Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 441
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Aquariel, ако можеш хапвай соленки и плодове, варени зеленчуци (ако ги обичаш), портокалов сок и лимонена вода ако много ти пролошава. Пържените неща и готвеното с мазнотии ги избягвай. Трябва да поемаш храна - важно е за твоето тяло и за малкото съкровище.  Hug На почивка бях в лондон. Предполагам, че е от смяната на климата (днес тук е по-гадно, студено и мокро, отколкото беше там) и самото пътуване. Повечко напрежение ми се струпа при връщането, дано скоро си върна стария апетит, че да не си мисля глупости ...
doly_dog, мноооого приятна почивка и мързелуване ти пожелавам.  Дано има и кой да се върти около теб да те глези

# 76
  • София
Мерси arcana Simple Smile

И на мен ми се иска да ме поглезят малко ама май се очертава сама да се глезя защото мъжа ми прави ремонт Sad Но аз и сама мога да си се глезя стига да не ми е лошо Simple Smile

# 77
ritka и аз така все си повтарям малко остана и си струват мъките щом е за мъника  ylinfant, ще трая квото ще да става  Wink Вече имам чувството че взех да свиквам с повръщането ми вече 3та седмица съм с него  ooooh! На никой не го пожелвам Praynig

arcana благодаря за съветите, не са ми излишни  Hug Мечтата ми е да се разходя до Лондон, винаги съм го харесвала  Party А както обичам и лошото време само за там съм  Wink  Пожелавам ти бързо влизане в релси и вълчи апетит Simple Smile

# 78
Момичета пробвахте ли джинджифил в храната или в напитка (морковен сок например). На няколко места четох, че помага при гадене. Аз за сега не повръщам. Пробвайте да ядете по-леки храни. Не съм сигурна, че месата са подходяща храна щом ви се гади.

arcana нямаше ли някой да ти помогне с куфара?Те англичаните обикновено се спират и питат дали да ти помогнат Grinning

# 79
И аз се записвам в новата тема. Вчера бях извънредно на лекар, защото ми прицапа малко и се притесних. Слава богу на бебо нищо му нямаше и не е нещо сериозно, даже е пораснал от последния път вече е цели 7 мм.  Grinning

# 80
  • варна
Здравейте!Ще приемете ли и мен?Аз съм в 8г.с. с второ бебче.Ще се радвам да стана една от вас

# 81
теди ,добре дошла.не само,че ще те приемем,но и много се радваме Hug
на мен пак ми е лошо,добре,че поне не повръщам Sick
момичета,на вас ходи ли ви се на работа?-на мен никак не ми се ходи,но и в къщи ми е скучно .и аз май не знам какво искам Thinking

# 82
Здравейте и добре дошли на новите майчета Hug Лека бременност и много щастливи мигове!
doly_dog, нали няма да участваш много активно в ремонта. Активно мързелуване за теб! Дано прилошаването спре да те тормози Hug
Aquariel, мила, града наистина е забележителен. Влюбих се в него преди 3 години, сега бях щастлива, че се връщам там. Лошото време ... ми какво да ти кажа. Лондонска мъгла за месец миналия път и 10 дни сега, така и не видях. Дъжд сега изобщо не валя. Беше прохладно - идеално за разходки. Пожелавам ти да отидеш там, заслужава си  Peace
КРИСИ, браво, че не повръщаш, дано и спре вече да ти е лошо  Hug
Пак гледах списъчето. Нараства стремглаво!!! Страхотно е това!!!
Много топла и приятна вечер ви желая, пиленца

# 83
Страшно много ми се ходи, от три седмици въм вкъщи  #Crazy
Незнам но вече взех да изкуквам  ku-ku Мъчно ми е за колегите, за клиентите за всичкииии newsm45 Аз работя в магазин и по цял ден бях заета, нон стоп на крак, телефони, клиенти, много е натоварено при нас, но пък е и много весело  Tada
Надявам се скоро да спра да повръщам и да се върна на работа  Praynig Praynig Praynig

arcana благодаря за пожеланията и описанието Wink Ако имаш снимки може да ги покажеш (само ако искаш де) да оплакнем очи и ние с този Лондон Wink

Момичета да ви питам на първите изследвания които се правят пуснаха ли ви за урина? Защото на мене док ми е пуснал само -кръвна картина, закерман, спин, хепатит в и кръвна група. Не ми е пускал за урина? При вас как беше?

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 18:55 от Aquariel

# 84
Сърдечен привет на всички сладуранки!Добре дошли на новите бъдещи мами и татко newsm18 ура ура толкова се радвам,че се увеличаваме на пук на мрачното време нека настроението да е веселко smile3522! при мен нищо ново,все ми се яде! отивам да сготвя нещо,че мъж ми гладен!:cook2:
Щастлива вечер baloni от мен  и много усмивки!!

# 85
Леле и аз все съм гладна, и много ми се спи, задължително лягам на обяд, а преди не можех  и да си помисля да заспя през деня smile3507

# 86
  • При моето съкровище
Здравейте,

Kalli, благодаря ти за препоръчаната книга - купих си я и нея  Laughing Ами интересно ми е... Embarassed
В нея забелязах, че броят седмиците по двата начина - от датата на последната менструация и от момента на оплождането, та се чудех..........на ехографа дотора кои седмици казва, в смисъл като ти каже, че бебето отговаря на 7 седмици и 3 дни (примерно) това дните от оплождането насам ли са или от първия ден на последната менструация. Ами извинете, може и да е глупав въпроса, но сега се замислих  Embarassed

А иначе аз утре заминавам на море - стискайте палци да мине добре пътуването, че малко ме притеснява, а и да имаме хубаво време  Laughing

Поздрави

# 87
Elcho въобще не ти е глупав въпроса, и аз съм се чудела отначало. Бях чувала че има седмици ама как се броят и защо незнаех. Брои ги от първия ден на последната менструация. Пожелавам ви весело изкарване и много слънце Simple Smile

# 88
Elcho мисля че ти казват от последната М седмиците.
И аз мисля да си купя тази книга, ама ще поръчам след почивните дни, че сега няма кой да ми я достави Laughing
arcana на мен в Лондон ми се събира към 6 месеца престои за 2 години и не съм видяла нито 1 ден мъгла Laughing За разлика от зимата в София Grinning Добре че си хванала хубаво време. Аз се върнах на 21 от Лондон със запушен нос. Постоянно валеше, а пък приятелят ми който е студент там като заминавах ми каза, че не е много студено и аз изкарах 1 месец само с 1 пуловер. Потниците, късите панталонки и поли така си останаха необлечени е гардероба Laughing
Момичета мен ме поканиха за кума и събирам инфо дали трябва да купуваме ние нещо с кума Grinning

# 89
КРИСИ, при мен няма виене на свят. За да не изтича, гледам да лежа след като си сложа утрогестана, но пък наистина има изтичане.

Aquariel, на мен ми пусна изследвания и за урина. Може би трябва да питаш newsm78

Приятна вечер на всички от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт