Днес ми е мъчно, защото.... 2

• 28 799
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Шерче, колкото и сили да имаш, това е непосилно да го преживееш. То ти остава и с теб умира голяма частица ... . Прегръщам те.
polar_bearHug и теб те прегръщам много силно.

# 136
polar_bear Hug мъчителни и болезнени са датите, на които е трябвало да станем най-щастливите жени. А вместо бленуваното щастие тези дни носят мъка и мисълта за това, какво е можело да имаме , а го нямаме.  Cry Моля се другата година по това време при теб да има едно мъничко човече, което да намали мъничко болката.   Praynig

# 137
  • София, "Младост 3"
мъчно ми е чак плаках защото с трепет чаках да питам моя приятелка от МД където лежахме миналата година заедно и уви тя тогава изгуби бебчо в края на 6-ти месец, та с нетърпение чаках да чуя как новия бебчо расте, а сега чух ужасна новина...и за миг и моето сърце спря, а защото всичко е толкова страшно и няма какво укоражително да кажеш без да се чувстваш глупак - чак ми текоха сълзи и сега ми е мъчно
плача трудно но така гадно се почувствах и не наа място и глупаво и така исках да мога да и дам поне малко радост в този момент а знаех че няма как
всичко още по-ужасно щото тя има и пробелми въобще с износването, а този път въобще не е ясно защо е спряло сърчицето...

ох наплаках се и тук,  но така ме заболя...както миналата година когато го преживях заедно с нея...
мисля, ще ме разберете - надявам се няма да се обидите че споделям нейната болка, защото повярвайте в момента тя е и моя и ми е толкова мъчно, толкова много че не си намирам място и се питам защо? наистина защо е толкова тежко за някои хора, защо трябва да понесат толкова болка?

# 138
  • София
много съжалявам за милата майчица,ужасно е това. Cry
 И аз всеки ден живея в страх да не чуя за трети път ,че сърчицето е спряло. Cry

# 139
  • София, "Младост 3"
много съжалявам за милата майчица,ужасно е това. Cry
 И аз всеки ден живея в страх да не чуя за трети път ,че сърчицето е спряло. Cry

уф много съжалявам, че те притесних
вярвам, че нама! миличка, чакам с теб и те прегръщам и извинявай че3 допълнително те натъжих и притесних

# 140
  • София
не моля те,не се притеснявай.Аз по принцип си се притеснявам. Hug

# 141
Мъчно ми е,че днес моето момиченце навършва 8 годинки а нея я няма да празнува и да си духне свешичките на тортата.

# 142
gloria78  Hug дано е на по-хибаво място и празнува с други ангелчета  Praynig
Бъди силна  Flowers Rose Flowers Rose

# 143
  • София, "Младост 3"
Криско си отиде...при толкова болка като неговата човек губи представа кое е добре и кое зле - дали да живее в болка или...
но той си отиде и нека вече не чувства болка
мъчно ми е, за него и за неговите родители...дано намерят утеха след цялата тазци болка, която както негова - така беше и двойно тяхна

# 144
  • София
Криско на Лилибон ?!? Sad
Миличкото бебенце... Такава мъка... Cry
ГлориHug
За Вики Flowers Rose Flowers Rose

# 145
  • София
ужасно ми е мъчно за Киско-да почива в мир малката душица! Praynig

Глори, Hug съжалявам за Вики мила. Sad

# 146
  • Mediterraneo
Боже... И Криско ли?!...

Да почива в мир малката душичка  Praynig На родителите му- да намерят сили да продължат след тази трагедия  Praynig Praynig Praynig

# 147
Мъчно ми е за Криси! Толкова малка душица с толкова голяма болка......Вече никъде не го боли..... Sad Sad Sad

# 148
Почивай в мир малко Криси Flowers Rose Flowers Rose

# 149
Чета ви и не мога да проумея... къде във всичко това има капчица спрадевливост, промисъл или каквото там трябва да обясни нещата. Няма такова нещо. Нищо не може да обясни толкова безгранични страдания. Не обивянавам Бог или пък съдбата, но се чудя... Все трябва да има усещане за справеливост, за което да се хванеш и да продължиш напред.
Мъчно ми е за вас! Cry

Общи условия

Активация на акаунт