Историята с отвлечената Маделин

• 84 449
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
а какво се оказа накрая? даниела терзийска не го е убила, кой го е убил?

На държавниците не им трябва да търсят истинския виновник. Най-вероятно е още на свобода...

Напротив. Имаше неопровержими доказателства за вината и. Тя си го беше удушила детето(нейното ДНК по въжето, с което е било убито). Друг е въпроса, че най-вероятно мъжът и я беше "обработвал" да се отърват от детето и т.н., а тя като е психично болна е ясно, че няма реална преценка за действията си. Това си беше една човешка трагедия, която много хора използваха с политически, лични и незнам какви още цели... минали неща.

Естествено, че ще има нейно ДНК по въжето, нали е било въже от тях. Все едно не може полицаите, които са претърсвали дома й (без разрешително), да вземат въже и да го подхвърлят в кошчето за боклук, което пък е било изпразвано два пъти от времето на убийството и от задържането на Даниела... как ли са го открили вътре, а? Thinking
За времето от слизането до таксито до отиването в майка й - дори и да не е било в 8.20, факт е, че в 8.27 тя се е обадила на полицията оттам, т. е. дори и да не са 13 минути, били са 22, възможно ли ви се струва?! newsm78

За близнаците, не разбирам защо да не може да се разпитат двегодишни, все нещо ще кажат.  Странно ми е, че никъде дори не беше написано, че са спяли и нищо не са усетили, нищо...

# 346
А защо е отишла у майка си?  newsm78
Може би, защото човек винаги в трудни моменти, търси майка си.
Отвличат й детето и вместо да потърси полиция, тя отива при майка си?  Thinking

# 347
  • София
Тоест карала се е НА детето Mr. GreenЗащото на тази възраст децата все още не се карат с майките си Wink
Брей, не се карат! Карат се.

О.К. Договорились Peace Mr. Green

# 348
  • София
Всъщност, при едно изчезване на дете, не се ли процедира първо полицията да очаква обаждане от евентуални похитители, а после да се дава гласност?

Защо родителите моментално излязоха по телевизията с призив?
Ами, ако детето през нощта се е събудило, видяло е, че е само, тръгнало е да търси родителите си, в тъмното е паднало, ударило се е/оттова и кръвта в стаята/, а после, разстроено е излязло навън....лутало се е, заспало е някъде, някой го е намерил на другия ден, но ужасен от всичко видяно по телевизията, уплашен да не го набедят......

Не е по-малко шизофренно от идеята майката да си е утрепала сама детето, нали?

# 349
А защо е отишла у майка си?  newsm78
Може би, защото човек винаги в трудни моменти, търси майка си.
Отвличат й детето и вместо да потърси полиция, тя отива при майка си?  Thinking
Ами като й хлопа дъската, какво мислиш...
Но аз това го говоря, защото си мисля, че тя го е очистила. Убива го, хвърля го в езерото и отива при майка си.
За отвличане, изобщо и не мисля...

# 350
Аз се чудя...колко ли мъже биха се оженили за жена с такава диагноза след всичко, което се е случило, независимо виновна ли е или не.  Thinking

# 351
Аз се чудя...колко ли мъже биха се оженили за жена с такава диагноза след всичко, което се е случило, независимо виновна ли е или не.  Thinking
Да и точно това вчера се чудих, когато прочетох тук, че била бременна. Че кой е този храбрец, дето да я забремени тази жена? Ще й има ли доверие в бъдеще да оставя детето си на нея Shocked? Аз никога не бих й имала.
Тя светила маслото на голямо, отгледано дете, с характер, говорещо и обичащо я съвсем съзнателно..., а после ще ми гледа моето дете. Ами!

# 352
  • София
Абе,относно родителите на Маделин, някакви санкции за това,че са оставили три малки деца без надзор няма ли да има?
Там законът не предвижда ли някакви наказания?

Само се чудя, де, някои ще кажат, че си е практика и няма лошо, ама....май не е съвсем така,видя се.
Пък и те се прибраха в UK, за да се грижели адекватно за другите си две деца.
И как по-точно, като продължат да ги дрогират с парацетамол ли?

# 353
Никой не казва, че е невинна. За всяко убийство се прави възстановка. Ако си призная, че съм убил Кенеди, ще ме осъдят ли? 13 минути. Смях.

Боже, ама колко удобно с тази касова бележка... Дадена на шизофреничка от приятел-шофьор на такси. По време, когато едвам се изкрънкваше касов бон от такси. Такава бележка не е доказателство, че някой е бил точно в този час на мястото където е издадена. Peace
Дететубийца си е и това е... Преди години в Северозападна БГ имаше един случай, при който жена страдаща от параноидна шизофрения /спряла лекарствата/ скочи с 5-годишното си дете от терасата. В предсмъртната си бележка пишела, че не издържа на гласовете, които й говорили. А детето взела със себе си, за да не й е самотно и страшно в ада. Аре, аман от луди посягащи на невинни създания.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 09:14 от Anette

# 354
Ок, приемам, че цялата работа е постановка, но тогава се питам как толкова много хора са били изманипулирани по толкова елементарен начин, все пак това е 21-ви век, как толкова години минаха и никой от тях не проговори, че има нещо гнило. Това са десетки хора- полицаи, психолози, следователи, свидетели, таксиджии, адвокати и тн. ... и тн. Как семейството й нито веднъж не се опълчи, как тя самата не се опълчи срещу всичко? Казала в някой си вестник, че не е убила детето. Е кой ще повярва на несвързаните изказвания на една луда жена?
Или може би аз нещо не вниквам в историята.

# 355
Аз също имам много близка приятелка с шизофрения и виждам какво се случва отблизо.
В най-общи линии, като спре лекарствата и изпада в криза,става доста агресивна, но към непознати хора,към познатите е страшно мила. Факт е, че прави адски скандали, губи пари и т.н., но стабилизират ли я помни абсолютно всичко, което е правила. Лично ми е разказвала, а го знам и от лекар това-помнят всичко

# 356
За родителите на Маделин Маккан предстои една година на очакване дали ще им бъдат повдигнати обвинения във връзка с изчезването на дъщеря им, пише в днешния си брой британският вестник “Дейли Телеграф”.
Джери и Кейт Маккан се върнаха в родината си, но ги грози отнемане на родителските права върху децата им близнаци, ако срещу тях бъдат повдигнати обвинения. На 7 септември португалската полиция обяви, че родителите на Маделин са заподозрени по делото с изчезването на дъщеря им. Кейт Маккан разказа за това, че е била подложена на тормоз от страна на полицията по време на разпитите. Тя заяви, че е била принуждавана да признае вината си за убийството на дъщеря си, за да получи условна присъда. В багажника на колата, взета под наем от семейството в португалския курорт Прая да Луш, бяха открити следи от кръвта на Маделин, припомня вестникът.

Лисабон.  Португалската полиция смята, че има “достатъчно доказателства”, за да обвини Кейт и Джери Маккан, които на 7 септември бяха обявени за заподозрени за убийството и укриването на тялото на своята дъщеря Маделин, пише в днешния си брой португалският ежедневник “Диарио де Нотисиаш”.

Според анонимен източник от полицията, родителите са отровили дъщеря си със сръхдоза приспивателно. Те самите признават, че са давали транквиланти на дъщеря си, за да може да спи, когато е била превъзбудена. Възможно е във въпросната вечер родителите да са прекалили с лекарството. След това са скрили трупа и са изчакали края на претърсването, за да го заровят. Тази версия се доказва от следите от кръв, открити в багажника на колата на Кейт Маккан, както и от това, че полицейското куче реагира на “миризма на труп” при претърсването на личните вещи на майката на детето. Роднините на семейство Маккан определиха тази версия на следователите като налудничава и заявиха, че Кейт и Джери Маккан са невинни.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 09:49 от bluevelvet

# 357
Те самите признават, че са давали транквиланти на дъщеря си, за да може да спи, когато е била превъзбудена. Възможно е във въпросната вечер родителите да са прекалили с лекарството.
Ами възможно е... или пък организмът на малкото дете да се е пренаситил, възможно ли е? Защото приспивателни не ми се вързват с дете на 4 години. То и моето да го натискам да спи в 20 ч., ще е превъзбудено, но към 22-23 ч. няма да има и следа от превъзбуда, ще си заспи без много уговорки.
Ако действително са искали да си живеят спокойно и за това са й давали приспивателни до пълноление - какъв тарикатски номер само Thinking...
Горкото, хубаво дете... Дано не е вярно, все пак..., но с това куче, дето е надушило майката и цялата мистерия, около случая Tired.

# 358
  • София
Двама лекари, които дават на децата си транквиланти, за да излязат на ресторант с приятели...
Отече работата.

# 359
Абсолютно същото се случва в този филм http://www.imdb.com/title/tt0349467/ ,майката даваше приспивателно на детето и когато един ден то не се събуди, го зарови и го обяви за изчезнало...

Общи условия

Активация на акаунт