Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 339
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
zaika baika,tova e cenna informacia,za striite,az se maja s edin balsam na Betina Barty,no mai niama goliam efekt i mi se 6te6e da go smenia.ot parfuimeria li go kupuva6 ili ot apteka?

# 196
Какво научих- в момента в нашта фирма освен мен има още 8 бременни китайки, чийто термин, на всички 8 китайки е през декември:))

# 197
 Rolling Eyes знам че целия китайски народ се размножава бързо, ама  чак и под график Rolling Eyes
Аз миналата седмица бях на амниоцентеза и ФМ в Св. София при д-р Мазнейкова, обаче забравих да я питам какво ще е бебето, а и тя ме засипа с информация за по-важни неща. Така че ще чакам до 25 да ми излязат резултатите и тогава всичко ще е наред. Само бях чела, че резултатите излизали за 4-5 дни а аз трябва да чакам 21.Стискайте палци момичетата и на срещата пийте един сок и заради мен. Laughing

# 198
  • София
Момичета мен не ме бройте за срещата,дядо ми е починал снощи и тези дни няма да ми е до срещи:(

# 199
  • София
Ама съм разсеяна и аз  Blush!
Iramira,   ura Честит Рожден Ден, желая ти много здраве, късмет, любов и най-прекрасното бебче януари  Hug.

P.S. Slan4ogled-че много съжалявам Hug.

# 200
slan4ogled , искрени съболезнования!!! За съжаление такъв е живота, едни си отиват, други идват на този свят. Важното е всеки да си спази реда.

Iramira, Честит РД, да сте живи и здрави!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Как ми се ходи  в Дивакаааа .... Когато правихме подписване с мъжа ми, там ходихме на кръчма след това, само ние и кумувете, ама изкарахме суууупер, точно на този дивак на малките пет кьошета. Да хрупнете една селска салата за мен или както там се казваше тази с киселото мляко и чесъна!!!

# 201
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Как е настроението? Аз съм на работа и ме чакат безчет задачки Crazy

slan4ogled много съжалявам за дядо ти.

# 202
  • до една звездичка
Добро утро, мами.
Все се каня да ви питам: знаете ли защо линка "Календар на бременността по седмици" показва седмиците само до 27-ма? newsm78

# 203
  • Варна
slan4ogled, съжалявам  Sad

Дега, и аз го забелязах това нещо, незнам защо е така  newsm78
Днес трябва да се стегна и до обяд да си свърша нещата, че следобед съм на консултация, и малко на пазар.

Лек ден момичета!

# 204
  • на плажа
Слънчоглед,  Flowers Rose Flowers Rose съболезнования.

Бройте и мен за срещата. Предполагам, че ще дойда малко по-късничко, но сигурно ще дойда ( да не ми мине котка път).

# 205
  • София, Дървеница
Днес трябва да се стегна и до обяд да си свърша нещата, че следобед съм на консултация, и малко на пазар.
И аз днес ще правя точно това  Party
Лек ден на всички!

# 206
Привет на най-сладките мами  Hug и от мен за днес, желая ви прекрасен ден.

slan4ogled Sad много съжелявам за загубата ви

# 207
Приятен ден на всички и от мен!!!  Hug

# 208
Привет и от мен. Нямам време да пиша и само ви чета като мога. Пишете ме и мен за срещата. Аз обаче сам на работа и евентуално към 8.20 мога да дойда, ако още сте там.Simple Smile

# 209
Привет и от мен момичета. Лек и усмихнат ден!!! Hug

slan4ogled, съжалявам за загубата ви.

Общи условия

Активация на акаунт