Бургас е на морето, това го знае и детето

• 16 636
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • По света и У нас
На добър път Вери и безпроблемно настаняване  Hug

Еййй и да не ни забравиш  Grinning ... надяваме се, че след време ще имаш възможност пак да се включиш  Hug

bouquet  bouquet  bouquet на всички за инфото относно медицинското за брак

# 181
  • Ах, морето
vesi_127 - не знам дали ще ти трябва и кът за игра към заведението  newsm78 ... иначе аз имам приятни впечатления както от спокойна обстановка и добра кухня от "Водопада" в Лазур, р-та на х-л "Форс", както и "Романса" в Славейков /и трите имат места за сядане навън/ ... но относно възможности за игра, може би Романса, но там се събират и повечко хора  Thinking

И аз да попитам ... тези които са сключвали наскоро брак  Praynig
Моя блика приятелка се жени и трябва да се извади медицинско, не са и обяснили много-много откъде, а и личната не се е впуснала в подробности  Rolling Eyes ... но можете ли да помогнете с инфо, през кои лекари и какви изследвания трябва да си направи, има ли някакви такси  newsm78 - минавайки с минимални средства /днес в Света София и казаха 25 лв. за медицинско на човек, без да изпадат в подробности къде точно се минава/, но тъй като са малко затруднени към момента  ooooh! .... Идеята й беше дали може да мине през 3та поликлиника /аз навремето, преди 5 год. от там минах, но сега определено не съм много сигурна  newsm78/   bouquet

lucyl30, благодаря ти за отговора. Не, детски кът няма да ни трябва, защото освен моето, други деца няма да има, единствено племенницата ми, но тя е трети клас, така че я числя към големите.  Heart Eyes Заинтригува ме това заведение "Водопада". Къде точно се намира в Лазур. Ние още никъде не сме запазили, защото мъжът ми е "тежка гемия". Най-накрая ще отида и всичко ще организирам сама.

По твоя въпрос, личният лекар не прави ли такива медицински или трябва зъдължително да се минава през кабинети?  newsm78 Едно време за сватбата и ние ги правихме в Трета поликлиника, но за шофьорската книжка ходих при личния лекар. Ама пък то е друго. Знам ли...

Такава бурна вечер скоро не ми се беше случвала!  Joy

И второто за тази вечер -преди малко някакви двама молоумници запалиха една кола зад блока и избягаха, една жена се развика след тях ,но без успех. Дойде пожарна, мнооого бързо- за 4-5 минути,полиция, та погледахме и сеир.
И вече лягам,стига толкова екшън за тази вечер!   smile3524Лека на всички!   sleepuu

Ааа, и при нас имаше екшън снощи. В отсрещната кооперация има един малоумник, който има цветарски магазин и в двора гледа цветя (за продажба), които се сеща да полива все около и след полунощ. Освен това, снощи видях, че има и клетки със зайци  #Crazy . Та, легнахме си ние към 23 и 30ч. и почнаха едни шумове, досетих се аз каква е работата. Обаче някаква съседка, която е на първия етаж и всичко това става буквално под терасата и, излязла да му направи забележка. И тоя като полудя, взе да я обижда (дърта к..ва и пр.), замери я с пръст и даже грабна една саксия да я метне по нея, но тя се скри. После извика полиция...Е, до бой не се стигна, но малко остана. Добре, че не ми събудиха детето с крясъците си, че щях да ги насмета и двамата.  #2gunfire

# 182
Вери, на добър път и успех ви желаем на теб и цялото семейство   Heart Eyes
Всичко дано се нареди при вас и да драсваш по някой ред, като имаш възможност  Hug

# 183
Люси и мен ме заинтригува това заведение Водопада в Лазур, че таткото има РД в петък и ние се чудим къде да ходим.

# 184
  • България
Мамите, които водите децата си на ясла, колко  време преди това подадохте документи ? Щото нещо ме засилват отсега да съм подавала , че нямало места  newsm78

# 185
  • у дома
Вери, много здраве и късмет и от мен. Определено ще липсваш ...
  bouquet

# 186
  • Бургас
Ох че съм ви изтървала края  Mr. Green

Вери приятен път и бъдете щастливи навсякъде където и да отидете и мнооооого УСПЕХИ   bouquet

Люси това за медицинските в Ел Масри ни завериха всички кабинети без дори аз да присъствам, е тогава бях мноооого бременна, само ни взеха кръв. Иначе от ритуалната зала дават листче с инфо какви лекари трябва да се минат.

Ох ние чак сега се учим да се кърмим, нали бяхме много мънички  ooooh! досега карахме на цедене и даване от шише ама вече така ми е писналооооо  Crossing Arms Сега се мъчи милото от гърдата и ето рекорд сега се събужда след 2 часа милото хищниче на мама Mr. Green Ама не ме изсуква докрай и пак си вървя с помпата след него, аман, и замразявам кърма. И така нямаме никакво време за разходка  #Cussing out

# 187
Мамите, които водите децата си на ясла, колко  време преди това подадохте документи ? Щото нещо ме засилват отсега да съм подавала , че нямало места  newsm78

Няма да е зле от сега да подадеш. То всъщност на два пъти се подават така да се каже. Първо се ходи да те запишат в списъка на чакащите, и ти казват кой номер си, дават и листче. А после, когато решиш да даваш малкото (това може да е и след година, две чак), тогава отиваш пак и директорката трябва да ти даде да попълниш стандартна МОЛБА, трябва да се мине през личния лекар за талончета за изследвания на глисти и паразити, да ти напише ваксините в нов картон, ти да си направиш васерман ... и т.н. и т.н.

Записвай отсега в списъка, за да не стане като при нас - каза, че сме много голям номер 68 и цяла седмица се опъваше и не искаше да ни приемат, а го бях записала когато беше почти на годинка.

# 188
Вери много се радвам за вас! Сигурно сега ти е много много....
Лек път ви пожелавам и при първа възможност като пристигнете драсни някой ред как си/сте?

Цитат
Katalina, сега ти гледах снимките от сватбата -  smile3501 страшна мацка си!
Каталина наистина си била страхотна булка и аз разгледах снимките и най ве4е се радвам, 4е явно вкусовете ни съвпадат по отношение модела на роклята /и моята беше нещо подобно/. Grinning

# 189
  • България
Аз нещо не ги открих тези снимки. дайте линк, моля .....да я видя тази хубава булка  Simple Smile
А медицинските за граждански брак ни станаха супер бързо. Отидохме при личния лекар , дадохме си данните и по 15 лв. мисля на човек беше и тва е ....после отидохме да си ги вземем.

# 190
  • На морето!
Здравейте!Пак качих снимки от кафето в Морската-направих им и папка "Среще на Градина".Като имам време ще преместя всички снимки от това кафе в папката,че сега са пръснати навсякъде  Confused
Ето и линк

# 191
Супер сме (скромно, а?  Mr. Green)!

# 192
Вери желая ви всичко най -най  хубаво да ви се стовари на главата и попътен вятър!  Wink Heart EyesСпециално много целувки на моята адашка!  Hug

Супер сме (скромно, а?  Mr. Green)!
Готянки сме си!  Joy Joy Joy
Ето и още малко снимчици от вчера и днес

# 193
Малеее,мили мами,колко са порастнали Мони,Иво,Валери и Мая.Може така да ми се струва,защото моя пухчо е дребничък,но пък и отдавна не съм ви виждала така че е нормално да сте порастнали. Hug Hug Hug
Къде са тия снимки от сватбата на Каталина и аз искам да ги видя???

# 194
  • На морето!
Попътен вятър и от мен,Вери!Много щастие и постигнати цели ви желая!

Е,няма такава сладурска снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сирена,ела да ви видим-знаеш къде ходим!Страшно много ще ви се радваме да видим малкия сладур!

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 22:46 от Райна

Общи условия

Активация на акаунт