Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, които обсъждат майките?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, които обсъждат майките?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките?
-
Къде мога да намеря електрически помпи под наем?

Горе-долу гледам да му ги разпределя на 10 хранения по 50 мл. Ама милия нали е мъничък и няма силички и от шишето да суче (аз нарочно му давам само това на Авент с малката дупка, че да не се омързеливва), та си е зор докато си изяде дозата. Иначе дозата се определя на база 200 лм храна на 1 кг тегло на бебето. Това ми го каза педиатърката вчера - затова моят като е 2,5 кг трябва да яде по 500 мл на ден.
Ще видим
Ще взема да те послушам, да знаеш 
(моя щото фърлен там
Да бе, да не съм луд
Никви зали !!! Аз едвам те изкарах от там 

Да бе, ей ся ... да си фане багажите и да ни остави
Никви ми ти такива .... 
Не смятам чак толкоз дълго да раждам, я! Все такива ги подбирам, плавни, леещи се, ефирни с женски вокал - Лорина Маккинит, Ения, Куонтал (това е съвременно средновековно едно, неокласика), Делериум (етириъл), Мадредеуш (португалско фаду), а как си падам по класическо аржентинско танго, ама там са изпълнени с трагизъм нещата.
- гледайте поне да не влизате в болницата кашлящи, че много боли операцията в този случай. Вземете си някакви ментови бонбони, ако още не сте се излекували...или пък пробвайте с хомеопатични неща да спрете кашлица и хрема.