Коя е последната книга, която подарихте на детето си?

• 112 947
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 150
Напоследък пуснаха много красиви книги  илюстрации като "Приказки за лека нощ","Принцеси" и Още една с приказки с една фея от горе,които са красиви,но толкова лошо разказани,че аз се принуждавам,четейки приказката,да я променям и преразказвам с други думи.Струват много пари,а нивото но разказа в тях е просто под всякаква критика.Кой ги редактира не знам....

# 151
На мен ми харесват книгите на изд. "ПАН"- поне не са с текстове от типа на "сам съм си ги писал". Вярно нямат картинки, но и моето дете е голямо и не се вълнува от тях. За малките деца, включително и малкото ми дете "Боско", поредицата на горските приказки, Франклин са добри и като илюстрации, и като текст.

# 152
 "Коледа в гората"  Wink защото сме на коледна вълна.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 09:04 от шоши

# 153
# 154
  • Вече в моята си приказка...
Последната книга, която смятам да купя за Коледа на Ивайло е някаква детска енциклопедия. Спряла съм се на Голяма детска енциклопедия на издателство "Фют"

# 155
Емил от Льонеберя. Беше ми любима като дете. Най-хубавото е, че илюстрациите са абсолютно същите като в старото издание. Не съм съвсем сигурна кой и се радва повече - детето или аз.
Много съм щастлива, че малкият се радва на книгите, приема ги наистина като подарък, а не като нещо, което съм длъжна да му купя само защото сме влезли в книжарницата.
Сега остава да го науча да не ги драска и къса. Имам голям напредък, но има още какво да се желае.

# 156
  • в края на града
Постоянно му купуваме книжки, има някои които още не съм ги чела  Embarassed, че си има любими и все тях носи. Последно взехме някакъв сборник с приказки.

# 157
  • Варна
"Питър Пан" и "Колко слончето тежи" -това са песнички и стихчета. Сега съм на коледна вълна, така че скоро коледни истории и стихчета ще подарявам. Ако някой нещо хубаво вече е взел да сподели.

# 158
  • Варна
Последно Бърборино. 2-3 дни преди това - Франклин сменя зъбче. Седмица преди това - Мързеливата Богданка.

Вики обича книжките и редовно си купуваме.

# 159
  • Sofia
Днес му купих 4 коледни книжки, събрани в едно картонено съндъче, на Фют- Малка коледна колекция.
Честичко му купувам книжки- поне веднъж в седмицата, кога от 3, кога от 30 лв.
Сега смятам да поръчвам на бабите по една книжка като коледен подарък-За колите, с прожекционно апаратче и за Мечо пух, пак с апаратче по 35 лв. всяка.Купували ли сте ги тези книжки?
А, и още един въпрос, издателство Фют са направили коледен календар, с 24 миниатюрни книжчици във всяко прозорче, 24 лв., обаче картинките и текстът е мноооооооого дребничък, та се чудя дали да я купя newsm78 Отзиви някакви?

# 160
  • Варна
Днес му купих 4 коледни книжки, събрани в едно картонено съндъче, на Фют- Малка коледна колекция.

Гледах ги в каталога им. Имам доста интересни издания, направо ми се прииска всичките да ги имаме.

Това, което си купила на каква цена е?

# 161
. не мога да отговоря коя точно е последната. Купувам много книги на детето.
. качеството на книгите, като превод и стил на написване, е отчайващо.

# 162
  • Sofia

Гледах ги в каталога им. Имам доста интересни издания, направо ми се прииска всичките да ги имаме.

Това, което си купила на каква цена е?
7.89 лв.- прилично

# 163
Аз също взимам много книжки на Радост - е, вярно с повече картинки, отколкото текст, но да свиква от малка, че тая библиотека нея чака  Mr. Green.

ПОследната книжка е "Лисица - хитрица."

# 164
Дневници на малки откачалки -ТЯ-уроци,купони,момчета... .А.Макферсън ,Е.Макферлейн

Общи условия

Активация на акаунт