Да изпратим март - 28.03 - 3.04( седмична тема )

• 10 346
  • 171
  •   1
Отговори
# 105
Много е сладко и много то4но казано Simple Smile

# 106
здравейте мацки!
Какви настроения какво чудо днеска:) ама така де, да стане нещо интересно вече,4е напоследък... нищо вълнуващо Rolling Eyes
при мен нищо ново, лелята си отиде,ама ме погна настинка:( трябва да се оправям бързо да не изпусна ценните дни от месеца  Wink
желая ви много добро настроение - все пак идва weekend-а!!!! Stuck Out Tongue

# 107
  • Sofia
Цитат на: irinii
.... ползвам като лично мое обръщение към нея...

Точно така го приемам и аз - лично обръщение от Ирини .

Цитат на: Mimito
Идеята ми беше да уважаваме личното пространство и свободата на всяка една от нас да си каже болката или радостта когато реши.
- Подкрепям !

Цитат на: Sunshine
.....Големи хора сме! Уважавайте другите!...
- Ми да !

И сега да кажа , че нямам нищо интересно за казване .
Благодаря за вниманието към мен ! Simple Smile

# 108
Ха здравйте и от мен за днес (или утре  Confused:  Blush   Laughing )

Ма голяма буря съм изпуснала днес  Shocked
Съгласна съм Анета, че май `сушата` във форума напоследък `плодотворно` се е отразила  Crazy

Аз също съм за свободното изказване и ако на някой нещо не му харесва, да си го каже на съответния човек на лични... Иначе гледайте какво става - едната казала нещо пък имала предвид друго, и накрая - ЛАФ само стана  #Silly

Laughing Сетих се за неволите на Хера снощи  Laughing  Laughing  Laughing
Ще взема да си сложа подпис "За всеки блок, поне по един луд!" Може би поне по трима ще е по-точно  Thinking  Laughing

Иначе и на мен ми свърши, ама и аз като Анета се опитвам да се разболея  Sick
Надявам се утре да не ми е такава лудница като днес и да се включа по-рано  Rolling Eyes

# 109
Как се изумих като влезнах във форума Shocked Не можех да зацепя какво става...после се сетих че днес е 1 април Laughing Ами аз няма да ви лъжа,щото този ден и идеята за него хич не ми допадат,влизам само на визитация и за да кажа,че не ми се иска атмосферата тук да се развали заради който и да било.Целувам ви Two Hearts

# 110
Хи хи, много ми харесват смяната на имената на темите, ама докатоз ацепя какво става.......първо виждам Четенето забранено и се ококорих, а нова тема? Ама що пък ще е забранено! Чак после Rolling Eyes се светнах!!! Много ми харесва!!!!

Аз също няма да ви лъжа, щото не ги обичам тези неща!

А в неделя ще пътувам за Варна и там към нашата България има доста щъркели, та ще им кажа да не се ослушват, ами да четат кой какво иска и да носят по едно, две на желаещите бебе!!!! Аааааааа!!!

# 111
Здравейте сладурани,
желая ви слънчев и усмихнат 1 Април и все пак е петък, нека не го забравяме.  newsm47
Не ми е приятно да се нападате взаимно за дреболии. Нали тук сме се събрали да си изказваме радостите и неволите и взаимно да се поддкрепяме.
Горе главата на всички и дръпнете по една шега на мъжлето.  #Silly
Аз още не съм измислила каква да е тя, но много обичам да му крия разни неща и той да се чуди къде ги е дянал.
Нека днес се развеселим и да мислим оптимистично.

Жeлая супер настроение на всички! smile3533

# 112
  • Стара Загора
Мен чак ме е яд че докато се усетя и мъжо ми тръгна на работа...неможах да го слъжа Mr. Green Ама нищо и довечера не е късно #Silly
Весел ден на всички Flutter

# 113
Здравейте!
Днес се очертава хубав ден....дано на всички е такъв!
Усмихвайте се, смеха е здраве, кое бебе ще си избере намръщена и кисела мама........горе главите......... Tada  и двете  smile3534

# 114
  • Варна
Здравейте и от мен, момичета!

Забавен първи април ви желая!

Мен вече ме излъгаха - гаджето. Ама как се е сетил?!? Уж все аз съм първа.
Викам му: "като идваш да ми носиш ключовете влез направо вътре, а не ме карай да излизам навън!". Съгласи се той и след малко ми звъни: "Хайде излез да ти дам ключовете, че много бързам". Мърморейки излизам аз, а него го няма. Мисля си, че всеки момент ще дойде. А чакам важно обаждане вътре. Чакам си малко и му звъня: "Айде какво стана, къде да те чакам?". А той ми се хили и вика: "Честит първи април, бе скъпа!!!" и се залива от смях.  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
Щях да го обезглавя!!!   #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Ама нищо - сега ще събирам идейки и ще види той ...  Crazy
Така ме развеселиха днес.
Дано и вие да вържете някой - майтап да става.  Пък и е края на седмицата  #Milti

# 115
  • Стара Загора
Върно последен работен ден за тази седмица #Milti  #Milti  #Milti Аз нали съм шаран неможах да слъжа мъжо ама мен брат ми хубаво ме насади Mr. Green
Идвам в офиса и той ми вика "Бързо, бързо ела да видиш един щъркел" И аз нали съм клюкарка и български реотан бягам ама ще си счупя краката...а то какво било Mr. Green Никакъв щъркел...брат ми ухилен до ушите  #Silly

# 116
  • Варна
Вчера прочетох в подписа на едно момиче от съседен форум следната забавна мисъл и цял ден си я повтарям и се хилотя.  Laughing

"Таралежът е птица упорита -
без да го ритнеш...... не излита"

Много ми хареса  Mr. Green

# 117
ееееееее, страхотна идея с новите имена на темите:)
браво, на който се е сетил!
в първия момент си помислих, че нещо съм се объркала, но после веднага стоплих, че е първи април и ми стана много забавно!
хайде, весел ден на всички-днес е ден на шегата, не само на лъжата Simple Smile

# 118
  • София-Лозен
Цитат на: mai4ence
Здравейте!
Усмихвайте се, смеха е здраве, кое бебе ще си избере намръщена и кисела мама........горе главите......... Tada  и двете  smile3534

Ами тъй де !!!!!!!!!!! People Angel  People Angel  People Angel

Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Нека да бъдем усмихнати и позитивни.
It's  smile3558  smile3558
Желая ви много приятен слънчев ден пълен с приятни изненади и no lies.
Outta Joint  Outta Joint  Outta Joint

# 119
Честит 1-ви април, мацки  #Milti
И аз като влязох във форума се ококорих  Shocked Даже си помислих, че някой е хакнал страничката и се ядосах, ама после се усетих и като се зачетох в заглавията се хилих поне 5 минути  newsm62 Много яко е станало, страшно се кефя, супер са заглавията  newsm10
Айде да ви е весел и спорен този слънчев ден и да ви се връзват повече приятели и познати на първоаприлските базици  smile3508  smile3533

Общи условия

Активация на акаунт