Отговори
# 195
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири,
Много ти се кефя! Като те чета, съм сигурна, че раждането ти ще е много позитивно преживяване. Хайде стискам палци. Пък бебо ако иска да поизчака, не го юркай отсега - има време за тези работи.  Hug Hug

Бебо чака, чака и се цели в РД на баща си... Усещам аз пъклените му планове. Mr. Green Та, в неделя очаквам включване. Wink

Дано да си права, че всичко ще мине наред; аз съм много позитивно настроена и вярвам, че в нагласата е поне половината работа. Но като ми опре ножът в кокалЯ, току виж съм дала на заден. Mr. Green

Инчето все повече ми се губи  newsm78
Хм... Дам-м-м...  newsm78

# 196
Честито бебоче на Анджи да ти е живо и эдраво и много радост да ти носи newsm51 newsm51 newsm51

Хекси мила не се предавай почти на финала Hug макар че като чета какво пишеш чак на мен ми се доплака Sob но се въоръжи с търпение и кураж ние сме с теб,стискам палци Алекс днес да не е в кувеьоэа newsm17  love001

# 197
  • София
Ето ме и мен, днес не устисках да се разхождаме много с малкия и вече се прибрахме, че ми стана жега и ме домързя.   sweatingА той естествено ме води винаги на най-слънчевите люлки и катерушки. Та за тази сутрин - това беше. Привечер ще е повече, а и е по-хладно.
От вчера съм на вълна пране на одеала, че да хвана все още хубавото време, иначе няма съхнене...  prostor
Бебешките неща ще почакат още, те не са ми спешни, а и не съм купила все още прах за пране.  Embarassed

# 198
  • Севлиево
Здравейте, момичета!!!
Не успявам да ви изчета, но ако в предния си пост съм забравила да честитя на родилите ме извинете. Толкова съм се омотала че не може да бъде.
Честито на мамите дето са родили и да са им живи и здрави бебоците!!!
А на тези дето не са родили все още, леко раждане и всичко да мине нормално.
Все още свикваме с Дамянчо и се нагаждаме спрямо него, че иначе няма как. За сега сучи успешно и дай боже да е все така че много ми се иска колкото може по-дълго да изкараме. Пъпчето още не ни е паднало но малко му остава.
За сега от мен толкова когато имам време пак ще пиша.

# 199
  • морето и сините вълни :)
здравейте мацки...

охх нямам време да седна да чета нещо Rolling Eyes

честито на Новите МАМЧЕТА,да са им живи и здрави бебоците
Ние сме добре нищо ново покрай нас...ще кача снимки ама си ги чакам да ми ги дадат че нали ни се счупи цифровото и ми е кофти така..

Пете-ти си голям майтап бе,ще ме умориш направо.Защо се връзваш на такива думи???Кой ти еказвал така.А относно Фемито... мисля че не е имала това впредвид Peace Peace Peace

Аз съм раждала и нормално и секцио и честно казано предпочитам секциото (имам впревид за самото раждане) инъче  НЕ ГО предпочитам ,заради бебчето че процесите с кърменето започват на по късен етап.И това ме ИЗНЕРВИ ЯКО   ooooh!
абе както и да е..аз пак изчезвам

На всички раждащи късмет и всичко да минава по вода Peace Peace  bouquet  bouquet

Цилуффффф на всички  bouquet  bouquet

п.с.Хекси-спокойно миличка,всичко ще се оправи.Ще го извадят от кувиоза и ще се нагушкате едно хубаво Hug Hug Hug

# 200
  • София
Бебешките неща ще почакат още, те не са ми спешни, а и не съм купила все още прах за пране.  Embarassed
Ха, не съм била единствената. Whistling Laughing Или забравям или съм напазарувала да не ми тежи (решила съм пак с Тео бебе да карам). Имам в къщи Персил сензитив гел (на Емко), но ме е страх съвсем от началото да започвам с него, струва ми се много силен.

# 201
Ставам си аз преди малко и какво да видя- още едно бебче- честито на мама Анджи- да и е жива и здрав рожбата и много да слушка. На мама – бързо възстановяване и прибиране вкъщи.
Ваня и тя като мен днес- да не ме е срам много в колко часа ставам.
Дано днес е ден за хубави новини за Хекси, че много и дойде- кураж, мила, ще го оправят докторите вашето бебче, не се притеснявай- в тази болница не вярвам да са поканени да работят хора, които не знаят какво правят, така че им се довери и стискай зъби.

# 202
Здравейте момичета!
Честито на всички нови мамчета! Направо ви завиждам вече, че се гушкате с бебоците. Хекси  Hug дано скоро и вие се гушнете не спокойствие у дома.

Аз съм добре. Бебоците все още са си седалищно разположени, така че секциото няма да ми се размине. Ехото ги показва уж достатъчно големи, дано да е така. Според последните уговорки с док на 11 септември ще ме приемат в болницата за изследвания и след ден - два живот и здраве ще имате близнашки новини. Дано разбира се тия двамата футболисти не решат да излизат по-рано. Нооо... каквото дойде.
Честно казано ужасно ми е тежко вече, но ще стискам зъби, защото всеки ден и грам е важен сега за малчовците. Нощем и аз се подувам като поничка. Пръстите на ръцете ми изтръпват и ме болят ужасно. Сънят взе да става мираж  1countingsheep Надявам се поне като дойде септември, да не ни мъчат толкова жегите и да успея поне малко да си отспя преди старта на голямото безсъние.

# 203
Запис и аз.
Честито на новите 2 маминки много усмивки и радости покрай мъниците newsm30.
Аз да ви се оплача снощи бях някъв ужас. Каквото и да хапна връщам... то преди седмица пак ме беше хванало тва ама като се спря и си мислих че стига толкоз обаче Sick Sick... и тез кисилени. И за тях си мислих че знам кво са от първите 3 месеца, да ама не би - вчера направо изперках... та така тежи ми вече таз бременност и искам да се свършва...
Иначе аз днес следобед съм на преглед smile3543 и да се запознаем с док дето ще ни изражда ще видим какво ще каже...
Ся не мога да мръдна и от нас че вратата входната нещо се прецака и ако останеш вън няма влизане та май ще си вися цял ден пред компа atwork...
За друго интересно не се сещам заминавам да се образовам малко... Целувки и лек ден на всички желая  Hug Hug Hug....
Escarina сега видях въпросчето ти. Мъжо ми познавал някъв док тук и той му казал при Хубчев да ходим че говорил с него ( май така му беше името ) та така днес следобед сме там уж.... (Не че имам някво инфо за него, ама...)

# 204
Хекси,да те питам,трудно ли ти беше в началото дас е цедиш?И по колко грама на цедене правиш долу-горе???

Уфф и аз пак киселини имам.Ужас.Другото което забелязвам е,че нямам апетит.Мога от лека закуска чак да се сетя за ядене вечерта.

Нощем още ме държи пълнолунието...ама денем си спя Grinning

# 205
Честито на новото майче Анджи да и е много здраво и усмихнато малкото момиче!!!

# 206
Бързо да се похваля че плачем,вече сме без пъпче:)))УРАААА

# 207
Аз да се отчета, че ние сме още 2 в 1. И си чакаме  Wink

Дано да си права, че всичко ще мине наред; аз съм много позитивно настроена и вярвам, че в нагласата е поне половината работа. Но като ми опре ножът в кокалЯ, току виж съм дала на заден. Mr. Green

Не знам дали ще можеш да дадеш на заден тогава  Wink

bebe_to, този доктор точно ми го хвалеха, така че сигурно ще си доволна и ти. Но сподели все пак как е минала срещата и прегледа  Peace

Честито на Анджи, да й е жива и здрава бебката и много да я радва! И скорошно възстановяване и връщане вкъщи и на двечките!  bouquet

Абе каня се да ви питам за обрязването, дето го споменахте - това по религиозни причини ли е или е нещо друго, за което не знам? Че ми стана любопитно, ще ме извините  Embarassed

# 208
 Привет мамита.   bouquet
 Честито на новите мами, да са им живи и здрави бебчовците.
 Добре дошла на новата мама  smile3525
 Хекси, стискам палци Алекс днес да е по добре и скоро да се приберете в къщи заедно, а на теб кураж, мила многото мина.  Hug
 И при мен няма никакви особени признаци за раждане, само коремчето ме понаболява ниско долу, особено вечер, та почвам да си мисля и аз, че ще родя през нощта /в тва малко няма особен смисъл/  Joy не знам що просто така си мисля.
 Днес ще ходим с мъжо да пазаруваме багажи за болницата, че на нас за бебка всичко ни е купено, ама за мен нищичко, мога да си ида в болницата ей тъй с една вилица и един сапун  Joy  Joy  Joy, даже гащи нямам, а през цялата бременност ходя с прашки, та поне два три чифта бабешки гащурани трябва да си взема  hahaha  hahaha  hahaha да крепят превръзките, че квито са бумаги, три пъти по големи от прашките.
 Сега се сещам, че в родилното не дават да се носят гащи  Joy, едно нещо да забраняват и аз точно него ще помъкна, ама няма как, ще ги дебна и ще си ги обувам, пък преди визитация ще си ги събувам  Stuck Out Tongue Winking Eye  smile3534
 Иначе за киселините и мен направо ме убиват  Sick, даже нещо много често взех да пия фамотидин, че само той ми помага, пък се притеснявам, че пише на листовката да не се пие при бременност и кърмене.   newsm78 И едни  хормони ме тресат, само се карам с мъжо по цяла вечер, направо бесни скандали му вдигам,  #Crazy после пък почвам да му се умилквам, щото нещо мнооого ми се прави секс напоследък, не знам дали е признак някакъв  newsm78   newsm03

# 209
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Хей, да не сте се разраждали, много слаба активност днес... Wink

Общи условия

Активация на акаунт