фунготерапия-японски гъби. ПОМОГНЕТЕ

• 136 632
  • 116
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Истината според мен.Гъбите по някакъв начин може би подсилват имунитета,който рязко се срива от заболяването и евентуални химиотерапии,но са много далеч от евентуално споране на развитието на болеста и лекуването й. Баща ми ги пи,може би само облекчавах нещата след химиотерапиите и не ги изкарваше с най-тежките им последствия.

# 91
Моята майка има бе толкова зле че почти не се хранеше а  има от лбошите диагнози.Благодарение на тези гъби при Д-р Милен Христов  вече близо 5г.никой няма да и даде  диаегнозите-лошите.започна да се храни,усеща се свежест.И това всичко благодарение на тези гъби.Те не са менте.При него има аптека с истинск мецели на гъби ,а не това дето го предлагат за 10-15лв.Изказвам искренни благодарноти за този доктор и неговите гъби Кълна Ви се на всички,че са истински действащи.Нещо прегарят в организъма.

# 92
Сина ми има неврофиброматоза. Има тумор на гръбначния мозък,оперираха го, но не е отстранен. Пие гъби 4 месеца -имун модулатор и кордицепс. Резонанса на 9.01.2013  показа свиване на тумора и доктора каза, че за сега опасност няма. Ефекта е невероятен, вярвайте ми. Ние си върнахме живота в къщи благодарение на тези продукти. Струват 600лв на месец, не знам как ще ги купуваме, но знам, че няма да спрем, защото те спасиха сина ни. Не се колебайте, само парите са проблем, иначе са невероятни продуктите. Който се интересува да ми пише kterzieva@unix-bg.org

# 93
Сина ми има неврофиброматоза. Има тумор на гръбначния мозък,оперираха го, но не е отстранен. Пие гъби 4 месеца -имун модулатор и кордицепс. Резонанса на 9.01.2013  показа свиване на тумора и доктора каза, че за сега опасност няма. Ефекта е невероятен, вярвайте ми. Ние си върнахме живота в къщи благодарение на тези продукти. Струват 600лв на месец, не знам как ще ги купуваме, но знам, че няма да спрем, защото те спасиха сина ни. Не се колебайте, само парите са проблем, иначе са невероятни продуктите. Който се интересува да ми пише kterzieva@unix-bg.org

Кое струва 600 лева само кордицепса и имуномодулатора ли. А колко време трябва да се пият.

Искам да питам за кордицепса.  На едно място прочетох за потребител, който е пил кордицепс в както се изразява той конски дози 100 таблетки за 5 дни и е много доволен .......бил зле и се оправил.
Някой наясно ли е дали тази ударна доза може да навреди с нещо? Е чак по 20 надали ще взимам на ден, но да кажем по 10 до като свърши една опаковка и после нормално както се взимат.

И чета че кордицепса е взиман от спортисти за по добри резултати. Да не би да съдържа някакъв вид андрогени, някой знае ли.

Кой кордицепс е най добър според вас....

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 21:27 от Ива_И

# 94
  • София
Разгледайте последните публикации на потребителите кичка и sotadgiq, ако не са един и същи човек,то за мен мирише силно на регистрация с рекламна цел.

Ива_И - консултирай се с лекари,преди да се доверяваш на форума и определени потребители.

# 95
Разгледайте последните публикации на потребителите кичка и sotadgiq, ако не са един и същи човек,то за мен мирише силно на регистрация с рекламна цел.

Ива_И - консултирай се с лекари,преди да се доверяваш на форума и определени потребители.

И какво ще ми каже лекаря, той да не е учил за гъби в университета, там се учи за хапчета. Лекаря обикновено не знае нито за гъби, нито за някакви други алтернатив, най много да ми се изсмее и да гледа да ме разкара колкото се може по бързо.
На потребители не се доверявам, чак такива наивници не мисля че има да изпълняват буквално което някой им каже във форум.
Тук само се споделят мнения, след това човек си прави изводите сам и се доверява на себе си какво да прави

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 01:36 от Ива_И

# 96
  • София
Напротив има един в София ,които се занимава точно с гъби, просто малко повече търсене. Мисля,че беше Христов,можеш да се конслултираш с него и да си купиш гъбите от място ,което ти си избереш. Предполагам,че има и други такива. Алтернативната медицина стана много модерна.

# 97
Напротив има един в София ,които се занимава точно с гъби, просто малко повече търсене. Мисля,че беше Христов,можеш да се конслултираш с него и да си купиш гъбите от място ,което ти си избереш. Предполагам,че има и други такива. Алтернативната медицина стана много модерна.

Ама ти всъщност какво мислиш.....?! В предното мнение си против  двамата потребители че нещо като реклама правят на въпросния доктор, а сега ми предлагаш именно него.

# 98
  • София
Искаш доктор да ти каже,отиваш само на консултация тогава. Купуваш си от друго място гъбите,по-възможност от интернет от директните сайтове на производителите. Самите гъби от този доктор са на доста завишени цени.

Ето още една докторка занимаваща се с гъбите http://zdrave77.blog.bg/drugi/2007/11/16/f-u-n-g-o-t-e-r-a-p-i-ia.133704 .

Ето още http://www.greenhealth-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&am … hk=1&Itemid=2 .

Поразрови се и ти.

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 23:34 от taffi

# 99
Искаш доктор да ти каже,отиваш само на консултация тогава.

Просто зададох въпрос, никакъв доктор не съм търсила да ми казва нищо.
Ако никой няма мнение, както и да е.

# 100
  • София
В Грабо има промоция на японски гъби http://grabo.bg/detoksikatziia-i-fungoterapiia-s-iaponskite-gabi … 0-ekstrakt-0bdh68

# 101
Някой чувал ли е нещо за фирма Green Valley, работеща на принципа мрежов маркетинг, предлагаща лечебни гъби.
При срещата ми с един лекар по скоро с алтернативни насоки в работата си, проявих скептицизъм към гъбите изобщо, защото много бях чела и търсила. Че има толкова много на пазара на най разнообразни фирми с най различни цени от десет лева до повече от сто лева на опаковка, човек не може да прецени кое е качественото и кое не, ....едните с примеси другите не, но това че едните са с примеси не означава че са по евтините, объркана работа.

И че съм се отказала. И лекаря ми заобяснява как дълго е проучвал на кои гъби да се спре и кои са най добри - съдържание, място на отглеждане и по други фактори, ....и така е стигнал до тази фирма. Почти няма нищо в интернет, освен някакъв си сайт и като звъннах на телефоните и на двата ми даде че са закрити. Уж мрежов маркетинг пък никой никъде не ги предлага и не ги коментира.

И лекаря за който говоря няма нищо общо с горе коментирания лекар който предлага схеми за около 800-1000 лева на месец. Зависи около 70-120 лева на месец и то за около 4 месеца. В смисъл не става въпрос за печалбарство.

Знаете ли нещо за гъбите на Green Valley или личен опит с тях. И защо няма почти нищо за тях в интернет след като са толкова добри...?

# 102
  • София
Баща ми пие изписани от д-р Христов гъби и придружаващите ги чудеса. В момента търся да намеря на по-нормална цена, така че се записвам да следя.

# 103
Гъбките  в БГ  отдавна са с посредствено качество, та чак не си заслужава човек да пие съмнителната  нишестено брашняна субстанция  вътре  под формата на плацебо капсули.   Кордицепса е много хубаво нещо стига да е целия като гъба с гъсеница  и да не ви е гнус .  От около 2 години не съм давала и стотинка за хранителни добавки, вече не намирам смисъл и гледам с подозрение за измамамв такива продукти.

# 104
Някой е изразил съмнение, че правя реклама на гъбите-ваш проблем си е, ако искате вярвайте. Сега не ги пие сина ми, но пак ще започнем да ги купуваме. Убедена съм, че му помагат.

Общи условия

Активация на акаунт