Не ни се чака вече! НОЕМВРИ уж не е далече,а бленуваме да видим малкото човече

• 13 282
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
tsetseto
в един форум изказах неодобрението си за супер лошото отношение на някои лекари и ме направиха на бъзе и коприва-като взимали по 300 лева , като работели извънредно-дори един който се обяви за лекар писа цитирам "какво искате бе нещастници" дааа и такива има..
хубавото  е че си добре , но според мен не трябва да търпим подобно отношение-когато в моята работа се скъсвам да угодя на клиента защото на мен затова ми плащат пък и той ми плаща очаквам и от другите същото- и според мен когато някой не е получил необходимото внимание поне форумите са място , където да си изплаче болката-с имена най добре
иначе да не ти се случва повече..на никой ако може

# 31
Е,че работят за малко пари е ясно,но аз си мислех,че да си лекар е хуманна професия,т.е. колкото и да са неудовлетворени не могат да постъпват така! Та ние им поверяваме живота и здравето си!

# 32
Здравейте мамита!!!много сте изписали за една седмица.аз си бях при мама с дащеря ми и ми беше много хубаво. Hug
това за Щаркел4етата е много хубаво.аз бях за няколко дена то4но такава в родилния дом 99год.званях с фонокарта на баби,татковци,дядовци просто е страхотно да си парвия вестител за такава 4удесна новина.моми4ета ако помолим някоя мама от декемврииските да ни стане вестоносител?какво мислите?те ще са свободни като нас сега и ще могат да ни пишат за родените бебета?

# 33
Lili-33,ако хвърлиш бегъл поглед на 1-вата страничка ще видиш,че Дес е сложила номерата на достатъчно щъркелчета в нашата тема+това едва ли ще сме едновременно всичките в родилното Joy

# 34
  • София
Мале Цецето, твойто не е било за завиждане тази нощ... А това с линейките аз знам че е така - пак сравнително скоро са ти дошли на адрес... Дано на никой никога не се налага, но момичета да знаете - на бърза помощ може да се обадите след като сте опитали всичко друго и не се е получило. Знам че звучи гадно, но те нямат достатъчно коли, а операторите не подават към линейките сигнала веднага. А като дойде линейката не е ясно какво има в нея и дали доктора ще му се занимава изобщо...Не искам да коментирам фактите - но колкото пъти съм била свидетел за викане на линейка толкова пъти издънките на Бърза Помощ са били на ниво...Но както и да е - Цецето, пази се и си мери кръвното по-честичко и дано не ти се повтарят тези екшъни повече...
Дано на никоя не и се случват такива неща...
smurf, и аз писах в същия или подобен форум и мен ме направиха на 2 стотинки и аз не разбрах защо, като в крайна сметтка всички са потърпевши...
арабела, аз бях решила да си взема такива пръчки за над ваната, обаче се замислих тази нощ че няма да стане, защото отедната странатя е упряна плътно в стената, а от другата - нашата вана има плъзгаща се врата. Просто не става и пак съм на същата...А честно да ви кажа не ми се мъкнат кофи с вода из целия апартамент ... Не знам какво ще правим изобщо . . .

# 35
Цецето дано повече да нямаш подобни случаи
За лекарите не ми се говори аз моят го смених защото той си поиска пари за да ми напише болничен след като по закон имам право сега съм при друг и съм доволна от него както и от личния той е детски лекар и съм решила и бебчо да запиша при него

# 36
sladurka,извини ме не сам обарнала внимание на тези щаркел4ета на 1 страница.това е 4удесно 4е имаме толкова много.аз незнам дали ще имам време след като се родим да пиша вав форума,но ще кажа на каката/дащеря ми/тя оби4а да си пише  newsm78
Цеци,и аз иамх тежка нощ,но маи вси4ко се размина. Praynigдано,това е била последната стресова ситуация. ooooh!мамита аз сам разо4арована много от софииските лекари/страшна корупция/ако нямаш пари ..............? Embarassedпреди 8 години раждах в софия ,но сега незнам...? newsm78

# 37
  • София
Ам Lili-33, няма ли да раждаш при лекаря или поне в болницата където са ти водили ЖК? Колкото до лекарите - не е успокоение, но не само в София са така - свекито разправяше за Великотърновската болница как са окалпазанили една мама миналата седмица. . . Пожелавам на теб и на всички ви да нямате усложнения и да си износите бебчетата докрая  Praynig Защото да се надяваме, че едно нормално раждане може да направи всеки лекар...

# 38
Привет!
Днес цял ден хайманосваме улиците с моите кумове и бебчето им, сега съм токова уморена, че мисля да лягам след малко.

Цеци, ужасна нощ си имала! Хубаво е,че явно си много оправна и смела..аз, ако бях...щях да се панирам като калмар Mr. Green и да се чудя какво да правя! А за лекарите в търновското АГ,Lili, нямам думи наистина...Миналата есен получих хиперстимулация на яйчниците и боля адкси, адски много...ходихме до Бърза помощ, от където ни пратиха в АГто и дежурния гинеколог се държа все едно съм последния боклук на света  Shocked, не искам да цитирам цинизмите, с които ме обсипа и когато го попитах дали ще ми мине болката скоро той каза цитирам "Ела ми в частния кабинет утре и щи кажа..." #2gunfire

# 39
Цецееее, мила, какъв ужас!!! НЕ знам какво да кажа, то направо както ти си писала- без коментар!!! Разучи по интернет-а какво се прави в такива случай, защото е много опасно...

Видях и едно друго момиче е писало за прееклампсия /ако така се пишеше/. Мерете си кръвното често. Вчера четох във форума за Недоносени бебета - не искам да ви плаша, а да ви предупредя, по-добре уплашени, но взели мерки нали  Confused Там много от момичетата са родили заради тази прееклампсия или заради високо кръвно. Така че МНОГО се пазете и следете за промени, кръвно и т.н.

Питахте за къса шийка - нормалните размери на шийката се водят между 5см и 3см , моята е в долния минимум 2.5см и се водя с висок риск за преждевременно раждане  Sad

И аз имам контракции. Фалшивите контракции са напълно безобидни, те не променят шийката и не водят до раждане. И се чувстват точно като безболезнено или леко неудобно стягане на корема. Истинските контракций са ритмични- записвайте ги, за да ги засичате ако станат през 10-15мин тичайте в родилното да ги успокоят. Моите вечер стават ритмични, дали са ми да пия хапче при нужда и аз вечер вземам едно. Тук не изписват магнезий профилактично.

Арабела , теста който ми правиха се казва Fetal Fibronectin Test - най-просто казано това е протеин, който действа като лепило, ако при цитонамазка се намерят дори малки следи от него във влагалището това означава, че той почва да изтича и бебето се готви да излиза. Моят беше отрицателен, т.е. лепилото още работи. Покрита съм, поне се надявам, до 32 седмица. После сигурно пак ще правим. НО никога не се знае, нищо не може да се предвиди при една бременност....

Така че пазете се, не се натоварвайте! Не случайно бабките все това ни повтарят  Laughing

# 40
Нети, сега виждам, че и ти си с проблеми. Пий хапчетата, че по-добре хапчета отколкото да вземем да родим без време. А какво е това повръщане? Какво каза доктора?

Какво ни става не знам. Дано само с оплакване да се разминем  Praynig

Да добавя за контракциите- истинските започват също откъм гърба. Моите ритмичните са просто по-силно стягане, но явно са от истинските след като ми се е скъсила шийката. Абе луда работа!

# 41
Цеци,как си мила?Цял ден не си писала,надявам се че си добре.А това което ти се е случило направоооо...нямам думи.Само да отбележа,че в подобна ситуация не много жени биха реагирали така адекватно като теб,една от тях съм и аз Embarassed Евала ти правя,страхотно си се справила имайки впредвид, че си била сам сама по нощите.Много  Hug Hug Hug от мен!

# 42
Цеци,не си писала как си днеска? Успя ли да се поуспокоиш малко?Пробвай с валерианче,ако друго не помогне и аз сега ще си сипя няколо капки,безобидно е.
Пумпалче,дано да удържиш още Praynigнаистина поне до 32 седмица,тогава и аз знам,че е другата граница.но дано се случва Praynig
Момичета как се гледа за дължината на шийката?

# 43
Шийката се мери на видеозон - мери се от вътрешната до външната ос - докторите си знаят.

# 44
Шийката се мери на видеозон - мери се от вътрешната до външната ос - докторите си знаят.
да се оплаквам от моя лекар няма смисъл повече....един път не ме гледал за дължина нашийката,даже да има оплаквания,при такива случаи веднага Гинипрал #Cussing out,а хем съм му казала,че и без Гинипрала си имам сърцебиене Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт