Отговори
# 90
  • София
По-прекрасно събуждане не си спомням  Grinning
Честито на Морена и семейството и за новото попълнение Андреа! Да ви е здрава принцесата, да ви дарява с безброй усмивки и да изпълни душите ви с неописуема любов   bouquet
Честито на Кокошчица и гордия татко за тяхната красавица Дара! Нека неспирния и детски смях ви направи най-щастливите родители   bouquet
Направо ми напълнихте душата, както се казва направихте ми деня. И сега така в страхотно настроение чакам още много хубави новини.
Целувки  Heart Eyes

# 91
Прекрасно начало на седмицата Hug
Честито на Морена и щастливия татко за прекрасната принцеса Андреа  bouquet ....Виж ти как ни изненада Моренска - уж признаци за раждане нямаше Laughing Да ви е жива, здрава и добричка Hug
Честито на кокошчица и Сир Деди за малката кукла Дара - нека им е жив и здрав малкия прекрасен подарък  bouquet Hug

# 92
  • София
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МОРЕНА!    bouquet Супер, много се зарадвах. Аз казах ли ти, че ще е скоро. Wink

ЧЕСТИТО И НА КОКОШЦИЧА, КАКВА МАЛКА КУКЛИЧКА!  bouquet

Ей, страхотно започва новата седмица, а как се радвам като видя, че татковци са се логнали да съобщят добрата новина. Моят да го заставят, пак няма да пише, то ще са и хиляда обяснения в кой форум, как, какво, що, но пък и по-добре, че мога всичко да пиша тука, знам, че хич няма и да се сети да чете. Laughing

Ваня стискам палци - ако си тръгнала вече към родилното Simple Smile
Тук съм Simple Smile, имам още дрешки за гладене (да се възползвам от хладното време), но усилено приготвям всичко за бебо да е готово, че не се знае. Wink (Не че майка и мъжо няма да се справят, но на мен да ми е спокойно.) Днес нямам контракции, засега. Simple Smile

# 93
  • София
Виж ти как ни изненада Моренска - уж признаци за раждане нямаше Laughing
Нали наскоро й падна тапата.

Инче, ти си за утре. Wink Heart Eyes

# 94
  • Стара Загора
Честито на колежката новата мома  Mr. Green
Да им е жива и здрава и много да ги радва Heart Eyes
Ех че хубава новинааааа  Hug

# 95
Една виртуална почерпка от мен Hug

Днес моята мама е рожденичка Hug

# 96
  • Стара Загора
Ауууу да е живо и здраво бабето Heart Eyes
Много да ви слуша и да внимава със захарта на зетя в кафето Mr. Green

# 97
  • София
Аз само да напомня за капките INFACOL - ако още някой иска да ми пише ЛС. Днес или утре ще говоря с момчето, но първо да знам бройката. Цената по моя преценка ще излезе м/у 8 и 11 лв. приблизително.

Днес моята мама е рожденичка Hug
Да ти е жива и здрава! Heart Eyes

А какви вкусотии "лепвате" тук, чак се изкушавам да не забъркам някоя тортичка. Blush

# 98
Честита Андрея на Моренка   bouquet Нека носи много радост и щастие на мама и тате  Hug

Честито и на кокошчица и на Сър Деди  newsm51 Да расте щастлива и късметлива малката Дара

Честита рожденничка на Саморасличе   bouquet  bouquet  bouquet  Много да помага в грижите за внучето.

Ех, че хубави вести рано сутрин. Знаех си, че трябва да се включа преди док  Peace Отивам да произнесе присъдата вече................
До обяд ще знаем колко още ще се носим в търбуха  hahaha

Виж ти как ни изненада Моренска - уж признаци за раждане нямаше Laughing
Нали наскоро й падна тапата.

Инче, ти си за утре. Wink Heart Eyes

То и моята падна в петък ама..................

До после мацки и стискам палци за още добри новинки   Hug Hug Hug

# 99
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Леле, голям кеф тази сутрин... Laughing

Честита бебка на Morena - заподозрях я аз снощи нея, не знам защо... Ама мнооооого се радвам! Heart Eyes
Започвам да пазаря моя синковец да вземе пример от снахата - дано това му даде първоначален тласък! Wink

Честита принцеса и на кокошчица! Страшно е сладка малката! Hug

Аз отивам на тонове...

# 100
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА.ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕШОЦИТЕ.  bouquet  bouquet
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕ ХУБАВО ЗАПОЧВА СЕДМИЦАТА........... Party Party Party Party Party Party Party
Аз сега отивам на доктор, че снощи нещо имах болки/слабички/.Да видим какво ще каже и по-късно ще се отчета. Peace

# 101
Прекрасна сутрин и добро начало на седмицата!!!
Толкова е миличко и прекрасно да прочета как щастливите татковци съобщиха новинките за малките принцеси. Много да ви радват и да бъдат гордостта на мама и татко!!! И бързо възстановяване на двете щастливи мами Моренка и Кокошчица!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Как само ни изненадахте:)
Коки виждаш ли като се разхождаш 5 часа в морската:)
Хайде тази седмица чакаме още такива изненади!!!

Честит рожден ден и на бъдещата баба!

Веси и аз до скоро се кълчих и лакирах, ама знаеш ли какво е удоволствието да оставиш на таткото да го направи вместо теб. А ти като отиваш утре в болницата не трябва ли да си без лак. Аз съм махнала всичко по себе си, педикюр, маникюр, за всеки случаи, да няма изненади. Че за тези които са за секцио задължително трябва да са без лак.

Беринка чакаме отчета после. Всичко ще е наред , не се притеснявай. Най-много на малкото бебче да му е харесало вчерашното празненство и да е решило да види какво е на бял свят:)

Уж бебетата накрая мърдали по малко, а аз имам чувството че моя юнак направо ще ме разкърти. не спира да мърда. Досега беше предимно с крачета и само ребрата ми бяха натъртени, ама напоследък започна и с глава да мърда много ниско долу, та направо се побърквам и не издържам вече. Явно иска да излиза вече и само ме ръчка отвсякъде.

Приятен ден на всички!!!

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 10:42 от katrin7

# 102
Честито на Моренка и на Кокошчица, а и на татковците естествено! Да са ви живи и здрави и само да ви радват!

Гледай ти каква стана, аз уж щях да бъда любезна домакиня на Коки и найната бебка в болницата, а бебка ни изпревари, карай да е жива и здрава  Joy  Joy  Joy . Да видим сега Люската като се върне от лекар какво ще каже  newsm78

Веселче, ти наистина си йога, аз съм спряла с лакирането от един месец насам и без това ми е трудно да си режа ноктите, а пък за такива екстри като лак ...... за сега само си мечтая  Mr. Green

Да ви се оплача снощи почти не съм спала, не зная вашите бебоци как са, но в моя корем е революция, но не е блъскане, то не е ритане. И през деня е така, но вечер е купона, няма спане, нито на ляво, нито на дясно, какво е това чудо не зная  newsm78 . А уж към края се кротвали бебчетата, не ритали, успокоявали се, ако е така аз явно чак към Коледа ще раждам  #Crazy  #Crazy  #Crazy

Леко и бързо раждане на всчики, които днес са се запътили към родилното  Hug

Саморасличе, да ти е жива и здрава и да е до теб винаги, когато имаш нужда   bouquet

# 103
ЧЕСТИТА БЕБЕШКА РАДОСТ НА МОРЕНА И КОКОШЧИЦА! БРАВО И НА СЪПРУЗИТЕ ИМ, ЧЕ ВЛЯЗОХА В РОЛЯТА НА ЩЪРКЕЛИ!

Берина, и мен винаги ме е било страх да не падна така лошо като тебе, ама дето викат и другите мами - бебо си е защитен там вътре. Гадното е, че изживяваш стрес и започваш да се чудиш дали не е станало нещо фатално. Споко. Сигурна съм, че не е.

Аз вчера бях на последен ехограф, но нищо ново не научих. Бебс е качил двестатина грама, всичко му било Ок и т.н. Оттук нататък всичко можело да се очаква, а аз кьорав признак не давам. Казвам ви, ще си откарам до Коледа с корем...

# 104
Здравейте бъдещи и вече настоящи мами!
И аз да се похваля : на 27.08.2007г. се роди моя син Стефан : 3580гр. и 52см.
Това е третото ми детенце и съм много щастлива!
Пожелавам на всички леко раждане и щастливо майчинство!

Общи условия

Активация на акаунт