МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 320
  • 335
  •   1
Отговори
# 210
Добър вечер!

Зла Вещица  Изтървах почерпката ,значи  ooooh! нещо ви поизгубих,добре беше когато получавах известяване по имейла,но пък нe смогвах да ви чета.А за да ви чета ми отнема много време,пък аз нямам такова,жена съм на много мъже  Wink
Някой пита за шоколадовото момче,само това си спомням от прочетеното. smile3538
Сега спи,уморен от танци.От утре започва да го води големия батко,да видим как ще е и от следващия понеделник най-вероятно ще съм работничка.
Сега лягам  smile3524
Лека ви и спокойна нощ

# 211
  • Пловдив
Добър вечер!

Зла Вещица  Изтървах почерпката ,значи  ooooh! нещо ви поизгубих,добре беше когато получавах известяване по имейла,но пък нe смогвах да ви чета.А за да ви чета ми отнема много време,пък аз нямам такова,жена съм на много мъже  Wink

Наталия, ти не гледаш ли горе вляво Нови отговори на моите публикации - там просто ти излизат темите, в които си писала Simple Smile

# 212

Страхотна песен! Любима ми е!

О, Оливети...правилно ли виждат моите слепи очи??????Къде се загуби ???То и като ти пиша в скайпа те няма никаква.......

Честито на Иван рожденния ден! Здрав, умен, щастлив и много да слуша!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Мама3...ще има да почака поне още ден за снимки и вкусотии.....Днес домочадието бе на обяд в близкото бистро! Тъй като от сутринта(днес мъж ми ми разреши да остана в къщи и да поошетам)съм свършила следното: на 3 стаи и половина прозорците съм измила, на 4-та ги бях измила предната неделя! Пердетата изпрах, мих баня, кухня, паяджините чистих,че нашата къща май е магнит за паяците Blush, стълбите оправих и най-важното - сложих след летния режим килимите най-накрая и къщата ми най-накрая заприлича на КЪЩА! Направо се топя в удоволствие от чистота, приятна миризма и липса на паяджини!Приключих в 18,30ч. но бях като разглобена! Само терасата ми остана да се оправи,но имах много пране и тя артиса....А няма да ви приказвам що неща изпрах - чаршафи, дрехи и пр. В близките 100г. няма да чистя!Сега в къщи гоня фамилията като диверсант да не цапат! Още от стълбите ги започвам с правилата за хигиена в къщи! Мен са ме намразили с това чистене! Да знаете ако ще се развеждаме с Лъчо - след някоя чистка ще да е! Днес човека се прибра гладен,а аз го изгоних отстреща в бистрото да ядат,че точно бях минала с парцала!А и нищо не бях сготвила, естествено!

Та...момичета...днес си записах час и за прическа за неделя.....Нямам тоалет още, Лъчо си е харесал един костюм,ама аз нали съм нестандартна...Уж ми обещаха, че да видим...А яха останали едни черни рокли с бели сака, едни убити костюми....Тез хора като кажат пълни хора и само в черно и бяло шият! Писнало ми е! Децата се вълнуват повече от нас.....От сега са ми се обадили само хора,които няма да дойдат Cry Cry Cry, мъчно ми е малко,но пък и напълно разбират тези хора.......Дано има и такива,които да дойдат......Но в края на краищата съм си казала,че тържеството го правя най-вече духовно заредено и се моля Бог да ни благослови още дълги години поне 15х15 да сме давмата с Лъчо и все така да се обичаме!

Перке, подпали колата и качвай Пешеходката със снаата....Ей, и другите шофьорки.......Организирайте се по женски и заповядайте!

Шапчице, Шапчице.....благословени сме ние,че имаме другар до себе си,че децата ни имат мъжки пример добър до себе си,дано да го оценяваме това и понякога за някой дреболии да мълчим,а не да мърморим....Че та нали знаете ...идеално няма никъде!

Вещице...да не пропусна някой празник...Чувствай се поздравена за всеки повод във вашата къща и от сърце ти желая здраве и любов!

Джени...в новата тема ще те пиша!Добре дошли на всички нови мами! Има из форума още нови мами с 3 деца - Карен и Морена,но те така и не са се престрашили да пишат тук.....

Чао, скъпи мои мами! Обичам ви много! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ани, таксито не идва ли до Благоевград??????Ако идва мини пътьом вземи Джулката и тук.....Че после кой ще ми парви колажите от венчавката???Джени, Ани ни учи лятото и бяхме напред с материала...Но...ние се оказахме лабави...Но в дългите самотни зимни дни може да продължим....Аз от преинсталацията съм изгубила уроците...Иве(леле Ивата и тя липсва), Габи, Пепи...пратете ми ги......

Наталия и ти нещо си се ошашавила!Цункай Джо и лека нощ!

# 213
Добър вечер!

Наталия, ти не гледаш ли горе вляво Нови отговори на моите публикации - там просто ти излизат темите, в които си писала Simple Smile
Къде бе мила,нищо не виждам!Ама като гледам ти всичко виждаш,името ти" шериф" добре го измислиха,отива ти да знаеш  Wink Laughing
ОООо ЕВРИКА!Говориш за онова под съобщенията,ходих там,но няма темата на Дюкянки

# 214
  • Пловдив
Тук над форумите и над датата, където пише за личните съобщения , под тях, в същото каре - ето какво пише на мен:

Здравей, ЗлаВещица

имате 93 съобщения, 0 са нови.

Нови отговори на моите публикации

И като кликна в/у Нови отговори на моите публикации ми излизат всички теми, в които съм писала.

# 215
# 216
  • Пловдив
Ако случайно това каре ти липсва виж между него и датата една малка стрелчица, натисни я и ще ти излезе.

# 217
Цоци,Вещи   bouquet благодарствую  Hug
Видях го,видях го   jumpuu
Благодаря че ме светнахте

# 218
 bye
Здравейте!!
Днес денят ми мина така бързо,че... afwitch
 цоци,newsm29 newsm66ей така си те представям! Mr. GreenАз като изчистя,се превръщам в истински фелдфебел,не може да се стои около мен!Една троха на пода ме докарва до истерия!! af ooooh!Честита кола! newsm01
Мама 3,добре е гуспойцата,пълзи като за световно!Днес успя да пропълзи целия коридор от дневната до банята,около 5 метра. newsm30
Шапчице,и аз съм влизала там..и в Претърпели загуба...И плача,плача,буца ми застава на гърлото...И оценявам това,което имам...
Днес съм много щастлива!На моя Криси му падна още едно зъбче,горното дясно.Сега е toothКарах го да каже"чаша",голям смях падна.
А другата причина да съм доволна,е че си купих страхотни обувки-по-удобно нещо не бях обувала през живота си...
ЕТО ГИ   На Снимката не си личи колко е мека подметката,чак може да се сгъне..Дано им докарат и кафеви,че имам едно сако...
Е,хайде,лека вечер и.... Mr. Green лека нощ!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Здравейте момичета !
С огромно извинение,че не пиша отдавна(а и не чета)тук,влизам да ви почерпя за моята рожденничка днес.

Пожелавам на всички ви много здраве и щастие!
На мен не ми е празнично и изобщо от доста време в такава емоционална дупка съм изпаднала.....Няма да ви занимавам - всички си имате проблеми,някои дори много по-сериозни от нашите!
Поздрави и прегръдки на всички ви и дори и да не ми повярвате - много ми липсвате! Cry
Хубав ден на всички ви желая!Моя няма да е такъв.......
Благодаря ти Наталка за помощта с качването на тая прословута огромна почерпка !  bouquet

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 09:46 от ivata

# 220
Кой ме беше поканил на Ленински съботник? newsm78Ха ха...търсите вие на баницата мекото Grinningи на мен ми се иска някой да дойде да изчисти вкъщи,ама те такива балами нема! smile3516
Пешеходке,страхотен гоблен!Мноооого хубав!!  bouquet

Аз те бях поканила...
А, за гоблена  bowuu bowuu bowuu Благодаря, но не е моя заслугата. Мамо3, Не шиете ли пак нещо, че да ме хвалят?

Иве, да ти е жива и здрава рожденничката! Ама, така няма да се разберем! Какви са тия дупки!? Я, да излизаш и да пишеш!
Краси, изглеждат страхотно! Дано са и толково удобни.
Цоц, радини вълнения, а? За съжаление нищо не мога да кажа... Тази седмица слагаме паркета и ако в неделя няма нищо за правене - може да дойда, ама честно казано се съмнявам... Сори много...
Наталке, ко стана с детенцето на албано - румънската любов? Вече не се ли гледате?
Джейн, добре дошла!
Оливети, накуми се най после! Честит ти рожденник отвчера!
При нас нищо ново... Както вече казах - остана паркета, тази седмица и се прибирам в къщииии! Че то -при мамаСвеки е най хубаво, ама у дома - още повече!

# 221
Честит рожден ден на Михаела на Ивата и на Наслуки! Много здраве, любов и успехи в живота! Hug

Аз пък от няколко дни се ровя във форуми с гоблени. Искам да направя подарък на най-добрата ми приятелка, че влиза в нов дом. Но се притеснявам, че може да не го хареса и да го слага само като идваме /като каретата на баба й/ Mr. Green. Та още се чудя дали въобще да почвам да шия, или пък да я питам какво да й ушия. newsm78 Пък и трябва да почвам да уча, че не остана време. Ама така ми е влезнала тая муха с гоблените в главата, че за нищо друго не мога да мисля.

Целувки на всички! Hug Hug Hug

# 222
Добро утро и от мен!
Честит Рожден Ден на малката Миша!

Mnogo mi haresva pesenta na Emil Dimitrov,za purvi put chuvam,някой може ли да ми даде текст?
Пешеходке македонско-румънското чедо е на гости при баба и дядо,като си дойдат пак ще е при мен. Heart Eyes
Приятен Ден на всички мами   bouquet  bouquet  bouquet
Тежък ден ме чака. bye

# 223
Опит за почерпка:

Благодаря за поздравите, дано ми помогнат за празнично настроение, че нещо хич го няма......
Уж не ми пукаше че ставам на 30, ама явно си ми влияе.
Поздрави и на останалите рожденици, весело изкарване на празника!

# 224
  • Не съм от тук и съм за малко
 bdbaloni  bdbaloni  bdbaloni

Честито на рождениците днес и през отминалите няколко дни! Много здраве, любов и успехи на малки и големи!

Момичета, научих нещо, което много ме ядоса и възмути. Детските градини (в София, за другите градове не знам) били задължени да купуват хранителните продукти от точно определени снабдители, избрани не знам точно как. За да има контрол на качеството (а дали?). Обаче никой не контролира цените и въпросните фирми си слагат надценки каквито си искат  #Cussing out  За сметка на количеството храна за децата ни. Кой ли има изгода от това? Поредния пример, че в тая държава някои хора си правят каквото си искат за сметка на други.

Въпреки всичко, мили момичета, ви пожелавам приятен и успешен ден и за по-добро настроение ви изпращам това

Общи условия

Активация на акаунт