Бургас е на морето, това го знае и детето

• 16 607
  • 297
  •   2
Отговори
# 195
Сиренке , айде наистина престрашавайте се вече и идвайте при нас. Да се запознаем с малкия Миро, пък и майка му да се поразсее малко.  Hug
Коя, Рени? Нещо не се отваря.

# 196
Добро утро от мен! Днес тъй като съм първа кафенцето от мен!  Mr. Green

Ама наистина много пораснали ващите бебчовци. И такива едни ухилени, да ги изядеш направо. Пу, пу, пу! Heart Eyes
И мамите си ги бива де!  Mr. Green

А пък снимките на булката са малко по надолу - в подписа под лентичката!
Айде приятно гледане и хубав ден!

# 197
Добро утро и от мен!
Наистина е много сладка тази снимка, на която Иво и Ася се държат за ръцете  Hug
Ама много са ни хубави децата, пу-пу!

# 198
Леле колко са пораснали бебоците. Вери лек път и от мен. Дано всичко се нареди добре за вас. Praynig

# 199
Добро утро! Много е сладка снимката, айде и аз да ги заплюя децата Wink Laughing
От мен днес е безалкохолното:

# 200
Вери, сега си обяснявам защо издирваше димитровградски чанти LaughingНещо съм пропуснала тази важна крачка в живота ви, защото рядко се мяркам.
Бъдете много щастливи на новото място, дано се адаптирате бързо  bouquet

# 201
  • По света и У нас
vesi_127 - "Водопада" се намира на ул.Места срещу блок 17, на партера на една нова кооперация /в зелено/ ... Вътре прилича малко на Бистро, с климатик е ... Има и външна част с дървени маси и пейки ... Но най-добре наистина да отидеш на място и да прецениш ... Ние семейно няколко пъти сме сядали и поне на мен винаги ми е допадало ... а на мъжа ми особено  Mr. Green печения на скара домашен суджук или беше наденица  newsm78

А сега да споделя за медицинското за брак, приятелите ми вчера са минали .... и определено малко са се минали  ooooh! поне в чакането  ooooh! ... Наистина са си ги направили в 3та поликлиника, взели са им по 6 лв. на всеки за Васерман, от Туба - такса на мадамата не са взели, тъй като е бременна ... но него са го одрали с 12 лв.  Twisted Evil ... и накрая по 10 лв. на човек в Психото  ooooh! ... И по-късно минаха през личната да им завери ... Вярно разходите донякъде са по-малко, но чакането  ooooh! ... Така че на някой друг, ако наскоро му предстои .... направо да си минава през Света София или Ел Масри /къде къде по-бързо и лесно  Peace/

# 202
Малеееее колко са ви пораснали наистина бебоците!
Честито на sirenna и megita бебоци, да са ви живи и здрави!

Направо ви завиждам мами за хубавите срещички които си организирате, а едно време малкия като беше бебе колкото вашите нямаше форум по градове /неискаха да правят, макар че имаше отдавна предложение/ и подобни срещи къде ти- много много рядко ставаха. Поне моите впечатления са такива!

# 203
Здравейте мами и от мен!
Отдавна не съм писала, но имам проблеми на работа и ще излизам скоро
в болнични, после пак и пак до майчинство... но така де...
както казва една моя дружка: Всяко зло за добро...
Искам да ви питам, някоя от вас дали знае....детенце ще тръгва на градина сега от 4-ти.
Но с документите от яслата. Тя от яслата без прекъсване тръгва на градина.
Въпросът ми е трябва ли да правим нови изследвания?
Весел ден ви желая    bouquet и обещавам да пиша повече  Embarassed

# 204
Привет и от мен!
На мен напоследък хич не ми се пише ама си ви чета редовно.
Много бебчовци имаме вече! На новите мами честито завръщане и с радост да си ги гледат.  Hug Heart Eyes
Живот и здраве след около месец и ние ще се присъединим към вас! baby_neutral
Ако някой може да ми препоръча добър педиатър в района на Краснодар или в Света София или в транспортна болница ще съм му благодарна. И как става записването, преди или след раждането е по-добре?
Хубав ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 205
Черпя днес е АЛЕКСАНДРОВ ден  Misc Baby Bottle newsm64  Gift  bigdance2  food002 Wine Glass beer beer2 Popcorn Coffee  food010 cheers cook cookЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АЛЕКСАНДРОВЦИ И АЛЕКСАНДРИ[/size]

# 206
 Търся къде правят торта военен кораб.Случайно някой да знае? Simple Smile

# 207
момичета може ли спешно координати на д-р Пепа Кънева - мобилен или нещо за записване

# 208
C-3PO, къде се губиш
Дано не е нещо сериозно  Praynig

Д-р Пепа Койнова Койнова - Кънева 
Детски болести
Болница: МБАЛ АД - Бургас
Отделение: Детско кърмаческо отделение
Длъжност: старши лекар
Град: Бургас
Телефон: 056/ 81-05-74 вътр. 232 и 215
GSM: 089/ 982 04 18
УИН: 0300000927

дано е актуална информацията  Hug - от сайта на Регионална Лекарска Колегия Бургас е  Peace

# 209
На всички, имащи повод днес да празнуват
ЧЕСТИТО   bouquet
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ

Общи условия

Активация на акаунт