Отговори
# 105
Здравейте бъдещи и вече настоящи мами!
И аз да се похваля : на 27.08.2007г. се роди моя син Стефан : 3580гр. и 52см.
Това е третото ми детенце и съм много щастлива!
Пожелавам на всички леко раждане и щастливо майчинство!
Да ти е жив, здрав и голям късметлия Hug

# 106
  • Кърджали, България
Уауууу, отсрамиха ни нас, с падналите тапи!
Моренка и семейство, жива и здрава да ви е Андреа!
Кокошчица и СърДади, дано Дара да ви дари с много щастие!
Браво на двамата татковци, много сте мили да ни съобщите лично щъркеловите вести!

ТоткаПетрова, честито и на теб за новото попълнение в семейството!
Честит рожден ден и на майката на Саморасличе!

Ехаааа, че много честитки днес!

Аз си пропуснах 9.09. в 9 ч. и сега освен да чакам вече 10.10. в 10 ч.  Laughing Снощи почти не съм спала, бебка танцуваше като за последно в корема ми докъм 3 ч. и рано сутринта се събуди пак. Дали пък вече не се намества  newsm78 От време на време имам някакви болчици или контракции, но болезнени контракции - не  Naughty Стоил снощи ми вика: Мамо, имам чувството, че просто си дебела и нямаш никакво бебе в корема  Shocked Мдааа, и аз такова чувство имам вече....

# 107
Честито и на мама Тотка Петрова!!! да ти е живо и здраво и много послушно синчето!!!

Моля мамата която оправя първата страничка да оправи датата на Коки!

# 108
  • София
Моля мамата която оправя първата страничка да оправи датата на Коки!
Упс Embarassed, готово, попрвих. Мерси. Simple Smile

# 109
  • гр.Варна
Все още сълзи се стичат по лицето ми!
Това е просто чудесно!
ЧЕСТИТО НА МОРЕНКА И НА КОКИ И НА СЪОБРАЗИТЕЛНИТЕ  И ЩАСТЛИВИ ТАТКОВЦИ! bouquet  bouquet  bouquet
ДА ВИ СА ЗДРАВИ ДЕЦАТА И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!

ЧЕСТИТО И НА ТОТКА ПЕТРОВА!  bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО КЪСМЕТ НА МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ! bouquet  bouquet  bouquet

Така се развълнувах, че загубих и ума и дума! Прекрасно начало на новата седмица! Дано и ние се включим с добри новини през този период! Praynig Praynig Praynig

# 110
Totka, честито бебе! Само здраве и късмет!

Искам да ви попитам, момичета, дали знаете кога се очаква да се изплатят болничните за август месец. Може и да сме дискутирали вече тази тема, но please някой пак да каже  Wink

# 111
Стоил снощи ми вика: Мамо, имам чувството, че просто си дебела и нямаш никакво бебе в корема
Е страшни образи са децата! Joy  Joy  Joy

# 112
Привет и от мен след почивните дни! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБЕЛИ СЕ МАМИ ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ОТРОЧЕТАТА  newsm51 newsm51 newsm51  love001
Простете за одсъствието ми през последните дни, но мъжа ми си беше в къщи и направо не ме остави намира #Crazy #Crazy #Crazy  Ние сме си все така 2 в 1 и май скоро няма да се раждаме нямам никакви признаци нито контракции нито нищо Confused

# 113
  • София
Честити Красавици на МОРЕНКА и КОКИ, а също така и на гордите татковци  bouquet  bouquet
Да са много здрави, щастиви и да радват мама и татко  bouquet  bouquet
Ей, страхотно почва денят, дано все така да продължи  bouquet  bouquet
Честито юначе и на мама Тотка  bouquet  bouquet
Аз пък се притеснявам че моя бебок днес е много кротък newsm78 newsm78
Чакам с нетърпение да дойде свеки и да тичам на преглед че вече почнах много да се шашкам с тези намалели околоплодни води #Crazy #Crazy

# 114
  • София,
Честито и от мен на всички мамита!

Да са ви живи и здрави бебоците, много да слушат, много да ядат и малко да реват!!!!

ИНА, АНИРИ, Хайде де, следя ви изкъсо кога ще се появят бебочетата ви!

Стискам палци на всички останали мамита, да имат леко, бързо и безболезнено раждане!

Поздрави от нас!

Ще пусна снимки като ги взема от родилния дом!

# 115
Здравейте мами:))мале колко много честитки ще има днес тук.
Първо честито на следващите деветосептеврийчета на Либели, Жужу 42 и  Мирта,после на гордите татковци-вестоносци и на майчиците Моренка и Кокошчица на десетосептеврийчета, ааа и на мама ТоткаПетрова!С пожелание най-прекрасните бебковци да са зздрави и щастливи за радост на майчиците и татковците си,а майчетата бързо да се възстановяват и да си идват скоро на отчет:)))
 bouquet Hug  bouquet
Моренка ама и ти си голям инат мацка,пропусна го светлия празник Joy за един-два часа-ама явно здраво си стискала кълки:))Между другото много ми харесват имената и на Андреа и на Дара. Peace
Берински ама кво лошо има бебчо и на 9ти да се пръкне- не моа да ви разбера,ама,че сте и вие едни.Една кому-ниска,кому-висока не може да си се нарадва на деня от вас hahaha JoyБива ли тъй да ми разваляте хубавия празник Tired Crossing Arms NaughtyШа ви се сърдя начи Crossing Arms Joy
За раната от секциото на мен ми предписаха Мадекасол,за еластичност на кожата,там нещо си за следващото раждане става осмия ден след операцията и май има ефект.Не зная защо ,но и аз нямам ама никакъв апетит,чак ми се вие свят от време на време.Сутрин се насилвам и хапвам по една-две филийки и после само банани с кисело мляко и нектарини ям до вечерта.Мерим се и все на едно си стоим двете с Радостина,качвам се на кантара с нея и след това без нея-така горе-долу я следя.Та тя качва бузлата,а мама й смъква.
Благодарско за идеите с адаптетата,че после и на нас ще ни трябват-винаги научавам много неща от вас  bouquet
Е бягам,че е време за Радостинкината манджааа

# 116
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честито на TotkaPetrova! Много да те радва най-малкият член на семейството! Hug

ИНА, АНИРИ, Хайде де, следя ви изкъсо кога ще се появят бебочетата ви!

Е, ха дано Morena да ни е повлякла крак. Wink

galia2007, стискам палци и чакам да се отчетеш след прегледа!

Моите тонове пак си бяха наред; лекарката ми е била нощна и я нямаше, но утре щяла да е там и сме щели да решаваме какви да ги вършим... По принцип на 7-ия ден преносване ги прибирали родилките в болницата, но тази алтернатива хич не ме блазни, та май на пазарлък ще го ударим. Joy

Аз си пропуснах 9.09. в 9 ч. и сега освен да чакам вече 10.10. в 10 ч.  Laughing

Сега съм си заплюла 11.09.07г., 05.03ч. Mr. Green Мисля, че си го бива като вариант? Wink

# 117
Аййй изяла съм си гащите Embarassed
та ако не разбирате между "Мадекасол" и "осмия ден"има,че и моята рана е леко подута в единия край -горното ръбче,а,че за дочените гащи ги слагам от 8мия ден след операцията.Питала съм докитата специално и няма проблем да ги нахлузвате.

# 118
Честито на Морена, Коки и Тотка! Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват.
Аз да ви се оплача: моя син ме побърква от колики и яде толкова лакомо и повръща много. Като повърне и пак почва да търси ядене. Само на кърма е. Вече не знам как да се справя с това повръщане. От няколко дена и не ака нормално. Напъва се зверски, но нищо не излиза, направо ми става много жал. Дайте някой съвет за това повръщане, че се побърквам вече.

# 119
Анири а с минутите,как ще го докараш,май трябва ивет лалова да бъде до теб на старт-финалната отсечка:)))със секундомер bg,иначе добре си го избрала

Общи условия

Активация на акаунт