Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?
на Мечтание.Да си жива и здрава и октомври най сладкия подарък.
То уж не останало ама пак се събира един месец,сякаш много ми се вижда.Твоите сега ще минат бързо като дойде таткото,докато се нарадвате един на друг,то времето ще мине .

) майка ми едно време е родила сестра ми, когато съм била на година и половина, до деня, когато е отишла да ражда, ме е носила на ръце почти цял ден, понеже съм била много кисела ... пък съм била поне 12 - 13 кила
няма угодия 

и какво се оказа половината неща които са взели не ми харесват и естествено някой изобщо няма да ги ползвам а като ги знам какви са после ще се и сърдят.
, Мирама.