Отговори
# 135
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честита бебка на Красииии и бебок на Dji-Djo! Hug Да са ви здрави и да растат винаги усмихнати!  bouquet

sungirlaug, katrin7 ти е обяснила за местоположението на магазина - лесно ще го откриеш. Simple Smile katrin7, две нощници си взех - едната е 46, а другата - 48. Embarassed Нямат голяма разлика, в момента ми стават и двете. По-натам предполагам и се надявам, че ще ми увиснат като торби, та най-вероятно ще ги стесня или ще ги дам на майка ми за доизносване. Гледах да ми стават в момента, за да мога да си ги нося в родилния дом като резервен вариант (принципно смятам да използвам техните).

# 136
  • София
Честит малък принц на Джи Джо! Да е здравичък и много щастлив, а мама бързо да се възстановява   bouquet
Страхотна новина  Grinning
Мутра, какво става?
Днес май ще е много плодотворен ден  Grinning
Успех на всички, които ще ни зарадват с хубави новини!

# 137
Честито бебче на ДжиДжо!   bouquet   bouquet   bouquet да й е живо и здраво! и тя също!

# 138
  • Бургас
Запис и от мен в новата тема,
Честити бебоци на Фемине, Лилиан, Тик так, Краси и Джи-джо!
Да са здравички и кротки бебчета, до скоро

# 139
  • Кърджали, България
Хайде и от мен ЧЕСТИТО  на Джи-Джо! Дано сега с бебчета нещата при нея се наредят по мед и масло! Много щастие на цялото семейство!

# 140
 ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ТИК - ТАК, КРАСИ И ДЖИ  - ДЖО.
    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 141
Честити прекрасни бебенца на Красиии и Джи-джо!Да ги нагушате от нас Hug
А сега на всички, които все още сме в очакване - Добро утро!
Аз тъкмо си идвам от консултация. Док ми съобщи, че бебо е готов за излизане. Да, ама пък последния няма и намерение. А другата седмица доктора щял да си вземе 3 дена - точно по термина. И ми предложи да ми сложат инжекции за узряване на шийката- в петък или понеделник. А аз искам всичко да стане естествено. Но пък от друга страна- не се знае при кой лекар ще попадна. Има една докторица особено.....че аз по-добре вкъщи да си родя. Моля, кажете ми ако знаете повече за тези инжекции за узряване на шийката(или предизвикване на раждане), а също и какво помага за излизане на бебето. Освен че винаги сме вървяли с 2-3 седмици напред и на мен самата ми се струва, че е големичко. А след като и вече е узряло... какво може да се направи? Какво ще кажете?

# 142
  • София
Честит малък юнак на ДЖИ-ДЖО
Да е много здрав и щастлив и скоро с мама да са у дома  bouquet  bouquet
Айде успех и на другите мами запътили се към болниците, да ни носят все такива хубави новини  bouquet  bouquet

# 143
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА НА ТИК ТАК, КРАСИ И ДЖИ-ДЖО   bouquet   bouquet  bouquet

Аз вчера бях на преглед - всичко е нормално, бебка е 2,8 кг, очаква се, ако изкара до термин да се роди около 3,3-3,4 (нормално бебе)  Simple Smile На предните прегледи все ми казваха, че е по-голяма и да се глася за голямо бебе, ама сега е влязла в норми. Главата и е вече нагласена в таза и съм с 1 см разкритие.
Имам гъбички естестествено  Tired тази седмица ще ги лекувам и другия понеделник пак съмна док, за запис на тонове и ще ми вземат вагинален секрет.
Това е отчета от мен  Wink

Аз да ви питам, при всички ли има предварително изтичане на кластра. При мен не съм забелязала нищо и вече почнах да се притеснявам дали ще мога да кърмя  Sad Blush

# 144
  • Бургас
Клара, споко!
Аз имах изтичане на коластра две-три капки в третия месец и от тогава нищо.
Само забелязах че вчера са ми се напукали зърната и си купих лансинох и ги намазах и днес се чувсвам много добре.
И аз бях на консултация. Слушаха ми тоновете на бебе - доктора каза че са идеални и няма нужда да ме гледа на ехо. Всичко е нормално и това е. Но моя бебеок много се върти в корема ми и се чувствам адски дискомфортно. Имам и много контракции, но никакво разкритие и така, явно ще си чакам термина. А понеже татко беше с мен при доктора и му вика няма ли да изчака до другата зодия, за да е везна като мен, ама доктора каза че сигурно няма.
За прегледа за разкритие щях да кажа, че изобщо не ме боля, явно е до лекар. Беше много внимателен. Малко беше неприятно, но само толкова.
Ами това е от мен, хайде до скоро!

# 145
  • у дома с любимите си хора

Ей сегичка се връщам и аз от преглед и какви прекрасни новини!
Хайде и от мен ЧЕСТИТО  на Джи-Джо! Дано сега с бебчета нещата при нея се наредят по мед и масло! Много щастие на цялото семейство!
И от мен!
Моята беба станала 3,200 ooooh! и направо се чудя какво ще правя до края на септември.Ами тя кит ще стане.
Ваня,и аз като теб очаквам голямо бебе.Ама доки каза,че е нормално вторите деца да са по-едрички newsm12.Та,момичета ще раждам в новата частна клиника поне засега.Татито може и да присъства на раждането и дори да пререже пъпната връв.Не знам за връвта,но държа да е с мен в предродилна зала.И аз като кукла имах стажантки по време на първото раждане и макар да бяха много по-мили от обичайния персонал,хич не се чуствах комфортно.

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 12:30 от Вилиан

# 146
Честити бебоци на Красиии и Джи-Джо! Да са им живи и здрави и много да ги радват!
Анири, Катрин7, благодаря за инфото! Днес предполагам, че като посъбера силички ще се замъкна натам... да видим тези сутиени за кърмене, че този който си купих е единствения, който мога да нося в момента.... Направо не ми се мисли (дай Боже да имам кърма  Praynig!) за какви размери ще трябва да става дума после...
Ей, Хекси, много се радвам, че нещата вървят на добре и, че вчера си могла да гушнеш малкото съкровище!
А на Ани-бани - дано по скоро да ги изпишат, та да може да се поуспокоят!
Момичета, нашата работа взе да става "Да не ти се случва това, което ти мислят най-близките!", обаче с Бабаитка май всички започват да ни тресат нервите.... Дано всичко е наред!  Praynig

# 147
Честито Красиии!  bouquet Честито Dji-Djo!  bouquet
Бе, казах аз че и днес ще валят бебета! Simple Smile

За чорапките - по принцип не е хубаво да имаш излишни дрехи, нещо което ще те стяга и ще пречи на циркулацията на кръвта към крайниците. Някои дори си свалят халките. Аз родих на 29. Ноември 2005 - хладна в сравнение с последната зима, ама чак за чорапи не беше. То не ти остава възможност да ти стане студено. Grinning

За стажантите - абсолютно без никакви обяснения ми ги натресоха, какво ще се церемонят с някаква родилка! Добре, че не съм от срамливите. Но наистина, при по-чувствителни натури би могло да доведе до затлачване на родилния процес.

Да предупредя и друго - след раждането оставят родилката на легло в коридора в продължение на 2 часа, уж всички да я наблюдават как е. Обаче мен ме оставиха 3 часа, тъй като им почна обедната почивка! И за разкош - полежах тия 3 часа върху една метална подлога! Вярвайте ми, измъчих се не по-малко от раждането. Кански болки в гръбнака! След време се разбра, че имам прищипан нерв и чувствителността в десния ми крак е доста намалена, имам болезнени крампи там от предишната ми бременност до сега без почивка. Не знам кога съм се изчекнала, но "почивката" върху тая подлога беше истинско изтезание. И персонала разнасяше в обедната си почивка храна нагоре-надолу, миришеше на стол и манджа, а аз гладна от ... 12 чАса и жадна си лежах в коридора!

И последно - за ваната се колебаех от страх от инфекции. Но предишния път без вана ме инфектираха при многобройните прегледи по време на раждането, та бях с температура и на антибиотици. Не ми обясниха нищо. При изписване викнаха таткото да му връчат епикризата, а той нищо не попитал. Там надраскани някакви йероглифи...

Важното е човек да има късмет и положителна нагласа! Simple Smile

п.с. Ето прясна снимчица от мен:http://images19.snimka.bg/003823792.jpg

# 148
Ами по тез географски ширини отиваш в болницата с цял ферман с желания... от каква музика искаш и дали да ти е затъмнена стаята...кой да е до теб (и в кой момент да го/я изгонят ако предпо4иташ), какъв мониторинг искаш за бебето (подвижен или стационарен сензор)...искам/ не искам епидурална...категори4но не искам епизиотомия освен ако дребното не е в дистрес...кога да ти го дадат (веднага или изкъпано)...да му дават ли АМ или биберон...при теб ли да спи... такива неща.
Ех, колко хубаво звучи всичко това... Де да беше и тук така. За пореден път осъзнавам колко сме далеч всъщност от Европа и белия свят...

Стискаме палци на Ани да се оправят по-бързо с бебчо!  Peace  Че тепърва и аз ще се оплаквам за проблеми с кърменето след толкова време хранене с биберон...  Sad

Кукле, евала за стегнатия и организиран план. Представям си те само как ще ги строиш всичките там в редици.  Joy Остава само да ти пожелая всичко наистина да протече по план и както ти искаш и, най-вече, леко раждане!  Peace
А за чорапите, всеки си ражда както му е удобно. Аз си бях полугола (само по вдигната до гърдите нощница) и бях пуснала климатика на 15 градуса. Лекарите направо бяха измръзнали по едно време, ама все пак аз бях най-важна и търпяха.

Честито бебче на Краси!   bouquet  Радвам се, че мама също е добре и не се е мъчила. Дано и отглеждането на Анелия (наистина прекрасно име) върви също така гладко и безпроблемно!   bouquet Честито и на Джи-джо, да са живи и здрави и двамата с мама!

Абе какво се случва с Adi_san? Нещо зачезна напоследък...

# 149
Честит син на Джи-джо! Жив и здрав да е     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт