Отговори
# 105
Честито на новите мами   bouquet  bouquet  bouquet

Честито на новите мами!

Аз май наистина ще си остана последна тук ........
  Joy Joy Joy Няма страшно, така като гледам може и да те изчакам  Joy С тази нашата срамежлива девойка дето не й се излиза ...............
Лека вечер ви желая и ако има още бебешоци на път да се отчитат   bouquet

# 106
  • гр.Варна
Лека нощ и сладки сънища на малки и големи, мами и бебчовци! smile3524

Спокойна вечер и леко раждане на тези, които ще ни изненадат на празника!  bouquet  bouquet  bouquet

# 107
Аз да се похваля, че се запасихме с Пентаксим-а. Crossing Arms Simple Smile
Това пък чудо какво е?  newsm78  Пак съм назад с информацията.  Wink

# 108
  • София
Честито на всички обебили се мами и особено на  ЛИДИ  bouquet  bouquet
Леле, че тези двамата юнаци правят общо  5 кила  и нещо бебе #Crazy
ЛИДИ направо е герой  bouquet  bouquet  bouquet
МОРЕНКА, кво беше туй с Пентаксина, май и аз нещо съм назад с инфото newsm78
А за ПЕТЕТО и АНИ- и мойта Кати се запичаше откапките против колики.Смених и какви ли не млека, изаквахме я с термометър, но накрая й давахме Дуфалак и си акаше като за световно hahaha
СЛАДКА МАМА, кажи нещо повече за очния преглед, и на мен само ми светкаха с някаква лампичка, а аз все пак съм с 4,5 диоптера и се притеснявам newsm78 newsm78
И аз мога да откарам с теб до 18.09, нали тогава ми е термина, като гледам Палечка и Анири ще ме изпреварят в Токуда hahaha
Целувки от мен и до скоро  bouquet  bouquet

# 109
  • Sofia
А такаааа.., кой е бягал от часовете Grinning

Та Пентаксима е адсорбирана ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит и менингит. Приемите са 3, като първия на 2 месечна възраст и после през месец.

Та вместо бебчето да бъде боцкано за всяка една от тези поотделно, с един куршум-5 заека. Laughing
И понеже не се намира винаги, когато ще е нужно аз се обзаведох сега и тъкмо ще си я съхранявам както си трябва.

На една от лекциите говориха за имунизациите, та и за тази съответно. bowuu

Галче не 5 ми направо 6 кила и 50 гр са бечетата на Лиди. Crazy

Ето тема/и за Пентаксим-а- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=217342.0  от тук

Последна редакция: чт, 06 сеп 2007, 00:21 от Morena

# 110
 Честити бебчета на новообебилите се мами!!! Да са им живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet

Това с пръстите на краката и при мен не важи, аз мойте през цялата бременност си ги виждах и сега имам чувството, че още ми се е смъкнал корема, ама доки каза, че ще дочакаме бабата, а тя идва след 8 дена...
и да питам, болките ниско долу като преди цикъл контракции ли са? доста често получавам такива и по рядко стягане на целия корем  Confused

родилите мами, отчитайте се по-честгичко, че ми е много интересно как се справяте  Flutter

мен нещо ме хваща шубето дали и как ще се справя  Blush

я кажете по колко часа сън на денонощие горе- долу ви се събират  Confused

# 111
  • морето и сините вълни :)
добро утрооооо..

Хексиии,и аз така като тебе с кърмата мила...тази сутрин му направих 90 мл адапте Аптамил (аз за него само хубави неща съм чувала и затова сме на него. Peace PeaceА и в цената си го бива в сравнение с другите Peace).Та моя прасчо от 90 мл изцока 70.....Ваще бебчовци колко си хапват я кажете newsm78 newsm78 newsm78..че съм в чуденка newsm78

Днеска е е гаси и дрисливото време..мислех да го мятам на пангара навънка,ама е на навънка друг път Crossing Arms
Едно валежно е тука студеноооо...за ескимоския кУстуМ Joy Joy Joy

Хекси радвамс е че всичко е наред с Алекс  bouquet Hug Hug

Абе там за смъкването на корема е писала нашата ТРЕКСИ,ще и дършпам ушите аз на нея,дето не пише тука Crossing Arms Crossing Arms Naughty Naughty

Ами Пете и моя някъде там си яде Peace

# 112
  • морето и сините вълни :)
Цитат
я кажете по колко часа сън на денонощие горе- долу ви се събират

Хи хихи,не по много Joy Joy JoyТази нощ съм спала 5 часа..И така всеки ден....но аз свикнах вече..но на таткото нещо не му е добре,че той много обича да си спинка Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИ само прави нервни кризи тука Joy Joy от недоспиване hahaha

Хексина ето една тема от  Форума за Адаптираните млека  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=219797.new#new

# 113
  • София
Морена, колко общо приема се слага на Пентаксима? През месец, ама до кога? (Т.е. колко общо като цена ще ми излезе имунизацията Blush, гледам, че едната доза е ок. 60 лв., нали?)

На мен вчера доки ми каза, че хем може скоро да родя, хем и май било рано. Laughing Laughing Т.е. плацентата не е узряла още, но пък видимо корема ми се е смъкнал, а главата на бебо е вече ниско. Води чисти, главичката 9.2 см, тегло 3.300, ами че то това са си супер мерки, ако не нашишкавее много ще родя лесно и бързо. Wink Laughing Но, ако бебо не е още готов да си стои на топличко, ще изтърпя още.

Хубав ден  Hug, гледам, че се опитва да се покаже слънчо, че то голям студ от снощи, бяхме навън и се озъбихме. Mr. Green

# 114
Добро утро, дами! Мен времето отвън ме устройва, предвид какви жеги бяха, но и аз като някои мами усещам обезспокоително дращене по гърлото. Дано с това да се размина.

Бебо рита като за световно, но грам контракция не съм усетила досега, освен може би едни такива леки болки, подобни на менструалните. Не знам колко време мисли да откара там човечето, ама аз вече почвам да се изнервям.
Сладка Мама, и аз ще си откарам тук до октомври, споко.

Що се отнася до прегледа на очните дъна, светят ти само с едно фенерче в очите. Мерят ти кръвното /важно е да не си хипертоник/. Питат те дали понякога виждаш звездички и светлинки и дали някой в семейството е бил с отлепена ретина. Ако отговорите са все "не", ще ти напишат на листа, че се препоръчва "нормално родоразрешение".

Уф, снощи гледахте ли "Спешно отделение"? Малко се разстроих от един случай с бременна там, но няма да ви го разказвам да не се разстройвате и вие.
Хайде - лек ден, момичета!

# 115
  • Sofia
Идвам  с хубава новинка... Crazy

Днес в 4.45ч. Ескарина е родила момиченце Десислава 3.400кг и 50см.
Да е жива и здрава, за радост на мама и тати!
Щастливата мама праща поздрави и целувки за всички!
Hug  bouquet

Ванче на 3 приема.... 174лв ни излязоха 3те(по 58лв 1та).

И честит празник момичета!   bouquet

# 116
Добро утро Hug
Не знаех, че със зареждането на Пентаксима по аптеките пак има проблеми, та да се налага запасяване #Crazy
Моренска, как трябва да се съхранява - има ли инструкция?Ти и 3-те дози ли взе или само 1 тоест първата?? newsm78
Аз чак последните 1-2 дни почнах да спя по 7-8 часа, много ми беше жежко до сега и се измъчих здравата Tired

# 117
  • София
Честита бебка на Ескарина. Да и е жива и здрава и много послушна.

# 118
Честити бебчета на всички обебили се мами   bouquet   bouquet   bouquet, да са им живи и здрави и много да ги радват.

# 119
Здравейта на всички мами и бебоци в този хладен ден, даже студеничък  Laughing !
Аз лично нямам оплаквания за времето и аз като Саморасличето, едва от няколко дни успявам да се наспя нормално, не ми се беше случвало мнооооооооооооооооооооооого отдавна, от първите месеци на бременността, ама тогава пък спях постоянно  Laughing

За хремавите и кашлящите мами, оправяйте се, аз вече 10 ден съм си така, ама мисля, че съм на финалната права с хремата, а гърлото ме боля само 2 дни. Вчера ходих при личната, да ми дава заключение за секциото и за кардиограма и ме преслуша гърдите, каза че е ок. Питах я да пия ли нещо или пък капки, каза че нямало вече за кога, чайчета с мед и лимон и това е. Аз се притеснявам може ли ако до сряда все още съм хремава това по някакъв начин да попречи за секциото newsm78

Леко раждане на всички, които са се запътили днес, денят е супер за раждане- хладен и спокоен, поне аз така си мисля  Laughing
Люска, нямам нищо против да се засечем в Окръжна, даже много ще се радвам, само незная мен защо ме викат още от вторник в 10 и 30 трябва да съм там  newsm78 , а реално самото секцио е за сряда.

Общи условия

Активация на акаунт