Коя е последната книга, която подарихте на детето си?

• 112 971
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 180
Последно БАсните на ЛАфонтен- кн.1. Преди нея- Моята първа енциклопедия. НАпоследък я оставяме сама да избира.

# 181

Тази е последната и се чете всеки ден по няколко пъти.   Grinning
Много приятно съм изненадана от добрия текст/превод.
Определено ще  купя и книжките за другите сезони.

# 182
Ето тази книга му купих за живота на Гоблините и страшно много го впечатли http://www.books.bg/book.php3?ISBN=9789547612457

# 183
  • Пловдив
За Коледа на голямата и купих енциклопедия за Вселената и от поредицата на Уич за училището. На малката от поредицата на Уинкс: "Блум".

# 184
Последно й купих книга с няколко приказки вътре и много сладки илюстрации. Обаче сега тя иска следващата да е с вълк! Къде ще го търся, незнам!  Joy

Подарявам с удоволствие книги, а колко искам и на мен да ми подаряват.... ама не... незнам защо хората си мислят, че книгата не е хубав подарък! А аз толкова се радвам в редките случаи, когато някой ми подари книга!  smile3529 newsm44

# 185
  • София
Последно купих и й подарих за Нова година Андерсеновите приказки - 4 книги тематично разделени "Приказки за надеждата", "Приказки за любовта" и т.н. с аудиодискове. Според мен текстовете не са адаптирани и дори ми се струва, че превода е стар, такъв какъвто аз го помня от моето детство. Аудиото е озвучено от Майа Остоич и е 1:1 с книгите. Харесвма ги. Детето също. Книгите са с малко илюстрации и много дълги текстове  Wink

# 186
Енциклопедия за рибите, няколко детски енциклопедии за морето (пожеланият от нея подарък за Коледа), сборник латиноамерикански приказки, книжка за древните египтяни.

# 187
  • Варна
За нова година му купих Приказен свят от издателство Пан.Много красиви илюстрации с три приказки.Още основно разглеждаме картинките,но все в един момент ще започне и да слуша Simple Smile

# 188
Ние имаме от две седмици нова Детска енциклопедия "История на България"- 12 книжки и той си ги чете сам. Сега сме на № 4. Подходящи са за неговата възраст- 8 години, написани са интересно и на достъпен за деца език. Всяка книжка си има речник на използвани специални термини. Препоръчвам ги.

# 189
Последната книжка, част от коледните й подаръци, която получи Ая беше Меденосладка енциклопедия - Земята. Имаме и първата част - Природата. Стахотни енциклопедии са. Препоръчвам ги на всички родители и деца, които все още ги нямат. Simple Smile

# 190
Последно купих и й подарих за Нова година Андерсеновите приказки - 4 книги тематично разделени "Приказки за надеждата", "Приказки за любовта" и т.н. с аудиодискове. Според мен текстовете не са адаптирани и дори ми се струва, че превода е стар, такъв какъвто аз го помня от моето детство. Аудиото е озвучено от Майа Остоич и е 1:1 с книгите. Харесвма ги. Детето също. Книгите са с малко илюстрации и много дълги текстове  Wink

На кое издателство са?

# 191
Бамби 2, търсих Бамби по изричната молба на Майчето, но не я намерих  Thinking

# 192
След дълго издирване по молба на момичетата /бяха видяли някъде реклама/ им купихме "Артур и минимоите" и "Артур и забранения град". След лют скандал между двете  #Cussing out кой коя книга да започне да чете не беше постигнато споразумение и книгите бяха прибрани от мен до миналата седмица, когато госпожиците заявиха, че са решили да започнат от Артур и минимоите като всяка чете по пет страници и дава на другата. Аз доволна им връчих книгите, обаче ... нещо не са доволни, стигнали са до 50 страница и само мърморят, че книгата не е правилна, че е различна от филма, аз обяснявам, обяснявам, че автора е същия, но не може филм и книга да са съвсем еднакви, обаче народа нещо не се съгласява с мен newsm78. Може би не трябваше да им взимам тези книги, след като са гледали филма и имат вече представа за героите и историята newsm78.

# 193
Последно й купих книга с няколко приказки вътре и много сладки илюстрации. Обаче сега тя иска следващата да е с вълк! Къде ще го търся, незнам!  Joy

Има много хубаво издание на "Вълка и седемте козленца":

http://www.pe-bg.com/?cid=9&pid=23863&pt=0&cat=

Луксозно издание, хубав текст и прекрасни картинки на много добра цена Simple Smile

# 194
  • София

На кое издателство са?

На Егмонт  Grinning

http://www.egmontbulgaria.com/books/andersen.htm

Общи условия

Активация на акаунт