Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 441
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета...Добре дошли на новите мамета и много щастливи мигове им желая.
Днес се записах на ЖК в Света София.Нещо не ми хареса много прегледът, но се надявам вторият да е по добре.Гледа ме на видеозон но на мен нищо не ми показва или разяснява.Записва си там нещо...пусна ми изследвания и аре чао,ще се видим пак на 05.10.2007.Ама поне е безплатно а аз така и така ходя и при друг лекар та се успокоих.
Приятна вечер ви желая и да има още нови попълнения следващият път Laughing

# 91
  • Popovo
Добре дошли на всички нови бремелинки и на най-смелия татко.
И на мен ми пуснаха изследвания за урина.
При нас нищо ново, само дето след обед и вечер положението ми е отвратително. Залитам, гади ми се, понякога си мисля, че ако повърна ще ми олекне, но не.
Момичета, доктора ми каза да пия Матерна, но в аптеката нямаше и ми дадоха витамини О, мами, как мислите дали да ги пия или да си търся Матерната.Пия и Фолиева киселина и си мисля, че ако има и във витамините ще предозирам дозата. Четох листовката , но нещо не ми стана ясно дали я има в съставките.

# 92

Момичета, доктора ми каза да пия Матерна, но в аптеката нямаше и ми дадоха витамини О, мами, как мислите дали да ги пия или да си търся Матерната.Пия и Фолиева киселина и си мисля, че ако има и във витамините ще предозирам дозата. Четох листовката , но нещо не ми стана ясно дали я има в съставките.
На самата опаковка не може да няма какви витамини и какво количество се съдържа. Виж дали пише някъде folic acid и колко mcg пише.
Аз съм станала като часовник. Всяка сутрин ставам в 7. Shocked

# 93
  • София
Страшно много ми се ходи, от три седмици въм вкъщи  #Crazy
Незнам но вече взех да изкуквам  ku-ku Мъчно ми е за колегите, за клиентите за всичкииии newsm45 Аз работя в магазин и по цял ден бях заета, нон стоп на крак, телефони, клиенти, много е натоварено при нас, но пък е и много весело  Tada
Надявам се скоро да спра да повръщам и да се върна на работа  Praynig Praynig Praynig

arcana благодаря за пожеланията и описанието Wink Ако имаш снимки може да ги покажеш (само ако искаш де) да оплакнем очи и ние с този Лондон Wink

Момичета да ви питам на първите изследвания които се правят пуснаха ли ви за урина? Защото на мене док ми е пуснал само -кръвна картина, закерман, спин, хепатит в и кръвна група. Не ми е пускал за урина? При вас как беше?

Добро утро от мен Simple Smile

На мен ми пуснаха и урина, незнам дали е задължително но ми ги направиха. В понеделник съм на док и ще си видя и изследванията. Стискайте палци всичко да е наред, после ще разказвам Simple Smile

Аrcana здравей Simple Smile нямам и намерение да участвам особенно активно в ремонта и без друго само се дразним, аз давам прекалено много акъл и той се дразни и затова смятам да си мързелувам а ако му потрябвам за нещо дребно той ще си каже Simple Smile Пък и нещо много ме боли корема от снощи и съм се попритеснила, ще видим какво ще каже док в понеделник .....

# 94
кокетка,не се притеснявай,че ще предозираш фолиевата.тя е като витамин с,организма приема колкото е нужно и останалото го изхвърля Peace
аз също залитам и се чудех от какво е,не предполагах,че може да е от бременноста-сега ми е по спокойно.

# 95
  • Варна
Забравих за данните.
Елена Димитрова - София, термин 28.04.2008 г.

Здравей dimbodi   bouquet  Сигурни ли сте в термина? Защото в предишен пост пишеш, че по време на преглед съпругата ти е била в 10 г.с.  
Цитат
По-време на прегледа беше в 10 г.с. и бебо беше 1,2 см. и имаше пулс
Ако терминът ви е 28.04, сега сте в 7-ма г.с., няма как преди време да сте били в 10-та  newsm78

# 96
  • Варна
Здравейте!Ще приемете ли и мен?Аз съм в 8г.с. с второ бебче.Ще се радвам да стана една от вас

Добре дошла tedi_ip   bouquet Лека и безпроблемна!

Моля те кажи на коя дата ти е термина, ако не си ходила на лекар още изчисли по калкулатор. За списъка ни трябва и инфо от кой град си, възраст, ако нямаш нищо против разбира се.  Hug

koketka Моят доктор каза, че до 12-та г.с. няма смисъл от Матерна, само фолиева киселина да си пия.Сега има толкова много пресни плодове и зеленчуци, смятам на тях да наблегна.

# 97
  • варна
Здравейте отново и благодаря за сърдечния прием!На 27 г. съм от Варна,термина ми е на 18 април.От тази бременност се надявам на момченце,защото от първата имам една сладка принцеска на 1г. и почти 7мес.

# 98
  • Бургас
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Съжалявам, че не пиша много много, но бягането покрай ремонта ми изцежда силите Tired
Поне да се похваля, че гаденето почти спря и вече се чувствам добре Laughing
Друго - на 02.12. ще се бракувам Grinning Та освен ремонта, бягам да уреждам и сватбата, че се очертаваме дотук 150-160 души ooooh!
Надявам се следващата седмица да успея да си взема час за преглед и да докладвам как се развива бебо Peace
Приятна почивка на всички Hug

# 99
Друго - на 02.12. ще се бракувам Grinning Та освен ремонта, бягам да уреждам и сватбата, че се очертаваме дотук 150-160 души ooooh!
Охоооо, Голделина ... Mr. Green Heart Eyes
Е, ха честито  Hug  bouquet

# 100
Честито и от мен на Голди.  Hug

# 101
  • варна
Goldie,приятно ремонтиране и честито за предстоящото бракуване!моя приятелка също ще се бракува тогава и се надявам да не е много студено Simple Smile
Искам да ви споделя и за моя проблем с гаденето-още от първия ден е и затова бързо предположих,че съм бременна.С риск да се повторя,първата ми бременност беше абсолютно безпроблемна.Сега с това гадене отидох веднага на преглед и д-р Минчева от МЦ Европа ми каза,че ще имам близнаци и затова съм така.Реших да отида и при друг лекар-Желязкова и съвсем ясно чухме сърд.дейност само на 1 плод.Второто "бебе" се оказа киста на жълтото тяло-5 см,докато бебо е 12мм.Много съм притеснена и на 18-ти ще ходя пак да видим какво става с кистата.Дано всичко е наред,не искам да си загубя бебешока!!!Моля ако някой е бил в положение като моето да каже какво да очаквам.Благодаря ви

# 102
  • София
Goldie Честито Simple Smile После ще покажеш снимки Simple Smile

Tedi не съм била в твоето положение, но стискам палци всичко да е наред.
След прегледа пиши какво става.

# 103
Много се радвам за тези, на които вече им минава гаденето. Аз да се похваля - днес за първи път (след 2 седмици гадене) прегърнах тоалетната чиния. В стомаха ми нямаше нищо, но пък изхвърлих к-на... Чудех се аз на една приятелка, която по цял ден само плодове и зеленчуци ръфаше, защото иначе и прилошаваше, а то... По едно време ядях сухари, сега и тях не мога да гледам. Всеки ден се чудя какво да измисля за ядене. Вчера хапнах картофено пюре и една филия хляб с кашкавал. Не мога да гледам в момента домати и сирене, а преди можех една седмица само това да ям... Всеки момент, когато се почувствам по-добре гледам да сложа нещо в устата, защото ме е страх, че не се храня разнообразно. Месо не съм яла не помня от кога, но само като си помисля и ми прилошава.
Утре съм на лекар. Дано и аз мога да се запише сред виделите точица и чулите сърдечни тонове. Дано не ми взимат кръв тоя път...

# 104
Goldie,приятно ремонтиране и честито за предстоящото бракуване!моя приятелка също ще се бракува тогава и се надявам да не е много студено Simple Smile
Искам да ви споделя и за моя проблем с гаденето-още от първия ден е и затова бързо предположих,че съм бременна.С риск да се повторя,първата ми бременност беше абсолютно безпроблемна.Сега с това гадене отидох веднага на преглед и д-р Минчева от МЦ Европа ми каза,че ще имам близнаци и затова съм така.Реших да отида и при друг лекар-Желязкова и съвсем ясно чухме сърд.дейност само на 1 плод.Второто "бебе" се оказа киста на жълтото тяло-5 см,докато бебо е 12мм.Много съм притеснена и на 18-ти ще ходя пак да видим какво става с кистата.Дано всичко е наред,не искам да си загубя бебешока!!!Моля ако някой е бил в положение като моето да каже какво да очаквам.Благодаря ви
сестра ми имаше киста която в началото беше по-голяма от бебето.При нея кистата се сви от само себе си и когато роди вече я нямаше пожелавам ти и при тебе да е така , но все пак се консултирай и с друг специалист   bouquet  bouquet  bouquet пожелавам ти лека бременост

Общи условия

Активация на акаунт