Отговори
# 75
  • София
Лиди, ти си истински герой!!! Да са ти честити големите мъже, да растат все така добре и да се грижат много за теб  Grinning Бързо възстановяване и дано са много послушни, че с две не е като с едно  Hug
Моренка, благодарско  Hug И на мен търпението не ми се отдава и сега чета за разни естествени начини за предизвикване, така да си намирам занимания  Simple Smile Освен познатите ми методи, пише да ядем много ананас  Simple Smile

# 76
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Уха, честито на Mari_Pz, adi_san и два пъти честито на liddibouquet  Здрави и много щастливи да са ви бебоците! Hug 

Аз вече имам чувството, че никога няма да родя  #Crazy ....
И мен ме владеят такива чуства... отчайващо направо....

Хммм... Всеки по реда си, моля-моля... Изчакайте поне термините ви да дойдат, дотогава ме мислете мене! Mr. Green

Майтап-майтап, но се притеснявам за бебето. Днес лекарката беше в секцио и не я изчаках, но утре който и да е на смяна, ще си изпрося да ме погледне на ехограф, понеже се опасявам дали всичко с плацентата и водите е наред... А на ехо не са ме гледали повече от две седмици вече.

# 77
Честити рожби на Мари, Ади и Евето. smile3525 А на Лидди - евала, бе мамче, такива големи момчета да отгледаш и родиш - направо си един път   newsm44 newsm05

Много да помагат татковците и бързо да се възстановите и да почват готините моменти вкъщи   newsm07 passifier smile3541

Инна, нали знаеш, че като ти дойде енергията и ти остава съвсем малко. Mr. Green А коремът ти слязъл ли е?

Четох някъде, че като застанеш на пръсти и се наведеш на 20 градуса напред, ако не си виждаш пръстите на краката, значи бебчо ще се появи съвсем скоро.

# 78
честита двойна радост на лиди да са й живи и здрави!!!!!!!!!Моренка благодаря ти ,права си..ще погледна там,аз до преди наколко дни не бях забелязала,че има такъв под форум и сега не се сетих!!!благодаря ти и за песента и на мен мн ми харесва с кеф я изслушах! Simple Smile  Hug

# 79
Eха днеска е фул хаус отвсякъде бебеположението! Честито на всички, новините са супер!
Лилеби,
Нямам транспортир да се измеря, ама според мен никой в 9-така няма да може да си види краката по тоя начин, освен ако не са му преголеми. Е, искам да кажа че аз не си ги виждам де  Mr. Green,
а пък имам още почти 20-ина дни до термин и се надявам да не бързаме още.
Петето,
В адаптето има много светнати мами и със сигурност ще са ти много полезни.

# 80
Айде,честито на новите мами от днес!!!
Даже по 2 по 2 ги караме  bouquet

# 81
Честито на обебелите се майчета   bouquet да са ви живи и здрави дечицата    bouquet
Лилеби, и мен като при Базилиск нещо не ми се получи - не мога да закарам и да си видя краката  newsm78  Joy а пък на мен ми трябва да устискам още поне седмица  Praynig

# 82
Честити радости на мамите Евето,Мари ПЗ,Адисан и Лиди,желая на всички ви много здрави бебчета и леко отглеждане оттук нататък:))) Hug
А за Лиди специални поздрави за големите мъжаги:)
Аз да се похваля ,че мен вчера два пъти ме н апика нашата госпожица,а за капак накрая се изака и върху килима,ако се чудите как се е случчило,тъкмо я подсушавах след като бях измила оаканото дупе и я държах на ръце над килима,мноооого забавно ми стана #Crazy докато се чудех откъде ми е дошло това мокрото и докато се поглеждах -набързо успях да видя другата работа ,която щерка ни в момента вършеше ooooh! Money #CrazyАбе щуротии,сега мрънка и ви казвам чао:)

# 83
  • морето и сините вълни :)
честито,честито на всички мами  bouquet  bouquet
да с аим живи и здрави бебоците..ееее че се радвам за близнашката ни мама,я виж какви големи мъже е отгледала....

Пете-ние се дохранваме с Аптамил Peace Peace...Дриска си пича като за световно Mr. Green Mr. Green По 2 или 3 пъти на ден.Но сега забелязах че от как му давам капките за колики май го хвана запека Sick SickГоворя за днеска..ще видя до довечера няма ли да ака  мъника newsm78 newsm78..Инъче на всяко ядене има тортичка отзад hahaha hahaha hahahaА днеска  си спестява тортичките Joy Joy

Аз кво да ви кажа,днеска моя  е изпил на едно ядене 70 мл кърма (изцедена)преди това сука малко..и уж беше доволен накрая..Да ама не Tired..като ги метна онез ръце да ги лапа и айде и адапте..И викам малии ще гръмне моя малчо..Ама явно сам си увеличава манджата.А и е почти на 2 седмици май трябва да яде към 100мл newsm78 newsm78

Пете я кажи по колко даваш ти адапте Peace

# 84
  • София
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ, доста бебета днес, супер!  bouquet

Мунка, защо не вземеш накрая да ги изненадаш и да кръстиш бебо както си искаш (само подготви мъжа си, поне той да не е шашнат).
Като бях бременна с Емко почти до края ми казваха, че е най-вероятно момиче и в последния момент момче, а ние така и не можехме да се спрем на мъжко име, което да ни харесва (иначе си знаехме, че няма да е така или иначе на никой), та Емко беше без име 2 дни след като се роди. И този път още малките месеци казах на Иво да мислим 2 имена, независимо какво казват, няма пак да родя и да му викам "то-бебето" Naughty. Ако ли не, първото, което ми хареса ще го запиша. Crossing Arms Е, сега сме готови поне. Laughing

На мен наистина коремът ми се е смъкнал, особено откакто колегите ми казаха онзи ден, все се оглеждам като мина покрай огледалото. Но и вече не ми притиска така стомаха, да видим какво ще каже доки днес.

Оф, и друго май щях да пиша. Хайде бай, че ние с Емко ще се отправяме към Младост  Whistling, че съм на преглед, да видим какво ще каже доктора, ще се ражда ли скоро. Heart Eyes

Моренка, мерси за страхотния поздрав! Hug

# 85
  • София
Ани, Влади май е в първата криза на растежа. Виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5186

# 86
Имам въпрос към софийските мами Embarassed
Пазарили ли сте дрешки на марката vip baby, доволни ли сте от качеството и от цените??? newsm78 Rolling Eyes
Днес им разглеждах сайта и ме хвана яд, че ги няма тук при нас Close Поне да знам заслужава ли си да се ядосвам Crossing Arms
Честита двойна радост на Лиди  bouquet - да са и живи и здрави мушмороците Peace Как ги отгледа толкова големи акъла ми не го събира Crazy #Crazy

# 87
Честита двойна радост на мама Лиди! Много да те слушкат малките големи юнаци. Ама как добре си ги отгледала... браво на теб и бързо възстановяване!!!
Katiaa стискаме палци за утре всичко да мине бързо и безболезнено, и да не забравиш номер на щърк:)
Я вижте мами какво открих при августинките за muna33. При нас тя беше с термин 10.09, а при тях - 31.08. Та тя е родила на 24.08.2007г  бебе Константин 3450 г. и 51 см.Честито и на нея!

# 88
  • Кърджали, България
Ей, че хубавоооо:
Честито на Ади и на Лидди - браво на тях!

Палечка, то вече сме в непрекъснато очакване, ама.... Хубавите работи бавно ставали, казват  Laughing Хайде, Анири, може и да те изчакаме, от нас да мине  Hug Лилеби, честно казано, не знам дали ми е слязъл коремът  newsm78 , май не.... А, и по тоя метод с навеждането... - ми аз си виждам пръстите, пък имам едни малки краченца, 35-ти номер  Embarassed Явно няма да ме огрее скоро, ще си дочакам датата, пък може и да подмина....

Саморасличе, освен догодина да направим една почивка във Варна и да ти изрисувам стените  Peace

Браво на Влади и Митето, все така добре да наддават  Hug

Ха, ами честито и на Муна!!!

# 89
Саморасличе, освен догодина да направим една почивка във Варна и да ти изрисувам стените  Peace

Ха, ами честито и на Муна!!!
Ами добре си дошла Hug Laughing - няма да откажа Peace

Общи условия

Активация на акаунт