СЕПТЕМВРИ месец на чудеса да бъде в нашите сърца.

• 13 873
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Ха ха  Joy Рони направо си го представих  Joy

Мацки аз потеглям тази вечер и имам много силна нужда от палците ви за утрешния преглед  Hug
Гушки и цунки на всички  Heart Eyes

# 76
Стискаме палци Дари, ако ти остане време - обади се за кратка срещичка.

# 77
Дари, стискаме палци де що има. Пък ти като се върнеш бързо да пишеш, че всичко е ОК!  Hug

# 78
Ха ха  Joy Рони направо си го представих  Joy

Мацки аз потеглям тази вечер и имам много силна нужда от палците ви за утрешния преглед  Hug
Гушки и цунки на всички  Heart Eyes

Стискам, стискаааааааааааааааааам!

# 79
  • София
Даринка,стискам ти силно палци! Hug

# 80
А бе, къде е Рита?  newsm78 Липсва ми!

# 81
  • София
А бе, къде е Рита?  newsm78 Липсва ми!

Ето ме  Laughing . Ама не съм ви прочела кой какво прави, и не пиша. Дала съм си почивка малко от форума.

# 82
Ето ме  Laughing . Ама не съм ви прочела кой какво прави, и не пиша. Дала съм си почивка малко от форума.
Hug

# 83
  • Виена
Леле, кви сте били активни днеска... Направо няма насмогване да ви изчета!
Цун и гуш!  Hug

# 84
Ренка, как е малкия? Чак сега ли те остави на мира да ни посетиш?
Аз не мога да спя от хъркането на любимия - много съм се изнервила.

# 85
  • Виена
Ренка, как е малкия? Чак сега ли те остави на мира да ни посетиш?
Ани, само снощи имахме екшън по заспиването и едвам успя да се унесе чак към 1:30ч. Това се случва за втори път след едно почти 24-часово неспане след една кафеварка кафе. По принцип заспива само на цица или на възглавничката за кърмене до мене, но поне го прави сръвнително бързо. Откакто внимавам какво хапвам и коликите са лош спомен. Но щом направя отклонение, веднага си проличава и ме побърква от плач, а него как не го заболява главата, просто не знам. Или просто не може да си каже, горкото, че го боли. За снощи пак аз си бях виновна. През деня ометох една "Милка" с лешници и стафиди и резултатът беше налице...
А, да... Сетих се да те питам (като видна картечарка Wink , бродеща по бебшки магазини) виждала ли си някъде да продават Бейби Бьорн www.babybjorn.com/Eng/produkter/Mobility/ в София? Изобщо някой знае ли дали и къде има от тези бебешки чанти?

# 86
Да ти кажа честно, по чанти още не съм се заглеждала, но съм фен на samsonite - може би затова и не гледам. А тази марка за първи път я чувам (даже ако щеш вярвай в първия момент се зачудих за коя ли девойка ще купуваш кукла бебе - Baby Born бяха май).

Но да е весело. И щом си усетила какво не му харесва на Филип ще си знаеш да не му го даваш. Другия вариант за глезотийки от този род е - веднага след кърмене - да има 2-3 часа каквото можеш да усвоиш и да не минава през кърмата. Или просто го правиш веднага след кърменето (когато е най-голямата почивка на малкия човек).
Внимавай и с количеството мляко - по-добре наблягай на сиренцето и кашкавала, отколкото на киселото и прясното мляко. 

Много ви се радвам.

На всички бебоци много се радвам. И се чудя кога ще видя Марти на Берни ....

# 87
  • Виена
Мляко ли? Какво беше това?  Joy Мляко е само бялото нещо, дето излиза от циците на мама и Филип квичи от кеф, когато го пие, ако е бил много гладен преди това  Mr. Green Друго мляко не се сещам да познавам...  newsm78
Без майтап, мляко никакво не вкусвам. Нито сурови зеленчуци (само на 2-3 дни по едно доматче), а от плодовете - само праскови (пак рядко, старателно обелени и САМО по една!). Опитвам се да хапвам мюсли, но май и след тях имаме проблем. Утре или другиден ще разбера, защото ще ям съвсем целенасочено.. .Въобще - да не коментирам хранителния си режим, че и аз  не знам как издържам... Ма като го боли детето коремчето, няма начин.

# 88
Завърнах се и много ви благодаря за палцестискането, както знаете то действа  Hug . Та може да се предположи ,че професора опроверга всичко казано от русенския ми доктор. Плацентата ми е високо горе ,бебчо си е добре и въпреки седалищното му положение в момента има да се върти още много в огромното количество води което се оказа че имам. А относно водите ,понеже са доста повече от нормално, ще правя едно изследване на кръвната захар и се надявам и диабета да изключим като причина за това.
Още веднъж благодаря  Hug

# 89
Стискам палци изследването да е ОК.
Аман от лекари. Да не би русенският ти лекар да не знае все още, че ще раждаш в София и тайно да се е надявал да те сплаши и той да ти прави секциото?
Уф.

Нищо де - радвам се, че всичко друго е ОК

Общи условия

Активация на акаунт