Бургас е на морето, това го знае и детето

• 16 601
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Честит имен ден на всички Алексчета!Бъдете живи и здрави!
Рени,Маги,много ми се иска да се присъединим към вас,ама малкия още много се шашка от разходките!Две вечери го изкарвах първата в морската,долу-горе добре,макар чебеше в шок,но на втората го изведохме в центъра и там като го хванаха едни колики,реве та се къса,направо ужас,прибрахме се почна и да повръща,та викахме педито.Мъжо така се уплаши и ме обвини,че съм го мъчила с разходките,за това сега ще го изкарвам тук из квартала да посвикне и после идваммм.
днес бяхме и на консултация-не е наддало мъничето ми,имам кърма колкото си искам,но направо е гола вода,та сега ще го дохранвам с АМ.Ама аз съм си виновна,нямам апетит и не се храня хич,сама си мъча детето,но сега започвам да ям!
Прегръдки и целувки от нас на вашите сладури!!!

# 211
Evanik, мислех че аз съм " майката с ревливото бебе" Laughing Поради същата причина и ние си спестяваме доста от разходките.
Joy Отстъпих на 80 % разходките на майка ми! Събота и неделя го водим на въздух в двора на прабаба му и прадядо му. Чакам да порастне малко и да ходим в морската. Поздрави на Vesi_127. Heart Eyes

# 212
  • Бургас
сиренка и аз хич не ям ама хапвам орехи. за да е качествена кърмата трябва да се ядат повече ядки без фъстъци и да са сурови най добре. не бързай с АМ има време и за него според мен

# 213
Аз да се похваля: Деница одея си намери гърнето и искаше да я слагам - първо се изака, ама малко полуправа /щото така е свикнала/ и мн не го уцели. След 15мин се изчурка, ама като ми го носеше да ми го покаже и го разля. След 30мин пак се изчурка, тоя път на време го взех и естествено Бурни Аплодисменти Hug Hug Hug Тя май го приема като игра това с гърнето - не дава да й сложа памперс, а само сяда, става и гледа какво има вътре. И това от яслата, щото аз до сега не съм я слагала на гърне от как беше на 8м. Явно гледа там децата какво правят, а и ми казаха, че от вчера и нея слагат.

# 214
Ето, почнали са предимствата на яслата. Ние още не сме свикнали съвсем, а и сега вадим зъби и днес особено ми беше много кривичък.

# 215
хаха видяхте ли колко полезни неща има там?
аз като ви разправях  Wink

# 216
Да попитам и в тази тема:
-Къде продават детски колани(за 7годишно момченце)?

# 217
  • На морето!
Бубичко,в коя ясла е Деничка?Защото в яслата на сестра ми/т.е. на племенника ми/ ходят само с памперси и лелите не ги слагат на гърне,дори и вече да са научени.Та сестра ми много се дразни защото положи доста усилия да го научи,а сега в яслата не му дават на гърне и той пак започна да отвиква.Иначе е много сладък като вика от пясъчника "Има пииииш!" и сестра ми бяга по дърветата  hahaha
 smile3501 smile3501 smile3501 на Деничка!

# 218
  • Ах, морето
vesi_127 - "Водопада" се намира на ул.Места срещу блок 17, на партера на една нова кооперация /в зелено/ ... Вътре прилича малко на Бистро, с климатик е ... Има и външна част с дървени маси и пейки ... Но най-добре наистина да отидеш на място и да прецениш ... Ние семейно няколко пъти сме сядали и поне на мен винаги ми е допадало ... а на мъжа ми особено  Mr. Green печения на скара домашен суджук или беше наденица  newsm78

Мерси, Люси. Снощи случайно, като минавахме от там, го видях. Изглежда не е лошо заведението, ама е точно на улицата и малко опасно ми се вижда от тази гледна точка. Иначе с компания бихме отишли, щом като кухнята е хубава (това все по-рядко се среща в наши дни).

Търся къде правят торта военен кораб.Случайно някой да знае? Simple Smile

Ами, защо не пробвате в "Неделя" или в "Роза"? Мисля, че работят по поръчка всякакви торти по модел на клиента.

Joy Отстъпих на 80 % разходките на майка ми! Събота и неделя го водим на въздух в двора на прабаба му и прадядо му. Чакам да порастне малко и да ходим в морската. Поздрави на Vesi_127. Heart Eyes

Благодаря.   bouquet А Ники как беше днес - изморен от емоциите?

# 219
Благодаря.   bouquet А Ники как беше днес - изморен от емоциите?
Vesi, емоциите май не му повлияха на поведението днес, но противомиелитната ваксина определено му повлия. В болницата не плака много, дори бих казала, че се държа мъжки, но после цял ден беше крив. Целувки на Танечка.  Hug

# 220
Да попитам и в тази тема:
-Къде продават детски колани(за 7годишно момченце)?
в магазините на АРТ 63 - отивай в Пиргос Арт, че май е по-пълен там асортимента
на мен все ми измислят там колани, дори и да няма по мярка на място ми го корегират
има и от изкуствена и от естествена кожа, и за сега съм доволна  Peace
баткото също е доволен, че не са бебешки коланите, а мъжки    Joy

# 221
  • Oslo
[Искам да ви питам, някоя от вас дали знае....детенце ще тръгва на градина сега от 4-ти.
Но с документите от яслата. Тя от яслата без прекъсване тръгва на градина.
Въпросът ми е трябва ли да правим нови изследвания?
Не се правят нови, последния ден в който е на ясла си плащаш таксата до момента, носиш я на сестрата в яслата и тя ти дава картона на детето. В него е писала, че няма контакт с ОЗБ и паразити. После го носиш в градината която ще посещава детенце, и - това е!
Ако имате повече от 3 дни у дома между яслата и градината, е нужна и контактна бележка от личният лекар.

# 222
  • България
Сиренка, след като имаш кърма защо трябва да дохранваш? В кърмаческия форум казват, че такова нещо като нискокалорична или нехранителна кърма няма. Мая на 12-тия ден също беше наддала по-малко от 100г.  Може би малкия все още не се е научил да суче добре. Можеш да пробваш да го слагаш по-често на гърда и за по-длго време докато се регулират нещата . Но ти си знаеш най-добре де  Peace

# 223
Бубичко,в коя ясла е Деничка?
ами тя е в тази зад мърфито в градинката - втора група
и днес като се събуди пак си намери гърнето и пак искаше да я слагам и като я сложих се изчурка, ама после неще да става, седи си там и не дава да барна гърнето, голяма терца е. даже снощи си имах разправия с таткото, щото беше решил, че това седене на гърнето с часове го е превърнала в игра, и особено след като го разля, той се вбеси и го прибра и настана щур рев и последва скандал от моя страна. щото ми се струва, че всичко при нея започва под формата на игра, така се научи и сама да се храни, като на 1г поиска лъжичка - отначало само ровеше, но ето че на 1г и 3м вече се хранеше сама, къде в устата, къде на земята това е друг въпрос. и сега това с гърнето, ми хубаво е че проявява интерес детето и не трябва да й скършвам кахъра - ми нека си седи и какво като разляла малко, ми то така тръгват нещата
ВЕСЕЛ И ПРИЯТЕН ПОСЛЕДЕН ДЕЛНИЧЕН ДЕН

# 224
Здравейте морски мами!

ИМАМ СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ!!!

В момента сме на гости на свекървата в Бургас (мъжкото ми слънце е от тук smile3521), но бебо нещо се разболя - от вчера е прегракнал и е кисел. Тази сутрин дори като се опитва да гука му е слабо гласчето, непрекъснато му хърка гърлото и е мноооого кисел  Cry

Много ви моля, дайте координати на изпитан от вас педиатър, че не знам къде да го водим, а не искам в това състояние да обикаляме поликлиниките. СПЕШНО МИ Е!!!

Общи условия

Активация на акаунт