Дейзи
,сигурно е било нещо инцидентно,може да и е станало тежко на стомахчето и затова да е повърнала.Кали,мерси за подробния "отчет"
,дано не се налага,ама си е полезна информация.Айде дано сте заминали днес на моренце и вие и да се пазите там. 
Цеци,ми такива са,правят си каквото си искат
.Дани трябваше да е на ясла от 9-10 септември,но преди 2 дена ми звънна Директорката да ми каже ,че щели да отворят чак от 1-ви октомври щото ,видиш ли ремонта още не бил почнат,пък и нов персонал набирали и много съжалявала,ама това било положението!Аз възроптах ,че току-що бяхме пуснали изследванията,а те важат най-много месец,а тя ми каза,че важали 6 месеца Калаза,точно днес и аз щях да пиша за този имуностимулатор,и аз четох темата за него.Мисля да го купя,въпреки,че е малко скъпичък,ама ако наистина действа така,то си заслужава.
Дано скоро се оправят всичките. Маги вече е добре /пу-пу/ Утре ни е последен ден на антибиотик и дано да няма продължение. Само дето съвсем изпразни гащите от това неядене

и да сте оздравяли, ей!
Има 3-4 витамина и минерала и другото са билки 

Съжалявам , че не започнах този процес с отказването по-рано , но нали от април сме запътували и загостували при бабите и щях да им скъсам сърцето