Отговори
# 75
Здравейте момичета.Благодаря още веднъж за пожеланията,многооооооооо сте мили. Hug Hug Hug Hug Hug
Ние приключихме празнуването,но се случи нещо много неприятно.Докато тичах след "послушния" ми син без да искам не видях един праг и паднах много гадно,по корем. Sick
Освен че се нажулих цялата си ударих корема доста лошо.Много се уплаших и всички присъстващи също.За сега нямам болки ,но дали му е станало нещо на бебо.Много се притесних! newsm78

# 76
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
а съседката анири - ти съвсем просрочи бре жена, голямо удобство ще да е в твоя корем, да знаеш  Mr. Green аз вече за разходки те чакам, че ще изперкам тук сама, а ти още се мотаеш  Mr. Green

На 7-звезден хотел съм го превърнала тумбака си, както Hexina правилно отбеляза. Wink
Чакам и аз с нетърпение да започнем да се мотаем с количките наоколо; друг е въпросът, че също като вас, момичета, и идея си нямам с какви одежди ще се размотавам... Но нека първо стигна дотам...

berina, сигурна съм, че всичко с бебо е наред, но все пак вземи се занеси да те види лекар; ако не тази вечер, то поне утре - най-малкото за твое успокоение! Hug

# 77
Ние приключихме празнуването,но се случи нещо много неприятно.Докато тичах след "послушния" ми син без да искам не видях един праг и паднах много гадно,по корем. Sick
Освен че се нажулих цялата си ударих корема доста лошо.Много се уплаших и всички присъстващи също.За сега нямам болки ,но дали му е станало нещо на бебо.Много се притесних! newsm78
Беринка, много неприятно  ooooh! Но все пак не мисля, че на бебо му има нещо  Hug Според мен е много добре защитен от водичките и плацентата  Peace За вски случай, а и за твое успокоение отиди утре на лекар да те види  Hug И внимавай повече  Naughty

Честит бебок и на Мирта   bouquet Днес наистина е много плодороден ден  Joy Айде в същия дух, има време да се разпишат и още мами   Hug Hug Hug

Утре съм на записи на тоновете и ще стане ясно (може би този път  Praynig) какво ще се правим с беба- ще се носим ли още  Sick или ще се вадим със сила  hahaha

Лека и спокойна вечер на всички.

# 78
  • гр.Варна
И моите надежди за "комунистче" се изпариха! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Няма никакви индикации за раждане!

Веси, как успя,бе, мила да си изрежеш ноктите? newsm78 #Crazy newsm78
Аз да си завържа гуменките едва успявам, а ти такава сложна процедура си извършила! Направо си йога!

Берниче, баш накрая ли реши да правиш експерименти със себе си?
Внимавай, миличкао! Никакво тичане! То е ясно, че всички искаме вече  да сме родили, ама не точно така! Стискам палци да е добре бебчо, а и ти да се успокоиш! Peace Peace Peace

# 79
Аз не искам вече да съм родила, искам да си откарам до термин, че си имам работа. Забранили са ми да раждам докато не си я свърша.
Иначе мноо се радвам, че 9 септември вече отминава и няма опасност детето ми да се роди на тази светла дата  Sick По едно време имах контракцийки към 3 и половина следобед ама си викам абсурд, до 12 все ще устискам  Mr. Green

# 80
  • София
Добър вечер и от мен!
Честити бебоци на Жужу, Мирта и Лилеби! Да са ви живи и здрави и да ви донесат много щастие!
Днес невероятно плодороден ден  Grinning
Беринче, дано всичко е наред. Направи ако се притесняваш един преглед утре, може би тонове ще са достатъчни, но едва ли на бебчето му има нещо.
Галя, стискам ти палци за утре  Praynig
Успех на всички, дано и утре е хубав ден с още повече добри новини!

# 81
  • София
Честити бебчета на ЖУ-ЖУ, МИРТА и ЛИЛЕБИ  bouquet
Да са им живи и здрави и много щастливи  bouquet  bouquet
Стискаме палци на Мила Мими по-бързо да се оправи и да гушка бебчо Praynig
Палечка, мерси за подкрепата за утре и аз се надявам всичко да е ок.
Хич не ми се ражда предизвикано Sick
Не че ми се и преносва де, но искам всичко да е естествено Praynig Praynig
АНИРИ, стискам палци и за теб, ако утре си в Токуда може пак да се засечем, аз ще съм там към 17ч.
Беринка, да ти ежив и здрав големия батко и много да те слуша и да ти помага  bouquet  bouquet
Това с падането е гадно, така че иди по-добре утре на лекар Hug
Абе, мами какво стана с Карен, тя нали по едно време лежа за задържане, после я изписаха, някой знае ли дали е родила newsm78 newsm78
Айде минахме светлата hahaha дата, чакаме нови щъркелови вести hahaha hahaha 

# 82
Здрасти пак,

Честити нови бебета! Да са живи и здрави и послушни!  bouquet

kalaka добре дошла!

Мишок днес хората май са се отдали на празнуване и на раждане, та затова ги няма Simple Smile

Hexi искам и аз да лепя стикери, кажи моля те къде са точно?

berina бебо му е омекотило удара от водите, ама ти все пак внимавай, няма да плонжираш повече и иди да те видят за всеки случай.

Ваня стискам палци - ако си тръгнала вече към родилното Simple Smile

Лека нощ, чао и целувки на всички  Heart Eyes

# 83
  • гр.Варна
Хайде, лека нощ и от мен! smile3524
Приятни сънища на тези, които ще спят!  sleepuu
Леко раждане на тези, които ще родят!  ylinfant
По малко сълзи на тези, които ще бдят! baby

# 84
Привет отново!
Много нови бебета от обед насам, направо супер!!! Дано и утрешния ден да е такъв.
Честито на новите мами Lillebi, juju42 и mirta! Много да ви радват и слушкат малките мъници!!!

Беринка, ама как така точно накрая стана бе жена! Я утре да се отчетеш при нас след един преглед от лекаря.
Добре дошла отново при нас на Калака, бързо възстановяване!

Хекси не може ли да си загряваш вода в термокана ако имаш? Става за 1-2 минути, или трябва да се изварява водата 10 мин?

Лека нощ и бързо раждане на запътилите се натам. Много интересно става тук във форума. Пишат мамите единия ден че нямат симптоми и хоп след няколко часа или на другия ден щъркелови вести за тях. Страхотно е!

# 85
  • Sofia
 Здравейте,
 от един щастлив  многодетен ТАТКО.
 Днес  Морена в 02.33 роди момиченце Андреа - 3.400 кг. / 51 см.

Да сте живи и здрави '' Маминки" и да ни радвате все така.   bouquet

# 86
Здравейте, момичета! (... и момчета)

Аз съм петленцето, сиреч на кокошчица благоверния  loveuuu
Извинявам се за късния час smile3507, но просто исках да ви съобщя, че преди около 60 минутки на бял свят се появи нашето мъничко съкровище  ylinfant newsm51 - Дара (2.950 кг., 49 см.) и вие имате привилегията да научите първи. newsm53
Бих пуснал и снимка, но психическото ми състояние не позволява да ги сваля от апарата на компа.  Drunk Drunk Drunk Drunk

Очаквайте включване...

Най-искрени благопожелания на всички настоящи и бъдещи мами! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!!!

успях...  Crazy Mr. Green Blush

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 23:40 от sirDaddy

# 87
Честито, мили татенца! Направо ме просълзихте Blush Да са ви живи и здрави малките куклички с красивите имена! Много да ви разват и ви топлят! Поздрави на щастливите мами, желая им бързо възстановяване и много щастливи мигове с малките бубки  bouquet

Малката Дара е такова сладко и пухкаво бебе, не мога да и се нагледам Grinning

# 88
Ама как се развълнувах, че Моренка е родила!  Party Да й е жива и здрава дъщеричката и много да я радва! Честито и на кокошчица за нейната хубавица!   bouquet
Много ми стана сладко, като видях как двамата татковци са влезли да ни осведомят.  Wink

Hexi искам и аз да лепя стикери, кажи моля те къде са точно?
Стикерите са като влезеш в Пигиса в дясната част отзад. Ама не съм ги видяла случайно, отидох с тази цел (след като в Домко, Айко и т.н. магазини не намерих нищо) и питах продавачка да ме ориентира. Най-добре процедирайте така. Имаше и някакви светещи, както и едни с Мики Маус - все са много сладки.  Peace

# 89
Веси, как успя,бе, мила да си изрежеш ноктите? newsm78 #Crazy newsm78
Аз да си завържа гуменките едва успявам, а ти такава сложна процедура си извършила! Направо си йога!

Разчекнах се - честно ти казвам  Sick

Честито, Моренка! Да ти е жива и здрава малката Андреа и много да те слуша   bouquet Чакаме ви да се приберете вкъщи живи и здрави  Hug Hug Hug

Честито и на сърДеди и на Кокошчица! да са ти живи и здрави момичетата и много да ги глезиш!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт