Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
-
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
-
Какви са изискванията за децата в предучилищна възраст?
-
Каква е темата на публикацията?
нещо ви поизгубих,добре беше когато получавах известяване по имейла,но пък нe смогвах да ви чета.А за да ви чета ми отнема много време,пък аз нямам такова,жена съм на много мъже 

, стълбите оправих и най-важното - сложих след летния режим килимите най-накрая и къщата ми най-накрая заприлича на КЪЩА! Направо се топя в удоволствие от чистота, приятна миризма и липса на паяджини!Приключих в 18,30ч. но бях като разглобена! Само терасата ми остана да се оправи,но имах много пране и тя артиса....А няма да ви приказвам що неща изпрах - чаршафи, дрехи и пр. В близките 100г. няма да чистя!Сега в къщи гоня фамилията като диверсант да не цапат! Още от стълбите ги започвам с правилата за хигиена в къщи! Мен са ме намразили с това чистене! Да знаете ако ще се развеждаме с Лъчо - след някоя чистка ще да е! Днес човека се прибра гладен,а аз го изгоних отстреща в бистрото да ядат,че точно бях минала с парцала!А и нищо не бях сготвила, естествено!
благодарствую 

ей така си те представям!

Карах го да каже"чаша",голям смях падна.
Ха ха...търсите вие на баницата мекото
и на мен ми се иска някой да дойде да изчисти вкъщи,ама те такива балами нема! 

За сметка на количеството храна за децата ни. Кой ли има изгода от това? Поредния пример, че в тая държава някои хора си правят каквото си искат за сметка на други.