БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 502
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Познавате ли майстор на перални? Търся човек да я погледне и да каже какво й е. Колко пари ще излезе това поглеждане, знаете ли?
Предпочитам проверен човек. Мога да звънна на тези с обявите от Позвънете, но ме е страх на какви ще попадна.
Питам за София.
2 пъти съм ползвала услугите на тази фирма и съм доволна http://www.djotex.com/ceni.htm
25лв е идаването, независимо дали ще е само за поглеждане или по-сериозен ремонт. Частите отделно.

# 1 816
  • София
Познавате ли майстор на перални? Търся човек да я погледне и да каже какво й е. Колко пари ще излезе това поглеждане, знаете ли?
Предпочитам проверен човек. Мога да звънна на тези с обявите от Позвънете, но ме е страх на какви ще попадна.

Питам за София.

Здравей, Естел, Wink
Писала съм и преди. Доверяваме се на инж. Станев, http://lxpress.alle.bg/, потърси в чата назад. Wink Много коректен и възпитан човек, разбира си от нещата. Успех! Simple Smile

# 1 817
Здравейте! Ще можете ли да ми препоръчана добър фаянсаджия и ВиК майстор в Бургас? Ще правя баня и искам да сменям тръбите. Също така фаянс аджията трябва да е запознат с поставянето на вградени системи за висящи конзолни чинии и вградени системи за душове.

# 1 818
  • На топло в неговото сърце.
Да се похваля и аз от един майстор,който прави ремонта вкъщи доведе и друго момче с него.Работят всичко от това да съборят всичко до носещи колони,през изграждане на новите стени,шпакловки, замазки,окабеляване/направиха ми ново табло или кутия не разбирам много/,теракот,фаянс и тапети.На 1 и 15 число правят нещо като протокол за извършената работа и им плащаш по този документ поне при нас беше такава уговорката.Много готини сладури толкова свикнах с тях,че като оставиха ключовете ми беше мъчно ,но предадоха всичко в идеално състояние ние само мебелите внесохме и бяхме готови.Не ми се налагаше да викам 100 майстора за 100 неща не знам как го направиха но за 3 месеца апартамента ми беше готов.Да кажа ,че парихме преустройство  на стаите.Препоръча ми го колежка беше преди 2 години дано номера да му е същият 0896 772 655 казва се Руши .Става въпрос за София

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 12:17 от denissa22

# 1 819
Чета,чета....За майстори от Русе нищо не прочетох.Няма ли да похвалите някого?(че ми трябва)

# 1 820
  • Някъде на път....
...........
Писала съм и преди. Доверяваме се на инж. Станев, http://lxpress.alle.bg/, потърси в чата назад. Wink Много коректен и възпитан човек, разбира си от нещата. Успех! Simple Smile

Аз говорих с този инж. Станев да дойде да погледне миялната. Обаче той може само в диапазона от 10:30 до 17:00 часа, без събота и неделя. На сайта му пише съвсем различни неща.... То направо трябва да си взема почивен ден за огледа само....  Confused

Моля, дайте изпитан майстор за миялни в извънгаранционен срок, за София.

# 1 821
Смяна на радиатори, монтаж и ремонт на парно, София - 02/827 75 41  ,  0878 276 889 . Много точна и коректна фирма. Ето и сайта www.elkom-express.bg

# 1 822
...........

Аз говорих с този инж. Станев да дойде да погледне миялната. Обаче той може само в диапазона от 10:30 до 17:00 часа, без събота и неделя. На сайта му пише съвсем различни неща.... То направо трябва да си взема почивен ден за огледа само....  Confused

Аз съм хвалила не веднъж фирма Джотекс за такива работи, обаче и те само в работни дни и часове идват......Работното време на тоз инженер Станев си го бива, да. Обади се на Джотекс, поне съм сигурна, че могат да свършат работа, дори да се наложи размонтиране и транспорт на уреда.

# 1 823
  • Някъде на път....
milittana, благодаря, ще пробвам при тях!  Peace

# 1 824
Търся добър майстор за хладилник Simple Smile

# 1 825
  • София
...........

Събота и неделя работи, защото е идвал у нас и в почивни дни. Това пише и на сайта му. Човекът има график и вероятно е бил зает, доста го търсят, защото работи качествено и е точен - не лъже за кинтите, не слага стари части, изключително кадърен е. Мен ме устройва това.

Явно не се е налагало да чакате няколко дни да ви посети някой от кабеларка или други майстори - водопроводчици, имам ужасни спомени...

Предполагам, че инж. Станев има и семейни ангажименти, а и едва ли всички сервизи работят денонощно. ;Р

А от работата му наистина съм доволна. Все пак всеки решава според удобство и качество на услуга, които желае. Затова има различни фирми, цени и качество.

Хубав ден, момичета. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 09:43 от redlipss

# 1 826
...........

Аз говорих с този инж. Станев да дойде да погледне миялната. Обаче той може само в диапазона от 10:30 до 17:00 часа, без събота и неделя. На сайта му пише съвсем различни неща.... То направо трябва да си взема почивен ден за огледа само....  Confused

Аз съм хвалила не веднъж фирма Джотекс за такива работи, обаче и те само в работни дни и часове идват......Работното време на тоз инженер Станев си го бива, да. Обади се на Джотекс, поне съм сигурна, че могат да свършат работа, дори да се наложи размонтиране и транспорт на уреда.

Е, проблем е точно размонтиране и монтиране (удължава излишно времето на ремонта, давате кинти за пренос-превоз и се мотаят всякакви типове многократно у дома), с посещение и ремонт на място се спестява време, нерви и евентуални щети при транспорт, както стана с хладилник на моя роднина - върнаха го чукнат на две места.
Не винаги диагностиката и качествения ремонт могат да бъдат извършени в домашна обстановка. За тестване на програма на миялна могат и три часа да отидат - това се прави на специален стенд в сервиз. А за сайта на въпросния инженер пише, че с предимство се ползват няколко квартала, сред които моят не фигурира. Това предполагам означава, че ако се обадят от там след като аз съм направила заявка се обслужват първо тези адреси, което мен определено не ме устройва. Както и да е - всеки си решава към кого да се обърне наистина.

# 1 827
  • София
...........

Аз говорих с този инж. Станев да дойде да погледне миялната. Обаче той може само в диапазона от 10:30 до 17:00 часа, без събота и неделя. На сайта му пише съвсем различни неща.... То направо трябва да си взема почивен ден за огледа само....  Confused

Е, проблем е точно размонтиране и монтиране (удължава излишно времето на ремонта, давате кинти за пренос-превоз и се мотаят всякакви типове многократно у дома), с посещение и ремонт на място се спестява време, нерви и евентуални щети при транспорт, както стана с хладилник на моя роднина - върнаха го чукнат на две места.
Не винаги диагностиката и качествения ремонт могат да бъдат извършени в домашна обстановка. За тестване на програма на миялна могат и три часа да отидат - това се прави на специален стенд в сервиз. А за сайта на въпросния инженер пише, че с предимство се ползват няколко квартала, сред които моят не фигурира. Това предполагам означава, че ако се обадят от там след като аз съм направила заявка се обслужват първо тези адреси, което мен определено не ме устройва. Както и да е - всеки си решава към кого да се обърне наистина.

Не разбирам от техника, затова се доверявам на специалист. Нашата съдомиялна нямаше нужда от стенд, диагностиката и ремонта й бяха у дома за около час и нещо. А тези квартали се обслужват до по-късни часове, това го знам, защото пък съм сред тях. А явно не сте говорили с инж. Станев, заявки не прави, разбирате се за час и толкова. Wink

Искам да помогна, затова съм пуснала координатите му. Всеки знае кога му е удобно и какво иска. Важно е добрите майстори да се знаят.

Да, хубаво нещо е наличието на много фирми, защото ни дават избор. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 15:06 от redlipss

# 1 828
  • Някъде на път....
............ А за сайта на въпросния инженер пише, че с предимство се ползват няколко квартала, сред които моят не фигурира. Това предполагам означава, че ако се обадят от там след като аз съм направила заявка се обслужват първо тези адреси, което мен определено не ме устройва.....
Да, така е - и аз не съм от предпочитаните квартали.   Confused
Идва му твърде далеч и затова за нашия квартал ("Надежда") са такива часовете. За кварталите с предимство явно часовия диапазон е по-голям.  Peace
Както и да е - не ми е удобно в тези часове наистина. Ще се свържа с друг майстор, който може сутрин в 8:30-9:00 или вечер след 18:00 часа.
И на мен, както и на повечето наши клиенти, ми е по-комфортно в тези часове за оглед. За ремонта - няма проблем - ще си взема почивен ден, но само за огледа....
Благодаря за препоръките, момичета! От полза са ми!  Peace

# 1 829
Здравейте , бихме желали да си направим спалнята още по атрактивна и уютна с изграждането на окачен таван и стени.За целта ни трябва и майстор (специалист),който може спокойно да ни създаде и реализира нашата идея.Ако може някой,който е попадал на свестен и разбран майстор(не много скъп по джоба) за Гипсокартон да ми препоръча.Обекта се намира в жк.Дружба-2.Изчетох и видях няколко имена но те бяха мн назад във времето , затова реших да попитам отново. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт