Бургас е на морето, това го знае и детето

• 16 595
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Забравих да кажа, че сме в Изгрев. Но където и да е педиатъра ще го посетим!

# 226
Здравейте морски мами!

ИМАМ СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ!!!

В момента сме на гости на свекървата в Бургас (мъжкото ми слънце е от тук smile3521), но бебо нещо се разболя - от вчера е прегракнал и е кисел. Тази сутрин дори като се опитва да гука му е слабо гласчето, непрекъснато му хърка гърлото и е мноооого кисел  Cry

Много ви моля, дайте координати на изпитан от вас педиатър, че не знам къде да го водим, а не искам в това състояние да обикаляме поликлиниките. СПЕШНО МИ Е!!!

Сега се обадих в Света София - Ангелова е добра /поне така се коментира тук/ и е днес на смяна там до 13ч.
http://www.saintsofia.com/index.php?lang=bg&menuid=19
тук можеш да видиш координатите на поликлиниката
прегледа струва 15лв
Аз да си кажа, че моят съпруг днес има рожден ден!  bouquet

# 227
  • Ах, морето
Бубичко,в коя ясла е Деничка?
ами тя е в тази зад мърфито в градинката - втора група
и днес като се събуди пак си намери гърнето и пак искаше да я слагам и като я сложих се изчурка, ама после неще да става, седи си там и не дава да барна гърнето, голяма терца е. даже снощи си имах разправия с таткото, щото беше решил, че това седене на гърнето с часове го е превърнала в игра, и особено след като го разля, той се вбеси и го прибра и настана щур рев и последва скандал от моя страна. щото ми се струва, че всичко при нея започва под формата на игра, така се научи и сама да се храни, като на 1г поиска лъжичка - отначало само ровеше, но ето че на 1г и 3м вече се хранеше сама, къде в устата, къде на земята това е друг въпрос. и сега това с гърнето, ми хубаво е че проявява интерес детето и не трябва да й скършвам кахъра - ми нека си седи и какво като разляла малко, ми то така тръгват нещата
ВЕСЕЛ И ПРИЯТЕН ПОСЛЕДЕН ДЕЛНИЧЕН ДЕН

Ти на мъжете им дай да се карат само. И моят е същият. Нещо като не направи детето както на него му се иска, и започва да и крещи. Казах му, че е станал истерик. Не мога да му обясня, че децата не са роботи, които изпълняват команди и че и те се имат характер. Добре че не се налага те да гледат децата целодневно, че после сигурно ще имат нужда от санаториум за успокояване на нервите.  Joy Все пак, да ти е жив и здрав и много да ви слуша с Деничка! Приятен празник ви желая!

# 228
  • у дома
Много ви моля, дайте координати на изпитан от вас педиатър, че не знам къде да го водим, а не искам в това състояние да обикаляме поликлиниките. СПЕШНО МИ Е!!!
0888650145 - Д-р Димитрова, спряга се като най-добрата, заедно с Калудова.
Дано малчо се оправи  Hug

# 229
баткото също е доволен, че не са бебешки коланите, а мъжки    Joy

Еми той е голям мъж вече.

# 230
знаете ли на кой телефон може да направя справка в НОИ защо ми бавят болничните?
намерих някакви телефони на сайта на НОИ, но никой не ми вдига  Confused

# 231
  • Бургас
Телефон на НОИ 029261990. Но бъди мноооого упорита и не забравяй, че днес е петък Close

# 232
Довечера от 20:30 ЧАСА на ЛЕТНИЯ ТЕАТЪР ще има концерт на  ГРАФА, МАРИЯ ИЛИЕВА, И ФИНАЛИСТИТЕ ОТ МЮЗИК АЙДЪЛ - Красимира Иванова, Преслава Пейчева и Теодор Койчинов

Преди малко купих билети и видях, че има още доста места. Така, че не е късно. Щяло да има и каса пред театъра за желаещите в последния момент  Wink

Струва ми се, че ще се получи готино шоу, няма да е като Бургас и морето  Mr. Green, поне се надявам де. Айде, който иска да идва

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 16:50 от Танина

# 233
аз няма да мога, трябва да си довършвам дипломната работа, че срока ми е до 03.09 пък съм още на 23стр.  Sick

# 234
bubi4ko, Ustata БЛАГОДАРЯ Hug

Бебо вече е по-добре, но все пак тази вечер ще си ходим към София, че да си го види и неговата педиатърка. Пак благодаря  bouquet

# 235
  • Бургас / Славейков
Здравейте, и аз отдавна не съм писала, само попрочитам от време на време.Мими е от 3 месеца на ясла ,вече пишка в гърнето ,но продължавам да я пращам с памперс в яслата. .Махнах и нощния директно ,защато се стиска и не пишка.Искам вече да го махам и в яслата и говорих с учителката , а тя ми каза от септември, че сега били още сборни групи и на някой от лелите не им се занимава.За плаченето още си плачем не всеки ден ,но плаче.

# 236
  • България
Телефон на НОИ 029261990. Но бъди мноооого упорита и не забравяй, че днес е петък Close
Ама този номер софийски ли е, че и аз  звъня , но до НОИ Пловдив , тъй като фирмата, в която работих е пловдивска и от НОИ - Бургас казаха, че не могат да ми дадат информация. Обаче никой не ми вдига или ако се свържа с някой ме препраща на друг номер и така.....

# 237

Тина78 , ето ти в Пловдив телефони

РУСО - ПЛОВДИВ
ул. "Любен Каравелов" № 7
ул. "Скайлер" № 5
п.код 4000
факс: 032-64-80-66
E-mail:Plovdiv@NSSI.BG

Тел. краткосрочни плащания и контрол
032-60-86-71
032-60-86-76
032-60-86-97

Тел. пенсии:
отпускане 032-60-87-60
изплащане 032-60-87-72
Други тел.: Р-л "КРД" 032-60-86-61
                   Р-л "ПОБ" 032-60-86-65; 032-60-86-03

# 238
  • По света и У нас
tadela - ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК /на патерици/  newsm53

Ji
- относно тортата, предполагам, че си попаднала вече на тези 2, но за всеки случай  Peace
http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=187&s=f
http://www.nedelya.com/articledetails.php?ArticleID=263&page_num=34
като тази на Захаро е на по-приемлива цена, но на Неделя изглежда може би по интересно  Thinking

И нещо любопитно  Grinning ... не знам бременлийките дали са попрегледали последния брой на 9 месеца, но през Септември ще има и в НАшето Родилно "Ден на отворените врати"  smile3521, датата е 26ти септември, а предварителни записвания стават при Д-р Георгиев  Grinning ... както и отново започват лекциите "С 9 месеца на училище", за Септември отново са предвидили 2  Peace

# 239
аз да и се оплача, нали днес мъжа ми е рожденник, та му купих сладоледена торта /той така искаше/ и свещичките наредих на нея, и вечерята сложена, а той още работи, тия неговете шефове точно днес решиха да дойдат. ама че РД

Общи условия

Активация на акаунт