Днес ми е мъчно, защото.... 2

• 28 794
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
Диманче,  Hug Hug
Влади,  Flowers Rose Flowers Rose
Дали ходят на училище и какво ли ги учат, там където са?  Cry

# 196
  • София
Тарталета, скоро мислих за теб и Влади, за наближаващата дата... Случайно попаднах и на лентичката на blago_bl, нали Нели и Блага са родени също на 27-ми. Представям си колко е тежък за тях този ден, а трябва и да е щастлив. Когато родих Поли, толкова се радвах, че с Мони са през 2 дни и ще празнуват заедно, а сега дори на Мони денят не ми е празник.
Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 197
  • Mediterraneo
Диманче,  Hug Hug
Влади,  Flowers Rose Flowers Rose
Дали ходят на училище и какво ли ги учат, там където са?  Cry

Ронка... Сигурно ги учат само на хубави неща милите ни дечица  Cry

# 198
Момичета прегръщам ви силно  Hug Hug Hug
Вчера бях на работа и една колежка доведе детенцето си-момченце на седем-осем месеца и ми стана ужасно мъчно
Боже защооо
Незнам немога  и да пиша (

# 199
  • София, "Младост 3"
Момичета прегръщам ви силно  Hug Hug Hug
Вчера бях на работа и една колежка доведе детенцето си-момченце на седем-осем месеца и ми стана ужасно мъчно
Боже защооо
Незнам немога  и да пиша (
мила Цвети, мога да предположа колко ти е трудно
но моля те - поне при нас пиши! не се затваряй сама с болката си...опитай се да напишеш за нея...разкажи ни за товите трудни дни
няма да ти олекне, но поне няма да си сама и ще поговориш с някого....
а и въпреки всичко когато човек сподели, може евентуално да намери поне мъъъничко утеха!
тук сме за теб - пиши ни!

# 200
Днес ми е мъчно защото точно на тази дата преди два месеца се "роди" моето мъничко момиченце  със затворени  завинаги очички Cry
Още ме боли, незнам дали някога ще спре, тъжно ми е , мъчно ми е и плача.Всеки ден си спомням дните , в които го усещах как си играе вътре в мен и после в един кратък миг....... край, всичко свърши и вече бях празна.
Колко време трябва да мине за да спре да ме боли, кога ще спрат страховете ми , ами ако имам друго бебе дали всичко ще бъде наред или нещо пак няма да се обърка. Виждам момиченцето си понякога, лудост е , знам, но я виждам такава каквато я видях за първи и последен път- малко, ангелче със свити кръченца и ръчички и със затворени очи........
Зщо Господ ми я взе, беше толкова чакана и желана, а сега........

# 201
hrisi23,  Hug

Когато в болницата ми съобщиха новината, не бях на себе си...Всичко се срина само за час...Чел си, чувал си, но си си мислел - това на мен няма да се случи...Уви, реалността се оказва друга...
Болката няма да утихне никога, просто ще свикнем да живеем с нея. Всичко друго се преживява, но когато си отиде детенцето ти, си отива и част от теб... Винаги в очите ще има и мъничко тъга...
Това е изпитание за волята и вярата ни, не бива да изпадаме в самосъжаление, колкото и да ни боли.  В нещастието си аз познах щастието да имам до себе си семейство, приятели и колеги, които ме обичат, които бяха с мен и показаха, че аз означавам много за тях.
Трябва да си силна, да сдържаш сълзите си, защото дъщеря ти и мъжът ти имат нужда от усмихната и здрава майка и жена... Ясно е, че не може винаги да си пич, но недей да се затваряш в себе си, споделяй - особено тук, казвала съм го неведнъж, намерих утеха и подслон за своята душа.
 Запали свещичка за мъничкото ангелче и му се усмихни. То е там и знае, че един ден ще бъдете заедно.

# 202
ХрисиHug не минава болката, миличка. И тежките дати не се забравят. Потъжи си днес, поплачи, но само днес. Гушни Цвети и й кажи колко много я обичаш. Това дава сили.
Миналата Коледа за мен беше най-тъжната, а тази, знам, ВЯРВАМ, че ще е най-прекрасната.  Hug  Hug  Hug

# 203
Хриси,  Hug
Шушу ти е писала вече - даже и без повод пускай по една усмивка само за твоето мъниче. То ще си я открие.  Hug

# 204
Хриси  Hug все броим първи месец , втори никога няма да спрем нали ........................
Шушу е казала всичко.

За мен Коледата ще бъде ужасна знам , миналата беше толкова прекрасна като в сън бях бременна и толкова щастлива късметът от баницата който ми се падна беше "Тази година пеленаче в люлката ще плаче." А сега нямам нищо, по празна не съм се чувствала никога, не ми се ще да идва Коледа няма за какво да се радвам Cry

# 205
днес съм нещастна,защото си давам сметка,че никога повече няма да намеря такова съвършенно малко момиченце,като моята ивана...
толкова слънчева,толкова умна,толкова красива,толкова музикална,толкова артистична,толкова приказлива,толкова пприказна...
знам,че звуче тривиално,но тя БЕШЕ необикновено дете,оглеждам се наоколо и търся някое ,което да ми напомня за нея,но няма,няма нито едно ,което поне мъничко да се доближава до нейната идеалност...
скоро наближава рожденния и ден и аз не знам какво да правя,просто не знам

# 206
Хриси23, helenapeeva , понякога просто трябва да вярваме, за да продължим... Вярвайте, че ще дойдат  Коледи, озарени от детски усмивки и глъч. Вярвайте, че животът не е нито само лош, нито само добър. че има болка и мъка, но и ма и щастие. Че има изпитания, но и ма и възмездие за тях. Че има битки, но има и награди... И ние ще ги получим, защото водим своите битки.  Hug

bozgounova Hug, направи нещо по повод рожденния ден на малката принцеса - тортичка, надуто балонче, картичка... Няма да ти стане по-леко, но ми се иска да вярвам,че те ни виждат от там... Тя ще види и вяравм ще е щастлива....

# 207
  • София, "Младост 3"
днес съм нещастна,защото си давам сметка,че никога повече няма да намеря такова съвършенно малко момиченце,като моята ивана...
толкова слънчева,толкова умна,толкова красива,толкова музикална,толкова артистична,толкова приказлива,толкова пприказна...
знам,че звуче тривиално,но тя БЕШЕ необикновено дете,оглеждам се наоколо и търся някое ,което да ми напомня за нея,но няма,няма нито едно ,което поне мъничко да се доближава до нейната идеалност...
скоро наближава рожденния и ден и аз не знам какво да правя,просто не знам
мило майче, за всеки неговото дете е най-специално
няма начин да преодолееш болката със сравнение, а и какво би ти донесла тя? дори да бе най.-обикновена дъщеря ти е спезциална просто защото си я обичала
любовта не може да се замени с дурга...тя си остава такава до края на твоите дни и до вашата нова среща
а до тогава се радвай на другото ти дете защото то е тук, и чакй времето да се видите с дъщеря ти отново
звучи може би малко жестоко, но просто няма друга начин.... тя е другаде и товето време да идеш при нея не е дошло
дали ще я сравняваш...дали ще й търсиш заместник - никой няма да може да я замени....
затова трябав да гледаш напред без да забравяш миналото, но и без да живееш в него, защото иначе и ти нямаш бъдеще
заради дъщеря си изпълни нейното желание и се опитай чрез другото си дете да усетиш радостта на живота, усетия заради дъщеря ти, която вече я няма...ти си тук и заради нея....
не знам какво друго да ти кажа...думите ми са безсилни, вярвам ти ще усетиш нв сърцето си където тя винаги ще живее какво да правиш и как да продължиш

# 208
  • София, "Младост 3"
Хриси  Hug все броим първи месец , втори никога няма да спрем нали ........................
Шушу е казала всичко.

За мен Коледата ще бъде ужасна знам , миналата беше толкова прекрасна като в сън бях бременна и толкова щастлива късметът от баницата който ми се падна беше "Тази година пеленаче в люлката ще плаче." А сега нямам нищо, по празна не съм се чувствала никога, не ми се ще да идва Коледа няма за какво да се радвам Cry

мила Господ спести мъки на млакото ти - взе си го, но то е на хубаво място
опитай се заради това поне да се усмихнеш, защото тази твоя усмивка ще го топли там където е

# 209
Благодаря ти catnadeen  аз също вярвам че е на по добро място.Знам че взех правилното решение никога не съм се съмнявала и за секунда в това.Дано усмивката ми наистина да може да стигне до нея ,ти ме накара да се усмихна благодаря

Общи условия

Активация на акаунт