Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 270
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Сладука, правиха ли ти специалния видеозон...феталната морфология май, към 20-22седмица? Тогава би трябвало да ти е мерена шийката. Аз моите трябва да ги питам кога последно са я мерили, и ще ви кажа дали и тук я мерят специално, но е най-веротяно мерена. Защото е един от симптомите за преждевременно раждане, така че се внимава.

Цеце, пак четох какво си писала. Повече не остававй сама, винаги гледай да има някой при теб. Това, което се е случило е много тревожно!

Аз много акъл давам, ама и аз оставам сама  Laughing В моето състояние за цели три седмици. Мъж ми заминава на командировка. Аз ще разчитам на приятели и късмета си.

# 46
Пумпалче,да само веднъж ми е мерена на ФМ(то аз и един път само съм ходила на ФМ),и това беше към 17-18 седмица,когато нямах оплаквания! Стискам ти палци и ти желая кураж щом оставаш самичка,нямаш ли други близки там?
ProstoAz къде ли зачезна? Много беше редовна в началото и все намираше за какво да пише newsm78

# 47
  • София
Нмммм и аз не се сещам да са ми мерили шийката...Или поне не са ми казвали...ама следващия път ще попитам защо така. Ние сме на преглед чак на 11 ти, а трябваше да идем на 6-ти, но нали празници и болницата не работи с редовни клиенти...Ама ще устискам с любопитството до 11-ти де Simple Smile
А колкото до преждевременното раждане, моя приятелка беше на някакви хапчета от средата на седмия месец. При нея се появиха контракциите, защото имаше проблеми в работата и много се притесняваше. Хапчетата и свършиха страхотна работа де - роди си в 9-тия една сладка бебла 3.400, след като 2 дена преди това и бяха казали докторите че бебето е 2.400 Simple Smile Ама дано на нас не ни се случва и си останем с оплакванията само Simple Smile Така че освен че да си почиваме от физическитруд, трябва и да сме много спокойни и щастливи мами  Wink
Цеци, как си? Защо не пишеш?

# 48
  • София
Здравейте, мами! Благодаря ви за милите думи  Hug Hug Hug, аз съм добре, следя си кръвното, не съм имала проблеми от онази нощ. Днес сигурно ще отида да ме види моя кардиолог, да ми направи ЕКГ и каквото трябва да ми предпише. Вчера малко смених обстановката, че да не ми действа на психиката спомена за "прекрасното" изживяване. Пия си валерианче за всеки случай, но си мисля, че инцидентът няма да се повтори. Дано. Май наистина трябва да си обърна внимание на кръвното повече, защото понякога се оказва, че съм го вдигнала без да усещам никакъв дискомфорт. Иначе най-важното е, че малката маймунка е добре, много е активна и тая сутрин пак ме събуди рано-рано. Момичетаааа, малко остана, ще търпим, ще се пазим и това е, то оттук докрая по-леко няма да ни става.
Пумпал, чета, че имаш проблеми, но пък и доколкото разбирам имаш достъп до компетентни грижи на добри специалисти, така че говори му на твоя бебок да си стои в мама на топличко и  да не бърза за никъде. И те ако знаят какво ги чака навън, хич няма да дават зор....А за оставането сама - трябва да ти кажа, че най си ми е добре никой да не ми е на главата, защото ми е спокойно, ама след тая случка - не знам..... newsm78
Сладуранке, ти пък вземи го вдигни твоя мъж, и вместо по автосервизи,  да те закара до Пловдив, ей го къде е, и си запиши час при добър специалист на 3Д, и без това е време да се гледа на ФМ сега. И си искай от твоя да ти вземе най-накрая влагалищен секрет за изследване, защото времето си тече и ако има нещо трябва да се излекува до раждането. Аз скоро съм на консултация и също ще я свърша тая работа.
Днес добре ще си поработя в къщи, защото новият сезон дойде, и колегите ми имат нужда от помощ. То май така ще е и по време на майчинството, но ще е колкото ми позволява времето. Хич вече не ми се мисли за работа, пък и трудно се съсредоточавам, не знам мамите с изпити как се оправят изобщо....
Хайде оставям ви, че кучката ми вече е нетърпелива за навън  Grinning Ще ви наглеждам и ще пиша.

Дес, а за това, че не съм се панирала - предишния път като ми стана така кризата ми продължи 2 часа, 1 час ме държаха на ЕКГ и системи в линейката само. Аз много се бях уплашила тогава, обаче докторът, който ме "обработваше", ми каза: Спокойно, живот лесно не се дава! И оттогава като изпадна в критична ситуация, си спомням тия негови думи. Grinning

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 10:05 от tsetseto

# 49
Привет и от мен.

Цецееее почивай си ей!!! никва работа. Ужас-аз бих изпаднала в паника.

Хайде на всички лека седмица и да се пазят.

# 50
  • София
Добро утро и от мен!
Днес изпратих каката на детска градина и аз ще ходя на работа...обаче май хич не ми се ходи Embarassed Сега умувам какво да си облека, че навън е хладничко, а дрехите, които ми стават са доста ограничени. Поне се напспах хубавичко на хладно. Бебо рита много, но не ми пречи - само ми е малко трудно да се завъртам в леглото - като слон съм и сигурно треса всичко, ама мъжо не се е оплакал  Laughing
Желая ви приятна и прохладна седмица   bouquet

# 51
Добро утро! Лека и безпроблемна седмица на всички!

# 52
  • БУРГАС
Добро утро и от нас с малкия юнак на всички! Безпроблемна седмичка ви пожелавам!
Аз ревах, ревах да се захлади времето, ама тая сутрин включих, че нямам нито една по-плътна дреха, която да ми става! #Crazy Да не говорим за обувките! Абе няма угодия общо взето! Все за нещо трябва да се мърмори!
Взех да се притеснявам, че хората казват от влизането в седмия месец багажа за болницата да е до вратата, пък аз ама нищо не съм купувала (то не съм и гледала даже)! Та довечера мисля поне нощници да отида да си закупя, пък другите неща ще мисля кога.
Хайде, наоплаквах се и ви напълних главите с мойте глупости! Хубав ден, мамчета и много усмивки!

# 53
Добро утро.Аз от два дни се чувствам значително по-добре.Контракциите ми намаляха или поне аз така си мисля.Аз също трябваше да съм на преглед на 6,но сега ще е на 11- някой беше писъл също.Дано всичко вече да е ок.Къде се загуби Медхен?

# 54
Добро утро! bilba, тук съм  Joy Това, че така ти се измества прегледа е гадно. Аз с такова нетърпение ги чакам тези прегледи. Не мога да ви изчета ... Но се справих
Бях на сватба в Плевен.  Wink Бях на крак 22 часа, (на броя седенето по столове) и сега съм като разглобена. Май това е последното издевателство над себе си което си позволявам. Сега само трябва да поработя до края на септември и вече мога да се отдам на заслужена почивка.
Цецето, ти си герой!!!   bouquet Дано нямаш повече подобни изживявания.

# 55
Добро утро,Мамита!!!! Hug
успешна седмица на всички! Peace
пазете се вас и беб4овците . Tired

# 56
Хей момичета радвам се,че днес сте по-добре Peaceи аз горе-долу бивам,ама се оказа,че си вдигам кръвно и то внезапно,както ми е ниско,като се обадих на моя лекар и ми вика"ее ти чака да минеш 7-мия и да почнеш сега с тия работи,това къде го чу по Интернет ли" Shocked,как да му обясня,че съм си мерила кръвното #Cussing out Да съм си почивала повече,ала-бала и ако се случвало пак (колко ли пъти трябва да се случи) щял да ми даде едни хапченца.... ooooh!
Цеци,радвам се,че си вече добре и верно си куражлийка и аз да ти кажа,а относно ходененто за ФМ из Пловдив апример определено няма да стане,мъжо само си мисли,че много се впрягам за всичко,за какво трябвало толкова изследвания,то сакън и аз да не прочета нещо...абе нали не с еотнася до колата му Twisted Evil+това и аз вече не искам никъде да пътувам-да става каквото ще! Ще гледам да удържа малко още....
bilba1,радвам се,че нямаш контракции! Дано и да не те притеснява повече нищо!

# 57
sladurka,kakvo stana s kakaovoto maslo?аз ползвам бадемово масло на''икаров'',много е хубаво.кам секи продукт има брошурка в която са опоменати и другите му продукти-има кокосово масло,но какаово няма.потарси го има ги и  в  аптеки и в козметични магазини.не е скапо около 2 лв.

# 58
  • София
Здравейте момичета  Simple Smile

Днес никакви ви няма  Simple Smile Дано всички сте ок  Simple Smile
Аз в петък имах кошмарна нощ с това разстройство  Embarassed, но за щастие след едно прахче смекта нещата се оправиха и сега съм добре  Simple Smile
В сряда съм на преглед и вече нямам търпение да видя как расте бебка и дали всичко е наред  Wink

Лека и спорна седмица от мен и дано нямаме поводи за притеснения   bouquet

# 59
  • София
Абе Сладурке то не е задължително на 3Д да отидеш, непременно да даваш много пари /то и на мен сега на 5-ти не ми се дават много-много, та ще видим/, ама иди да те види някой сериозен лекар, че за тоя твоя немам думи просто.

Общи условия

Активация на акаунт