МАРТ 2006г.

• 10 781
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте,милички! Hug

Дейзи Hug,сигурно е било нещо инцидентно,може да и е станало тежко на стомахчето и затова да е повърнала.

Кали,мерси за подробния "отчет" Grinning,дано не се налага,ама си е полезна информация.Айде дано сте заминали днес на моренце и вие и да се пазите там. Hug

Цеци,ми такива са,правят си каквото си искат Close.Дани трябваше да е на ясла от 9-10 септември,но преди 2 дена ми звънна Директорката да ми каже ,че щели да отворят чак от 1-ви октомври щото  ,видиш ли ремонта още не бил почнат,пък и нов персонал набирали и много съжалявала,ама това било положението!Аз възроптах ,че току-що бяхме пуснали изследванията,а те важат най-много месец,а тя ми каза,че важали 6 месеца Shocked,което е лъжа,и да не се притеснявам.Мисля сега на 3-ти да отида с изследванията и да им ги оставя за да не ни карат после на ново всичко да правим,нищо ,че си е по тяхна вина.

Калаза,точно днес и аз щях да пиша за този имуностимулатор,и аз четох темата за него.Мисля да го купя,въпреки,че е малко скъпичък,ама ако наистина действа така,то си заслужава.

# 16
Цеци, яслата е голям стрес за детето, а това че ще го лишите от биба - допълнителен стрес. Аз давах биба на яслата в началото и любимата й играчка носих даже. Сега свикнахме и не се налага, слагам ги в раницата, но пак там си ги намирaм . Както си решиш, но прецени тези факти, че и без биба и без теб, при чужди хора, май множко ще дойде на детенце.
Аз да се похваля: Деница одея си намери гърнето и искаше да я слагам - първо се изака, ама малко полуправа /щото така е свикнала/ и мн не го уцели. След 15мин се изчурка, ама като ми го носеше да ми го покаже и го разля. След 30мин пак се изчурка, тоя път на време го взех и естествено Бурни Аплодисменти Hug Hug Hug Тя май го приема като игра това с гърнето - не дава да й сложа памперс, а само сяда, става и гледа какво има вътре. НО - това е само началото! И това от яслата, щото аз до сега не съм я слагала на гърне от как беше на 8м. Явно гледа там децата какво правят, а и ми казаха, че от вчера и нея слагат.

# 17
Здравейте, мамчета  Grinning

Леле колко ст изписали за отрицателно време  Grinning

Явно има доста болни децича  Tired Дано скоро се оправят всичките. Маги вече е добре /пу-пу/ Утре ни е последен ден на антибиотик и дано да няма продължение. Само дето съвсем изпразни гащите от това неядене  Tired
по този повод ще ни се размине и морето  Tired А така ми се ходеше на мореее. Ще трябва да се задоволим с Велинград.

Кали, мерси за обстойния анализ. Със сигурност е полезен  Grinning

Зори, на мен и двете рокли ми харесват. Аз да ти кажа бих направила комбинация от двата модела. Горната част на първата рокля е много хубува, но тези волани на мен не ми допадат. Дорната част може да е, като на втората, но с по-малко цветя, за да не стане твърде много. поне аз така си я представям  Grinning Аз моята рокля сама си я измислих, защото на всичко което гледах все намирах кусури  Grinning

Ох, като ви слушам с тези ясли, направо не ми се почва  Tired Аз трябва ад се обадя в яслата на видя дали все още ни е валидна молбата. Иначе нас ни чака същтият път напролет

# 18
Цеци, яслата е голям стрес за детето, а това че ще го лишите от биба - допълнителен стрес. Аз давах биба на яслата в началото и любимата й играчка носих даже. Сега свикнахме и не се налага, слагам ги в раницата, но пак там си ги намирaм . Както си решиш, но прецени тези факти, че и без биба и без теб, при чужди хора, май множко ще дойде на детенце.
Аз да се похваля: Деница одея си намери гърнето и искаше да я слагам - първо се изака, ама малко полуправа /щото така е свикнала/ и мн не го уцели. След 15мин се изчурка, ама като ми го носеше да ми го покаже и го разля. След 30мин пак се изчурка, тоя път на време го взех и естествено Бурни Аплодисменти Hug Hug Hug Тя май го приема като игра това с гърнето - не дава да й сложа памперс, а само сяда, става и гледа какво има вътре. НО - това е само началото! И това от яслата, щото аз до сега не съм я слагала на гърне от как беше на 8м. Явно гледа там децата какво правят, а и ми казаха, че от вчера и нея слагат.

И аз подкрепям мението,че стреса ще дойде в повечеко без биба и на ясла. ПО сьщата причина отложих махането на нашата биба. В яслата не можеше да заспи без нея. И по сьщия начин сам прояви интерес кьм гьрнето,защото там гледа и другите деца ,че правят така и на него му е интересно.

# 19
лелееееее, оправяйте се всички - какви са тия вируси? зимата какво ще правим?!!? хайде, като чета пак след ден-два да сте оздравяли  Hug  Hug  Hug

ние в събота заминаваме на море тримацата - кучето го оставяме на баба му и то е много доволно Simple Smile   animal037
толкова имам нужда от почивка, че не е истина...

явно сиропът действа - не знам как точно, но Преслав спи много добре вече.... буди се най-много по-веднъж вечер...за мъничко...

зори, роклята с яката е супер! мисля, че много ще ти отива - просто си те представям с нея!!! това е твоят модел! Simple Smile

ако мога от морето, ша пишъ Simple Smile аку не, кат са върнъ   grinning039 и да сте оздравяли, ей!

# 20
Моми4ета една моя приятелка от София си търси спешно квартира,ако някой може да помогне да ми пише на ли4ни Hug

# 21
кучето го оставяме на баба му
МНОГО СЕ РАЗВЕСЕЛИХ РАНО РАНО
Хайде, оздравявайте болните, какви са тия болести посред лято, зимата какво ще правите.
явно сиропът действа - не знам как точно, но Преслав спи много добре вече.... буди се най-много по-веднъж вечер...за мъничко...
ще го взема и аз днес този сироп, че снощи пак големи ревове бяха, пък и без друго мултисаностола вече го пием 20 дни и трябва да направим пауза. дано и при нас да подейства

# 22
  • In the jungle out there..
Калаза,точно днес и аз щях да пиша за този имуностимулатор,и аз четох темата за него.Мисля да го купя,въпреки,че е малко скъпичък,ама ако наистина действа така,то си заслужава.

Тасия, едва втори ден го давам и не мога да кажа дали има ефект. Поне ми харесва съдържанието, няма никакви консерванти и бои, започващи с буквата Е, които, честно казано доста ме притесняват в състава на нещо, което би трябвало да подкрепи организма Crossing Arms Има 3-4 витамина и минерала и другото са билки Wink

Боби, приятна почивка!

# 23
Цеци, яслата е голям стрес за детето, а това че ще го лишите от биба - допълнителен стрес. Аз давах биба на яслата в началото и любимата й играчка носих даже.

И аз подкрепям мението,че стреса ще дойде в повечеко без биба и на ясла. ПО сьщата причина отложих махането на нашата биба. В яслата не можеше да заспи без нея. И по сьщия начин сам прояви интерес кьм гьрнето,защото там гледа и другите деца ,че правят така и на него му е интересно.

Уважавам ви мнението и до скоро бях на същото но като се замислих - Тя се отврати от мазилото и така или иначе не я търси денем ; второ-и без друго известно време ще си я вземам наобяд , така че няма да и трябва биба за заспиване .А удома също няма да я получава.Трето - тя  ако ще реве за мен - ще го прави и с биба(поне така прави у дома-като каже че ще реве бибата и виси в устата и пак си реве един час) .Всичко това ме наведе на мисълта , че трябва да я пратя на ясла без биба и докато се усети покрай единия зор ще мине и другия.Защо ще трябва да и удължавам терзанията Cry
За себе си направих един извод , че бибата е улеснение за родителите , както са проходилки и всякакви там уреди които помагат повече на нас , отколкото на детето.За проходилката си бях убедена , но съжалявам , че за бибата го проумях чак сега.Тикаме им ги в устата , само и само да млъкнат и те неволно свикват с нея.Вярно че имат нужда от това сукане , но ао имам второ дете -ще му дам биба ,за да не си смуче пръста (защото него не мога да скрия или срежа) и към 4-5 месец ще го махна , преди да са го почнали зъбите и да се пристрасти NaughtyСъжалявам , че не започнах този процес с отказването по-рано , но нали от април сме запътували и загостували при бабите и щях да им скъсам сърцето

# 24
Да ви се похваля днес се изпишкахме на вьн за пьрви пьт. До сега все си казваше,но се стискаше и като се приберехме пьлнеше гьрнето.Вече и навьн и вкьщи си казва,че му се пишка. Много сьм щастлива и ще го черя едно Кроки по тоя повод. Crazy

# 25
Здравейтеее  Hug

И нас не ни подмина този летен грип, за голямо съжаление. Боби от сряда е с висока температура и зачервено гърло. Днес педито установи, че и налепи има, ужас направо. Добрата новина е, че днес не е вдигал Т, но нощта и аз слагах ефералган тъй като беше малко над 39 градуса. Много интересно, излизахме с едно момиченце, редовно си играеха и тичаха заедно, слава богу тя е здрава. Сега обаче е тъжно, понеже пак сме си самички.
Та, аз също съм се замислила за имуностимулатор, колкото и да не съм сигурна в действието му.
Момичета, какво ви е мнението за противогрипните ваксини, не съм се засилила да го давам на ясла, но дойде ли този момент смятам да го ваксинирам малкия?.
И ние сме с биба, не намирам нещо толкова тревожно от факта...  Mr. Green
  bouquet

# 26
  • София
Съниполи,аз питах наш'то педи за ваксина за малкия,но тя ми каза,че на толкова малки деца не се слага.Така,че и аз ще му купя този имуностимулатор за който Калаза даде линк,всички много го хвалят,пък ще видим...Бързо оздравяване на Боби и ако има други болнички Hug

# 27
Да ви се похваля днес се изпишкахме на вьн за пьрви пьт. До сега все си казваше,но се стискаше и като се приберехме пьлнеше гьрнето.Вече и навьн и вкьщи си казва,че му се пишка. Много сьм щастлива и ще го черя едно Кроки по тоя повод. Crazy
БРАВО НА ДЕТЕНЦЕ  Hug Hug Hug
Аз за грип зимата съм намислила всяка седмица да давам по едно оксцилококциумче, нямам предвид цялата опаковка, а само по една кутийка на седмица, чух че мн помагало. Друго което ще давам е капки за имунна защита за деца на Хербалайф - вчера й гй поръчах. Ама да чукам на дърво, чук чук чук, тя не е от най-болнавите. До сега една алергия направи с хрема и кашлица зимата, ама то въздуха в Бургас е мн влажен и как няма, и преди 2 месеца изкара летният грип за 3 дена и то защото ни дойдоха едни гости с болно дете. До сега АБ не се е налагало да давам и дано така и да е занапред. На яслата за 1,5м още не се е разболяла.

# 28
Благодаря Тасинка! Много много красив подпис имаш, Дани е страхотен  Hug
Бубичко, все това да се чува, браво на детенце!
Чували ли сте за  есберитокс ен, някакви отзиви?

# 29
Аз за грип зимата съм намислила всяка седмица да давам по едно оксцилококциумче, .......

Peace
Аз така спасих Ели (и себе си) от гадния грип тази зима.Даже във вихъра на епидемията и давах през 2-3 дни.След това на два пъти пресякох настинка с осцилококцинум , вит.Ц и и мажех гърлото И КРАЧЕТАТА с пулмекс.

Общи условия

Активация на акаунт