Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 483
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Честити бебчета на Тиара и Ани-Бани  Hug  Hug. Да са им живи и здрави, бързо възстановяване !!!

# 241
Ех че хубави новини!!!! Само това да се чува всеки ден по няколко пъти:)
Честито на мама Ани и щастливия татко!!! Да е жив и здрав малкия юнак и да не прави много пакости като порасне:)
тя Ани така и не разбра какво да очаква, всеки и казваше различно, то не беше момче, после момиче и тя все сменяше цвета на щъркелчето. Но мистерията вече е разкрита Simple Smile

Честита принцеса и на мама Тиарра!!! Много да ви слушка и радва!!! Предполагам че Тиарра е родила през в 1ч през нощта, защото аз бях вчера с нея до 12ч и нямаше никаква индикация за такива хубави събития. даже се разбрахме да се видим другата седмица:)
Бързо възстановяване на всички мами и сега чакаме включване от Кали, а може би и още някоя мама!!!

# 242
Днес проспах предиобеда,да не гледам все бъб форума...и ето 2 нови бебока.

Честита мома на Тиара!!!!!!!!  bouquet
Честит господин на Ани!!!!!!  bouquet
Много  bouquet да ви слушат бебоците!!!!

# 243
  • Sofia
Ихаааа Crazy...

Честито на Анич и Тиарич! Да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват!  bouquet  Hug

И Кали в 11.15ч се е сдобила със здраво момченце - Петър, 2550кг и 49см.  Жив и здрав да им е, много радост да им носи и баткото да го пази!  bouquet Hug

# 244
Много целувки  Heart Eyesна Ани Бани толкова се радвам за мъника, суперско да е много много здрав и послушен, бързо възстановяване и скоро да си се върне при нас със сладурчо.
Честито и на Тиарка много дате радва малкото здраво беболече.
Беринка хич не се ядосвай и не се престаравай да им слугуваш, много готино са го казали и другите гледай си ти и беб да сте добре.

# 245
Честито бебче, на Кали да расте здраво и щастливоbouquet  bouquet   bouquet

# 246
Честито на Кали и от мен много здраво и усмихнато мъниче  bouquet

# 247
Честито бебче, на Кали да и е живо и здраво ! и тя да се възстановява бързо за да може да се приберат по-бързичко
с тези по програма приключихме..........сега чакаме изненадки

# 248
  • гр.Варна
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И НА КАЛИ!  bouquet
Да е жив и здрав момъка и много радост да носи на цялото семейство! Hug Hug Hug
Бързо възстановяване на Кали!

Беринче, тези не са хора!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лягай и си почивай, а гостите навън!
Луда работа! Някой хора явно са загубили чувството за такт и уважение! newsm78 newsm78 newsm78

# 249
  • София
Хей, ЧЕСТИТО И НА КАЛИ!!! bouquet Да им е жив и здрав юнака и много да се обичкат с бати!  bouquet

Мами, аз се опитах да добавя новите бебешоци на 1ва стр., но се отказвам. Crossing Arms Всеки път като вляза в общия акаунт ми се блокирва компютъра, не знам каква е тази зависимост и се ядосах и няма да правя промени. Crossing Arms Някоя от вас когато може да ъпдейтне инфото. Hug

Берина, какви са тези несъобразителни гости? Rolling Eyes Ние само едно приятелско семейство от чужбина така посрещнахме (но са ни страшно близки), но са точни - пазаруват, подреждат докато бяхме ние на работа, а те в къщи. Ха, не стига, че си бременна, с малко дете, ами да се съобразяват. Naughty Защо не опитате тактично да поговорите или да ги подпитате кога мислят да си ходят? Rolling Eyes

# 250
Честити ви нови бебоци! Да са живи и здрави на мама и тати!

baby

# 251
феминче и аз почнах със сълзите  -ЧЕСТИТО НА АНИ И ТИАРА ДА СА ИМ ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ

Беринче съчувствам ти мило-аз бях така първия път ама този път съм решила че ще ги разгоня всички-къде доки каза ,къде депресията ме гони, къде още ме боли-хич не ми трябват гости

Лилеби знаеш ли много зависи от екипа поне според мен-доки ми беше супер  Hug
при първия напън като видя какви ги върша т.е.напънах неправилно и ми се напукаха капилярите в очите ,ми хвана главата с ръце накара ме да я гледам в очите и съвсем просто ми каза -напъни все едно че имаш запек т.е.от кръста надолу .Мина втория напън, на третия Сашко излезе .Сега вече знам как става но тогава си мислех че ще се наакам, пък то преди това ти правят клизма и нямаше защо да се притеснявам толкова .Извинявайте за обяснението малко е ....дано не разваля на някой обяда

# 252
Здравейте, мами и от мен.
Ето ни ги новите бебета- честито на мама Тиара, мама Ани и мама Кали - да са им живи и здрави бебетата и много да ги радват. Бързо възстановяване на мамите. 
Я, Людмилка се е завърнала сред нас- отново добре дошла, липсваше ни на хоризонта.
Да ви се похваля – нашето бебоче се размърда и сега съм спокойна- само дето не мога да го разбера в крайна сметка вчера седалищно ли застана или си е все още нормално, но ми изкара акъла вчера с тия номерца.
Мами, как сте с албумина- на мен взеха да ми се надуват краката, а нито излизам по жегата, нито се натоварвам с ходене. А и като се вреже нещо в крака ми, му трябват часове да си заеме нормалната форма, та се притеснявам и за това, а не ми се тича 40 км., за да проверя. Пък и доки ми е в отпуска.
Тумбелинка, дано се задържат по- дълго в коремите тези наши бързаци.
Беринка, знам как е с тия гости- нем е хубаво , като има много хора вкъщи, хем те натоварват много- ние до преди 2 седмици бяхме като хан, но сега отказвам вече всякакви визити. Naправо бях луднала, че и паркета ни надраха, докато са си нагласяли диваните да им е удобно. Дано бебо си изчака времето – хем да си спокойна, хем да си му е дошло времето.

# 253
Човек да не подремне за час и го заливат с бебета!!!

ЧЕСТИТООООООО! Малей, като гледам как се почна!  newsm44 newsm44 newsm44 Ей така да е!
Ани, кали, Тиарра, Брейви, бързо възстановяване и да се  отчитате!
Целувки на всички!

# 254
ЧЕСТИТО НА ТИАРА,АНИ-БАНИ И КАЛИ bouquet  bouquet  bouquet
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО.БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ,МОМИЧЕТА Hug

Общи условия

Активация на акаунт