Коя е последната книга, която подарихте на детето си?

• 112 962
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 165
Почти всяка седмица купувам по една книжка. Сега е на вълна "Франклин"  Simple Smile

# 166
Дъщеря ми обожава книжките - даже вечер спи с книжка, а не с играчка. Последните две (днес следобед й ги купих Simple Smile ) - "Маша и мечокът" и "Най-хубавият подарък" - от поредицата на Егмонт "Уроци от голямата гора".

# 167
"Спящата красавица" Flutter

# 168
  • тъгата в мен
купуваме книжки по принцип!това е единственото нещо ,което още от малък го караше да се кротне и ослуша:)))Имаме голяма "колекция",останала още от мен и брат ми,попълнена от две каки-братовчедки....сега изборът е много голям,но наистина- едни картинки не правят книжката!

# 169
"Побързай, Франклин". Толкова е влюбен във филмчетата за Франклин, че като видя книжката скача и се радва.

# 170
  • София
Какво представляват книжките с прожекционно апаратче?  newsm78 Никъде не съм виждала такова нещо.

# 171
  • Варна
Какво представляват книжките с прожекционно апаратче?  newsm78 Никъде не съм виждала такова нещо.
Има апаратче, което е на батерии с отделна лампичка, която да осветява приказката, докато мама чете.Има различно оцветени дискова за всяка история и при четенето пише на коя картинка да завъртиш и кога да смениш диска. Прожектира се на стената (поне аз така го правя). Дария много го харесва.
Ето това имаме ние:
http://www.book-bg.com/details.php?id=21942

# 172
Снежанка и седемте джуджета. но май сбърках, защото не спира да ме пита аз дали ще умра при раждането на бебето  Sad Sad ( там нали добрата царица умира при раждането на Снежанка)

# 173
  • София
Има апаратче, което е на батерии с отделна лампичка, която да осветява приказката, докато мама чете.Има различно оцветени дискова за всяка история и при четенето пише на коя картинка да завъртиш и кога да смениш диска. Прожектира се на стената (поне аз така го правя). Дария много го харесва.
Ето това имаме ние:
http://www.book-bg.com/details.php?id=21942

Аз купих такава с "Колите", но я пазя за Коледа. Имаше я на "Славейков".

# 174
  • дядовата ръкавичка

В книжарницата на пазара на "Черни връх" видях такива -  Мечо Пуховски.

А на въпроса - сега четем /т.е. аз/ "Приключенията на Лукчо" на Джани Родари.  Определено повече харесвам неговите "Приказки по телефона", но и с Лукчо се забавляваме много  Laughing.

# 175
Ето за това става въпрос-можеш да си поръчаш Wink:
http://www.egmontbulgaria.com/books/di_other.htm#305500
Аз купих първата-Мечо Пух с ксилофон-синковеца е нон-стоп с нея Mr. Green

# 176
  • Разпиляна във въображението
Ние също сме на вълна Франклин

# 177
Пьрви том на Голяма Детска Енцикопедия-ЖИВОТНИ.

# 178
Поредната за Франклин. Луди сме по него. Peace

# 179
Ей, как съм я пропуснала тази тема. Ами да се отчета. Wink
Купувам непрекъснато книжки, захласвам се в книжарниците и трудно се удържам.
Сега последно поръчах книгата с Приказки на Андерсен на Рийдърс Дайджест-видя ми се добре, луксозно издание с хубави илюстрации. Дано и пореводът да е хубав. Ще я подаря на двамата за Коледа.
А иначе днес купих една от книжките за Франклин за Филип.
Гледах каталога на Фют (от Бърборино).
Наумила съм доста неща от там. Има едни книжки с "Изрежи, залепи..." и какво беше още там. Кейти обожава такива неща и иска нещо такова от Дядо Коледа.

baibibi, учудва ме това:

Франклин ми звучи, меко казано, .............. мммм, няма да кажа как. Филмчето не е лошо, но книжките са доста постни.
На малките като Филип му харесват. Виж, на Кейти вече са й скучни. Аз ги намирам за сполучливи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт