Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, които обсъждат майките?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, които обсъждат майките?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките?
-
Къде мога да намеря електрически помпи под наем?

не се тревожи, миличка. Най-важното е да си адски спокойна, позитивно настроена и най-важното НЕПУКИСТ!!!! Защото кат отидох да раждам някакси се бях настроила все едно на преглед съм цъфнала и вързала
Че едвам издържам да ви кажа и побърквам мъжо, ама се държи той 

Някой може ли да ми подхвърли какво може да е ?
Моренка,Иначестито ви падане на тапите
а...май пак ти беше споменала,че като ни четеш се плашиш,защото очакваш момченце...във входя имаме едно момиченце,което майка му каза,че е имала колики до 6-я месец!!!!!има и едно момченце до нас,то пък...и един ден не е имало,така,че...и това според мен е като с коремите на бременните,малък момче,голям момиче..всичко си е индивидуално,така,че..не се плаши! 

...
даже напротив - вършея из къщи и чистя, подреждам гардероби, пера дрешки, и естествено - щото мъжа ми почива тия дни по празниците - по цял ден се шляйкаме с приятели напред-назад
някой път си мисля, че ще й се подаде крачето през междукрачието ми като пишкам
- ух чак ме досмеша като си го представих.
някой път по 1 час сутрин не мога да се оправя - дано не раждам сутрин.
толкова ми стана мъчно тогава- и си казах,че е важен контакта, но не и този!!!Иначе крема GARMASTAN наистина помага, само че при мен понеже като и давах да суче след това се изцеждах и пак си ме болеше много.Вече не и давам от мен,а само се цедя,защото така знам и колко яде, става по-бързо, а и не се товарим и двечките от болката,която изпитвам аз! Отначало наистина много боли с помпата,но сега елате да видите- за 10 мин.изцеждам 200 мл и от 2те гърди- камерата ни вече е пълна със замразена кърма