Бюро " Форумски справки "

• 55 007
  • 949
  •   1
Отговори
# 120
  • При хората, които обичам
Май в една тема, в която имаше номинации. Бабиейросите водеха, а след априлките течеше агитация на лична да се гласува яко Laughing Имаше даже една мацка от тях, която си спечели прозвището " Агитаторка "  Mr. Green

Shocked Къде съм бляла пак? Каква клюкарка съм? Срам, срааам  ooooh!

Бабиейросите водехме в класацията за Банда на годината до момента, в който Априлките започнаха да регистрират съпрузи, приятелки, братовчедки и съответните им съпрузи, приятелки и братовчедки...

# 121
Не знам да се изхиля ли или да пусна отегчена въздишка. Шъ мъ уморят тез хора...

# 122
И в крайна сметка кой грабна титлата, че не помня? Всъщност, има ли вариант вота в такива анкети да се манипулира от по-висшестоящи Thinking?

# 123
  • Кори Селести
Всъщност, има ли вариант вота в такива анкети да се манипулира от по-висшестоящи Thinking?

Не.
...за съжаление

# 124
  • При хората, които обичам
В крайна сметка те грабнаха титлата.
Но моралната победа е наша, ако мога така да се изразя bowuu

# 125
Сега и на мен ми стана интересно за тая ложа...Поне един ник споменете де, скръндзи  Laughing
Вечерница и Теодора /White raven/ например. Доста бяха. Мама кенга беше в основата на разкритието Simple Smile

# 126
  • Варна
Около масонския форум, главен инициатор сякаш беше  Стройна фиданка. Която пожела да я замразят и започна наново форумиране, в друг вид. Тя беше интересна личност, имаше много вълнуващи теми с тая Фидана, ама вече е подобрена, нова.
Абе интриги бе, такава забава! Party

# 127
В крайна сметка те грабнаха титлата.

ShockedЗначи е било " тиха и безславна  победа ". До последно си мислех, че Бабиейросите са я отнесли...
Абе вие сериозно май говорите Shocked Аз мислех, че се майтапите за тоя таен форум  ooooh!

# 128
Обаче, мамчета, аз все още се чудя онуй нещо Хамелеото дали е Мерзавеца...............
Хамелеото е пас загадка. Не съм хейтърка, харесвам го човека, нищо че му липсва финес. Много е еднакво с мерзавеца, бей!....
Мишон, мислила ли си за кариера в Следствени служби? Wink
ц! няма да й се получи
И щооооу? Каква клюкарка съм като не ставам за Тайните служби, пък?!

# 129
  • София
Айде, споделете повече.

Една модка даже изтри информацията от закованите теми за довиждане, добре че ги възстановиха.

# 130
Около масонския форум, главен инициатор сякаш беше  Стройна фиданка. Която пожела да я замразят и започна наново форумиране, в друг вид. Тя беше интересна личност, имаше много вълнуващи теми с тая Фидана, ама вече е подобрена, нова.
Абе интриги бе, такава забава! Party

замразяването е било по друг повод, доколкото е известно. Известно време беше арвен ундомиел/май/, докато на всички стана ясно коя е всъщност Simple Smile

# 131
Една модка даже изтри информацията от закованите теми за довиждане, добре че ги възстановиха.
Има напуснал мод? Нова съм и това е  Crossing Arms

# 132
Касиди, форумът беше bg-parents.com и после се появи и това дори: http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=6635

# 133
  • Стара Загора
Всяко ново е добре забравено старо.  Mr. Green (това по повод изказването на КрасТавицата)
Напусналата модка е Honda.

# 134
Хъ, мерси. Историята явно е дълга, може би се знае само от списващите от самото начало, от които аз не съм.

Общи условия

Активация на акаунт