Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са методите за прехвърляне на изображения?
Как мога да залепя рамка или поставка?
Как мога да отпечатам изображение върху салфетка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са методите за прехвърляне на изображения?
Момичетата споделят, че изображенията могат да се прехвърлят с различни методи, като например снимка, лазерно копиране, мастиленоструен принтер, изображение от списание и други. Процесът може да бъде намерен в албума Mirage, където има снимков материал стъпка по стъпка как се прави трансферът. За прехвърляне на изображения се използват фотокопиране, трансферен медиум и лак.
-
Как мога да залепя рамка или поставка?
-
Как мога да отпечатам изображение върху салфетка?
-
Как мога да боядисам стар куфар?
-
Как мога да фиксирам изображение, прехвърлено с трансферен медиум?

, копие от принтер... Получава се огледален образ, поради което се внимава с надписите. Използва се трансфери медиум. Мираж има много хубав фото урок- ако те интересува ще го изнамеря.
(като на баба и, която е била учителка) и няма да има какво да говори.

Пак нямах лак и пак не съм го пръскала с нищо, и разпечатката пак беше "престояла"
Ние можем да ти помогнем-една да събере линковете със салфетките, друга-албумите... и да ти ги пратим като съобщение, а ти да ги копираш
В краен случай могат да се пуснат отделни теми за салфетки, албуми и теория/които да не са заковани/ и на първа страница на тази тема да се дават линкове към тях
/ подробно-там има материали, някои техники стъпка по стъпка...,, а ето и сайта на един друг
Ама как го казах, все едно са се зародили сами
.
като знам къв труд е-миличка мноого ти съчувствам,дано ги оправиш с не много главоболия
хареса ми стила