Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми в края на бременността?
Как се почистват сгъваемите кошари?
Какви са нормалните стойности на обиколката на главата на бебето в края на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми в края на бременността?
В края на бременността се появяват различни симптоми, като болки в таза и ниско долу, които са напълно нормални. Те са свързани с подготовката на тялото за раждане, разширяването на таза и натиска от бебето. Организмът се подготвя, а бебето проверява колко натиск може да упражни с главата си. Важно е да останете спокойни и в добро настроение.
-
Как се почистват сгъваемите кошари?
-
Какви са нормалните стойности на обиколката на главата на бебето в края на бременността?
-
Какво означава съкращението BPD?
-
Какво означава ТВД в контекста на ултразвуков преглед?
Да са ви здрави и да растат винаги усмихнати! 
katrin7, две нощници си взех - едната е 46, а другата - 48.
тази седмица ще ги лекувам и другия понеделник пак съмна док, за запис на тонове и ще ми вземат вагинален секрет.
и направо се чудя какво ще правя до края на септември.Ами тя кит ще стане.
.Та,момичета ще раждам в новата частна клиника поне засега.Татито може и да присъства на раждането и дори да пререже пъпната връв.Не знам за връвта,но държа да е с мен в предродилна зала.И аз като кукла имах стажантки по време на първото раждане и макар да бяха много по-мили от обичайния персонал,хич не се чуствах комфортно.
!) за какви размери ще трябва да става дума после...
Че тепърва и аз ще се оплаквам за проблеми с кърменето след толкова време хранене с биберон...
Остава само да ти пожелая всичко наистина да протече по план и както ти искаш и, най-вече, леко раждане!