Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, които обсъждат майките?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, които обсъждат майките?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките?
-
Къде мога да намеря електрически помпи под наем?

Та поне се успокоих де, имам десетина дни до термин, а може и да пренося. И тази нощ за пръв път от много време спах абсолютно спокойно. Аз контракции и без това си получавам начесто, та миналата нощ не можах да спя, защото се събудих за да отида до тоалетната, получих поредната контракция, стори ми се че има и болка, почнах да гледам часовника, абе накрая си легнах в 5 сутринта, а бебе никакво няма. Ще ми се смеят хората - две деца съм родила, а не мога да се ориентирам дали раждам или не. Ами как да съм сигурна, като двете ми раждания започнаха по различен начин, и че разните контракции, болчици и т. н. са ме почнали отдавна. Сега съм си поставила някои задачки свързани с чистене, ще гледам спокойно да си ги свърша, а за раждането има време. Само ме е яд че тук септември е чуден месец, есента е кратка, зимата много дълга, и това глупаче пропуска много хубави разходки. Лек ден (вечер) на всички!
вие какви млека използвате?!!или само на кърма я карате,моя сладур милия не знае що е кърма,само на адаптирано е,нямам една капчица!
Педиатърката ми каза да купя точно НАН хпоалегренно. В болницата докато беше в кувьоз Алекс първите дни са го хранили с NAN AR и го е приемал добре. Дано и с NAN HA да е същото. И аз не знаех, че има такъв форум, сега ще поразгледам. Кофти развитие на нещата - от кърмаческия форум един ден в Адапте-то на другия...

целувам ви и