Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!

• 17 017
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет, привет newsm03

mimi_mimi много е сладък бебока, да ти  е жив и здрав newsm10 ох и аз искам такава снимчица, но бебка все ни върти номерца  Weary

joly24 сестрата на приятелката ми роди юни месец, нормално с епидурална, без бъншни шевове, много бързо  се възстанови.......аз започнах отзад напред....по-миналата година имаше извънматочна бременност и докато разберат докторята, стана така, че зародиша и спукал тръбата и се наложи оперативно отстраняване. Миналото лято направи спонтанен аборт, докато бяхме на море и след няколко месеца /2-3/ забременя отново.....резултатът  е живо, здраво, доносено и нормално родено бебе smile3521
Оперираха я  в Шейново при извънматочната бременност и после роди при същият лекар, който прави операцията.Каза, че е много доволна smile3521 При нея никога не  е ставало на въпрос за секцио. Това е, което знам.

маграт чеснова много е готина количката smile3521

Ирен стискам палци тези контракции да не са опасни  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Пък Калина е мнооооого сладка, пък и с хубаво име  smile3522.....100 пъти я гледах днес .....абе кукличка....сега остава да направи и дебело дупенце newsm30

Момичета гледам коментирате темата за водата .......аз мисля да предлагам, пък бебата сама ще реши иска или не.

Аз пък да ви се похваля имаме си вече количка  newsm44 Ще пусна снимка в албумчето.....пък утре ще ходим за креватче newsm68......много е гот да се пазарува за бебок  smile3521

Хайде лека ви нощ и да се наспите хубаво smile3524

# 106
Айде и аз да се оплача,преди малко се върнах от лабораторията ,ми имам бактрии в урината ooooh!и малко кръв.За кръвта ми обясниха в лабораторията и после мойта докторка по тел ,че по това време на бременноста е напълно нормално,защото бебето вече доста притискало там не знам си какво и така.Но за бактериите трябва в понеделник да отивам за рецепта за антибиотик ,тук без рецепта не дават.Аман вече от притеснения,а днес да ви кажа един дядка в асансьора на лабораторията ми вика,Близнаци ли  ще имаш ? ooooh! #Cussing out #2gunfire #CrazyМалее,само дето не го оплюх.Викам не ,едно е и е момиче.Аааа.вика дано на майка си да прилича. #2gunfireСамо дето не го наредих,както аз си знам,ама викам айде сега бременна жена няма много да ми отива да му тегля една ,ама на български наум си му я теглих де.Ама ,че тъпи хора,понякога не се усещат ,че може и да те обидят.Не че ми пука на трътката,ама ме хвана яд,нито ме познава нито нищо.Айде стига съм плюла .Отивам да се къпя,че ще ни спират водата ,а утре много рано ще я пуснат за 1 час,а аз по това време може и да съм още в хоризонтално положение.Приятни сънища на всички ви и дано да се спи тази вечер,да ви кажа почнах да мразя вечерното време ,щото повечето случаи не мога да спя.

# 107
# 108
Приятни сънища на всички ви и дано да се спи тази вечер,да ви кажа почнах да мразя вечерното време ,щото повечето случаи не мога да спя.

Mr. Green
И аз се усещам, че си мисля "Уф, пак идва нощ да му се невиди"  ooooh!

Маграт, много ме кефи количката  Sunglasses

ООо, Галентинас   Joy Joy Joy  Добро утро ли да ти кажа, или лека нощ  newsm78  Mr. Green Hug

# 109
 smile3506 поне не съм сама има и други среднощни създания.  Hands Clap

Маграт  Peace количката ти е много убавка!.Браво за добрия избор!

# 110

Малко вдъхновяващи снимки за заспиване  Laughing Искам и аз така
Лека нощ  newsm46

# 111
  • някъде там
Добро утро!
Галка, ти нещо май хич не си спала newsm78

# 112
  • София
Добро утро, гледам ви какви сте нощни птици ... Аз нямам никакви проблеми със съня, пожелавам ви го и на вас  Simple Smile Даже тази нощ само веднъж ставах до тоалетна.

Ирен, стискам палци и аз, забравих да напиша вчера, ама стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Маграт, количката е много хубава, и аз ще си взема такава лека лятна, само да мине зимата...

Аз тамън започнах пазаруването и ... почти го приключих - сега ме е яд, че за няколко дни повечето неща набавих ... Даже на таткото никакъв шанс за участие не оставих  Mr. Green (той не се сърди де, много мрази да пазарува). Сега хем ми се иска още дрешки да купувам, хем знам, че няма смисъл, особено за новородено, понеже най - малкото не знам колко ще е голямо бебето, а и имам цял чувал дрешки от Мартин и племенничката ... Остана легълце, матрак и комплект чаршафи с обиколник, ама чакам свекървата да идем заедно, че те ще ни ги подарят. Количката е изпарана и паркирана в детската стая (Мартин се цупи, че му пречела  Crazy , ще взема да я махна, ама исках да е съпричастен към пристигането на бебето...)

Иначе моите изследвания са ок - най - важното е, че няма гъби и бактерии (беше ме страх след тези морета и басейни), хемоглобинът е 122, само тези бактерии в нестерилната урина, ама важно е, че стерилната е чиста... имам си вече обменна карта и направление, вчера бях на запис на тоновете - наред е бебчо, имам едва забележими контракцийки от време на време, ама не ги усещам ...
Остава да пакетирам багажа за родилното, да си оправя гардероба, да изпера килима в хола и пердетата навсякъде, да измия прозорците и това е...
Планирам по - следващата седмица на село, ол инклузив при мама (докторката ми е отпуска от 5 до 10 септември - каза да стискам за тези дни и аз реших да стискам на 80 км. от родилния дом  Simple Smile)

# 113
Добро утро мили мамчета!Ей ма на и мене тука ама гледам с половин око. е не мога и аз да спя от болки в гъба горе високо болка в рамото - щото имам периартрит та на морето нямах проблем а сега пак......и естественно това изтръпване под циците  #Crazy абе направо олинклузив усещания!!!
galentinass не си само ти вампир ама приза е твой!!! smile3534
Рали  поздравления за хемоглобина!И на село после умната че да не хвърлиш в приключение народа там!
Магратче количката е направо суперска newsm10  А че си обрала точките по улиците - спор няма ееее трябвало е и баткото да е със вас и тогава  #Crazy 
За Пронтото мерси за идеята аз имам Меглио за паркет и дървени повърхности ама се чудех дали да го мажа с него!
geriing честита количка и на тебе! айде със здраве да си я ползвате след..........вече кратко време  Hug
Аз отивам да пия кафенце!

# 114
Добро утро и от мен Simple Smile
Гледам снощи не само аз съм обикаляла напред назад. Не стига 4е бебо ие ще да спи вечер още от сега ми и мен ме държи будна Simple Smile Отгорето на всичко и зъбче ме върти ........мами кажете някой добър стоматолог в София моляяяяяяяя, че аз от както съм на Софийска земя стоматолог не съм ползвала(вече 7г).

Ох Наде блазе ти че можеш поне кафе да пиеш аз тази екстра от 7 месеца не съм си я позволявала ......... А ми се пие кафенцееееее

geriing честита количка  Simple Smile Да си я ползвате със здраве с малката госпожица Simple Smile И искаме снимки Simple Smile

маграт чеснова много е готина количката:) представям си каква атракция си била:) Бременна бута количка и още едно дете:) То направо си е за възхищение:)

Относно водата на училището на 9месеца казаха 4е кърмачетата по принцип не пият водичка кърмата е достатъчна само за да избегнем гъбички след кърмене да му даваме 1ч.л. бода за да си изплакне устичката. А вече децата на изкуствено е възможно да си поискат водичка. Ами аз искам да кърмя, но за всеки случай ще си взема едно шише за водичка че не се знае малкия господин какво ще реши Simple Smile

хайде пожелавам приятен ден на всички:) Ако мойто мъж успее да се измъкне от леглото по-рано и ние ще ходим по магазините за бебо Simple Smile Дано най-накрая харесам нещо че както върви .........
Simple Smile

# 115
Момичета здравейте  Hug
Да ви почерпя днес имам рожден ден newsm38 beer3 Надявам се моят най скъп подарък
да го получа края на октомври newsm07
Anett аз имах същото падане като твоето разминах се слава богу с ожулени колена  Praynig
mimi_mimi сладък е бебчо да е жив и здрав и да те радва само
Джиджа, и аз не мога да помогна с имената аз харесвам Лукас и Матео но нашият разбойник тръбва да е с  Б  
Е трябва да излизам че ще ме хване жегата Stop

# 116
  • София
 Мечтание Честит рожден ден , да си жива и здрава и винаги щаслива, а най- големия подарък октомври ще получиш.   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
ДЖЕНА Честито влизане в девети месеццццц  Hug  Hug  Hug

Маграг, количката е супер, а за магазина по-добре да ти обясни Ивон, че аз съм страшно скарана с улиците в София.

Надя 73 много тъпо с тази болка в гърба, и при мен се обажда чат пат плексита, ама аз се пазя от надухване. А за циците ми е мистерия, как така изтръпва под тях, ами пробвай с друг сутиен или направо без  newsm78 туй много гадно да ти изтръпва постоянно.

rally какви са тез работи с миене на прозорци, моя доктор само това ми забрани - може да си чистя ама никакви прозорци, че от разтягането можело беля да се направи. А при мама е най-хубаво, оллинклузив, глезене абе живот.

Nigella, galentinass стига сте кукували по нощите, оставете го това за после сега СПЕТЕЕЕ - кой го казва и аз съм същата  hahaha 

geriing пускай снимки да ти е честита количката  и на теб.

# 117
Мечтание  nbirthday newsm67 Gift

Mpulle, защо не пиеш кафе? Аз си признавам, че ако не е кафето ще съм като труп по цял ден Tired

Наде, я кажи това изтръпване под циците от какво е? Аз го имах от скоро постоянно. Сега го няма ама ми е любопитно newsm78

Рали, браво за хемоглобина, дет се вика желязна си Laughing и приятна почивка на мамин дом.

Ей, караконджулите не ви ли помага броенето на уфсе 1countingsheep ? Аз всяка вечер спя като къпана. В 22.30 съм захъркала и така чаааак до 8 сутринта и не ми стига моля ви се Whistling

mishonka95 , аз на такива им казвам "Не просто съм си дебела!" Да им видиш мутрите после. По- добър ефект и от майни има тая реплика Peace

geriing, давай снимкииии

Маграт, точно така направих като теб Peace Имаше ефект за около час и после пак Close. Ама поне като стана време за спане спря, че иначе  jedi. Аааа, количката е супер! Грако ли е?

newsm44 влязох в 8мия, остават ми само някакви си 62 дни, а с предвиденото преносване 65 newsm44

# 118
Добро утро и от мен, сладурки!!! Hug
Минавам само да се разпиша за днес и да честитя на рожденичката!!!  bouquet

Айде хубав ден и до скоро!!! Hug

# 119
Мечтание - честит рожден ден, да си жива и здрава и само весели емоции да съпътстват пристигането на подаръка през Октомври!!! newsm18 Tada

Анет - много неприятно падане се е получило, много трябва да внимаваме с тоя изместен център на тежестта, важното е че бебето е добре и не се е стреснало много

Как не ви се спи през нощта се чудя, аз през деня едвам смогвам да свърша всичко планирано и така се уморявам, че нощем спя като къпана. Наваксайте си от сега бе момичета, разхождайте се преди лягане, пиите топло мляко, гледайте някой филм и съня сам ще си дойде  smile3556

За кафето - аз не съм пила до преди 2-3 седмици. От скоро почнах, ама гледам да се въздържам, че нали имах високо кръвно в началото и докато ми се нормализира ме беше страх от кафето...

Маграт - много готин цвят е количката, на малката джуфка много ще й отива, няма ли начин да я поръчаш, дори лимитирана, е-бей или някой познат в странство...? Аз тук почти не съм виждала тази марка, явно не е много популярна, но изглежда лекичка и стабилна за разходка в градски условия newsm74

Нямаме ли новини от мама Светла и бебе Томас? Сигурно е порастнал юнака...

Хайде аз се приготвям да излизаме, днес ще водя мъжа си на сладкарница да го почерпя(без повод) ама да не ви казвам как са ми се прияли тортички, май аз ще се почерпя 2 пъти supermama cook

Приятен ден ви пожелавам и пазете шкембетата, имаме още да чакаме до срещата с нашите бебовци, не са порастнали достатъчно
 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт