БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 217
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 650
Е, рекламират се явно

# 4 651
  • София
За окачени тавани, гипс картон и пвц панели за София препоръчвам Веселин Петров 0889 60 32 02. Изключително чиста и прецизна работа, извършена точно в конкретните зададени от него срокове. Заплащането не помръдна и стотинка от уговореното в началото...възвърна ми доверието, че все още има много съвестни и отговорни хора в тази професия.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 10:52 от buni

# 4 652
Здравейте, търся фирма или майстори за изграждане на площадка пред входна врата на панелен блок.
В момента плочата пред входа е напукана и е с мозайка както си е от едно време.
Идеята е да се разбие плочата и да се бетонира, а после плочки.
В Люлин седем се намира блока.
Хубав ден на всички.

# 4 653
И аз ще препоръчам майстор (За София) за довършителни ремонти от който сме много доволни.В нас за сега направихме само детската стая(махане тапет,къртене таван,шпакловки,боя,замазка на пода,а след това и ламината-качвам и снимки.В апартамента при майка ми обърна прозорците след смяна на дограмата,но нямам в момента снимки-ще кача в края на другата седмица. Казва се Георги 0889 417 683

# 4 654
Здравейте, препоръчайте моля майстор за циклене на стар паркет и лакиране. Като да може да пооправи тук там ако е необходимо. Оказа се , че препоръчаните редят ламинат, но не се занимават с естествени настилки.

Благодаря предварително !

# 4 655
Здравейте, в търсене съм на добра фирма или майстор за събаряне на дувар и изграждане на нов - тухлен или от камък в района около София. Ще бъда благодарна на препоръки.

# 4 656
  • София
Не разбирам кое Ви озадачава, имайки предвид, че строежа на дървената къща отнема средно 3 - 5 месеца. Не, че съм длъжна да Ви отговарям на тона, но заради останалите потребители ще го напиша - имахме направен проект с архитектурна фирма, която работи с Тед Хаус, както и направен фундамент. Поради крайно лошото и арогантно поведение на човека, с който общувахме, решихме да сменим фирмата изпълнител. От повече от година съпругът ми следеше група за сглобяеми къщи, където често публикуват мнения, хора, които се занимават с този тип строителство, та така стигнахме до ДБ Хаус. Доволни сме и не виждам нищо лошо да подкрепям момчетата като ги споменавам тук. Нали това е идеята на тази тема?

Здравейте,
Имаме новопостроена дървена къща, за което мога да препоръчам фирмата ДБ Хаус. Но сега сме на етап изграждане на изгребна яма или пречиствателна станция, тъй като сме във вилна зона. Бихте ли ми препоръчали фирма, ако сте ползвали такива услуги?

Тия дб хаус кога се регистрираха като фирма (има няма година) кога ти ги намери че проект ти направиха и ти вдигнаха къща даже.

# 4 657
За ВиК услуги и парно препоръчвам Илиян Иванов /София/ - тел. 087 947 4279. Ползвала съм услугите му за разни аварирали тръби на входа ни, и лично - за различни неща, някои по-лесни, други не. За цени, не мога да коментирам, но мисля, че скъпо или не - са такива каквито взимат по принцип майсторите. Мисля че си разбира от "занаята", поне последното нещо, което направи при мен, при незнание или невнимание можеше да ми причини доста последващи проблеми. Обяснявам толкова подробно, защото когато препоръчваш някого, трябва да си донякъде сигурен в мнението си.

# 4 658
  • София
Здравейте, препоръчайте моля майстор за циклене на стар паркет и лакиране. Като да може да пооправи тук там ако е необходимо. Оказа се , че препоръчаните редят ламинат, но не се занимават с естествени настилки.

Благодаря предварително !

Препоръчвам Иван- 0878 747404. Изключително коректен млад човек, който си разбира идеално от работата.
Потърсих го от препоръка оттук и съм много доволна.

Момчето винаги си събува обувките в коридора и е изключително добър в работата си. При нас след наводнение се беше надул и деформирал естествения паркет в двете стаи.
Четири пъти човекът идва вкъщи, за да провери със специален уред дали подът е сух след махането на паркета, за да може да нареди оцелелите паркетчета, и не ни взе нито лев за всичките посещения.

След 6 месеца дойде отново и оправи за един ден всичко.

# 4 659
Здравейте,
Съседите ми, ме наводниха и сега чакам всеки момент да се срине тавана, който вече е започнал да се отчупва
и затова търся свестен и доверен майстор, който да шпаклова и боядиса.
Ако някой може да ми препоръча майстор, ще бъда много благодарна.

# 4 660
  • Пловдив
Здравейте,
Съседите ми, ме наводниха и сега чакам всеки момент да се срине тавана, който вече е започнал да се отчупва
и затова търся свестен и доверен майстор, който да шпаклова и боядиса.
Ако някой може да ми препоръча майстор, ще бъда много благодарна.
За кое населено място?

# 4 661
Пептоп, не пишеш кога е станало. Посъветваха ни след подобен инцидент да изчакаме. Кооперацията ни е стара, с пукнатини в плочата, и водата дълго се отцежда. Накрая таванът се покри с черна плесен. След пръскане с препарати на хлорна основа, премахнаха мазилката почти до плоча и измазаха отново - но, след края на наводнението. Тук препредавам дадения съвет - да не се бърза, за да не избият върху поправения таван петна.

# 4 662
Здравейте, търся майстор за фаянс и теракот за кухня, както и за боядисване в гр. Стара Загора. В интернет упорито ми попада Майсторфикс. Някой да ги е ползвал?

# 4 663
За шпакловка, замазка - вътрешна и външна, боядисване с латекс, поправяне на пукнатини - за град София /за околностите, си е негово решение/, препоръчвам Венци - тел. 089 948 0900. Това лято ми боядиса 2 апартамента, имаше напукани места, замаза външна голяма тераса, балконите на единия, защото съседите отгоре са си поставяли подова изолация и беше грозно, справи се с 1 друга стая - таван и около прозоречно пространство, подпухнали от протекъл покрив.  Работи чисто - старае се да не "омазва" дограми и врати, но в интерес на истината, аз и синът ми бяхме облепили всичко възможно, както и си бяхме опаковали мебелите. Сравнявам го с друг/и бояджии, в друг апартамент, пак бяхме направили същото, но след тях ни се наложи доста да чистим засъхнал латекс или места, където леко прозираше старата боя, просто голяма стена, засъхнало мече.... И тъй като те отказаха да поправят и замажат изронена мазилка на външната тераса, ни свързаха с него, хареса ми как работи и след това продължих другите апартаменти с него.

Пиша подробно, защото аз преди това съм работила с фирма, на която казвах какво искам, те купуваха допълнителните материали /без латекса/, но вече не работят, така че трябваше да търся майстори "по единично", което ми беше много трудно - без да съм сигурна в качеството на работа, в честността.... От фирмата ми даваха договор и някаква количествена сметка, все нещо добавяха по малко, обясняваха защо и как, но аз нищо не разбирам от артестук, шит рок /даже не знам дали правилно го изписвам/, гипсово лепило, .....фибърни ленти - просто си плащах сумата каквато ми казваха.

С този майстор не съм работила с договор, той ми казваш какво му трябва и да го купя,  2-3 дребни неща той ги купи, даде ми касовите бележки, предварително си калкулираше труда, давах 1/2 капаро, ако впоследствие, в процеса на работа имаше нещо, което не се вижда на пръв поглед, го добавяхме, но става въпрос за по-дребни неща, т.е. мисля, че не злоупотребяваше с неразбирането ми, сам ми предложи за таваните да се боядисат само 1 ръка /има разлика в цената и на труда/, но на наводнената стая, тъй като е в собствения ми апартамент, сама видях колко труд и допълнителни материали положи, за да не шпаклова целия таван, а само определени места и разбира се там трябваха 2 ръце латекс. Не лепи плочки, за това го питах определено.
Здравейте ! Вкъщи в едната стая имам спешна нужда от добър шпакловчик на ТАВАНИ. Звънях на един , двама от Олх , но те не се наемат да правят тавани. Знаете ли на какви цени работи този човек. Интересува ме колко пари е шпакловка на таван на квадрат ? Добре ли го е направил вашият, има ли неравности ( дори и леки ) ?

# 4 664
Относно шпакловката на таван, не мога да ви дам точна цена, защото при мен не беше за целия таван. Най-добре, свържете с майстора, който препоръчвам /Венци/, той ще дойде, ще види и ще ви каже цена. При мен, тъй като сме подпокривно пространство, таванът беше "подпухнал" на малко пространство, но когато започна да сваля, пространството се поразшири, използва някакви материали - шит рок ли беше, нещо си ... бетон, сложи латекс, пак подпухна, но все пак направи нужното да не шпаклова целия таван / в моя случай/. Само че се наложи вместо 1 ръка латес /по негово предложение в началото, т.е. не е искал да ме "товари" с повече пари/ да го минем с 2 ръце.

Аз съм почти абсолютен невежа в тези неща, но тъй като това беше в 1 стая в моя апартамент, наистина виждах процеса на работа и знам, че не ме е излъгал. Просто му се обадете, той ще дойде, ще види и ще ви каже какво и как може да се направи и колко би ви струвало.

Преди години ползвах малка фирма за довършителни работи от най-различно естество за един апартамент, после за освежаване на друг апартамент и като цяло бях доволна от работата им /впоследствие с малки изключение за някои неща/, но те вече не работят. Препоръчах ги за същото + ТАВАН на мои близки познати, които не останаха доволни от някои неща. Тогава разбрах, че абсолютно равен таван може да се получи или чрез поставяне на гипс картон, или чрез минаване с машина, ама какво и как не разбрах. Да, и другото е, чрез ръчна шпакловка, след това шкурене, след това..... След недоволството от познатите ми, аз се загледах в тавана на моя апартамент, който взех на шпакловка и замазка и само боядисахме с латекс. Ами, в зависимост от светлината, тук там, особено вечерно време, виждам че има някои неравности, но са малко, а и светлината също може да "лъже".

Така че, във вашия случай не мога да кажа нищо конкретно, защото не знам какви са ви точно проблемите. За това - консултация с майстор, вашите изисквания, неговото мнение и препоръки, както и цена, а след това - решението е ваше. Моята препоръка за майстора е, че е добър, съвестно си върши работата и пази чисто, доколкото това е възможно при шпакловка. Аз, без значение на майстора, сама си опаковам и максимално покривам мебели, ако има такива, слагам лепенки по вратички на шкафове, ако не се местят, изобщо сама се опитвам да си спестя допълнителен труд и най-важното, да знам че аз сама съм си го направила.

Общи условия

Активация на акаунт