бг премет си съответства? Тук няма практи4еско приложение, пове4ето е говорене и се 4увствам като ку4е  Rolling Eyes, по4ти вси4ко разбирам, но трудно говоря. Страхувам се да не ме помисли маестрото за глупава. То хубу, 4е някои от съкурсни4ките ми не разбират някои от обясненията, 4е ги повтаря, освен, 4е е многословен, като вси4ки до сега междувпро4ем.

С информатиката и с4етоводството плувам в свои води, макар, 4е има не6та, които трябва да се у4ат.

Саби, не знам, ако не си у4ила с4етоводство дали 6те го разбре6. Аз все пак съм го у4ила 4 години, после и в универстета и най_ве4е практиката ми 4 години. Има една рускиня, тя горката трудно вдява и като я гледм тая седмица е до6ла само веднъж. Пове4ето от курсистите са 4ужденци, но са испаноговоря6ти, единия даже е медико от Уругвай. Ами Саби, Йо не е ли много малка за гуардерия, бе ду6а? Моят е ве4е на 13 месеца и пак не смея да го дам на гуардрия. Майка ми идва другата седмица. Така няма да се притеснявам и за курса, а и 6те мога да си потърся работа за сутринта, поне докато мине курса.

Доностия, 4естит рожден ден, мила. Много лУбов и здраве ти желая, много 6тастие и късмет. И с нетърпение 4акам да разказва6 за своите впе4атления от курса. Да сравняваме и да си помагаме.

А за понаболяването през първите месеци на бременността  е нормално. 4увства6 все едно ти идва. Това е от увели4аването на матката. Може да имате и бяло те4ение. На мен даже сетивата  ми се бяха изменили. И най_малкта миризма ме дразне6е и ми се яде6е много кисели4ко.

Като ги гледам на курса с какво само4увствие са хората тук си мисля, ако бях родена тук и бях със съ6тия статут като в БГ, къде ли 6ях да съм сега? Как бе6е песни4ката на Уикеда за Боби _  "Kакво му направихме на господ със Боби, 4е на изток от рая нас ни зароби...." Laughing

Хайдe, 4е пак взех да философствам.

Общи условия

Активация на акаунт