Да изпратим март - 28.03 - 3.04( седмична тема )

• 10 346
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник и от мен!Аз по презумпция съм в ролята на шарана, но вече не ми прави впечатление!
Това, което ми прави впечатление е следното(тъй  де, да ви се оплача) - за пръв месец си меря БТ-то(орално), което много ме изнервя, стои като закована на 36.4.Не мога да я мръдна с кран!
Днес ми е 14-ти ден. Винаги , откакто се помня - на този ден , или дори ден по-рано съм имала овулация, а сега -нема! Rolling Eyes
Нито болки в яйчниците, ни помен от любимите признаци.
Вярно е, че пих антибиотик!И го свърших преди 3 дни.И то за овладяване на болките в яйчниците, ама сега заради него ще пропусна овулация ли? Sad
Е, това е, да ви се оплача!Дано ми олекне!

# 121
дейзи, ако температурата се вдигне, това означава, че ову-то е минало. ако греша-някой да ме поправи.
та е възможно ову-то ти да предстои. не се шашкай. щом термометъра те изнервя, а искаш да знаеш кога е точно-пробвай с тестове за ову.

# 122
сетих се още да кажа, че този аватар, който са ми го сложили служебно, много ми харесва Simple Smile

# 123
Не знам дали ще се вдига нещо или ще отбележа рекорд с една абсолютно статична графика, Shocked  но поводът да напиша постинга беше съвсем друг.. добре че успявам да си събера мислите понякога!
Имам чувството,че всичко е свързано с очакването!
Знам си аз, че всички проблеми идват от собствените ни глави, но сега съм на път да се убедя! Imp
За тия тестове изчетох толкова противоречиви неща, че нямам никъв мерак да ги пробвам!ако ще ми отчитат овулацията след като е свършила -за кво са ми???? Embarassed  Crossing Arms

# 124
нееееееееее, температурата отчита след като е свършила, а тестовете ПРЕДИ това.
аз лично се изнервям от тестовете, но се забавлявам с температурата. обаче при всеки явно е различно Simple Smile

# 125
  • Стара Загора
Цитат на: Момиче
нееееееееее, температурата отчита след като е свършила, а тестовете ПРЕДИ това.
аз лично се изнервям от тестовете....

Взе ми думите от клавиатурата значиииии Mr. Green

# 126
Така ли?Значи съм се объркала сериозно!Сега гледах 100 графики във ФФ и виждам ,че тънката червена линия е наистина между дните,които са белязали скока!Кога точно е овулацията, да му се не види!В деня с ниска или в деня с висока!Толкова се обърках вече от информация!
Мен лично винаги са ме болели яйчниците и съм си чувствала овулацията на 14-тия ден от 28-дневен цикъл.от този ден започва и поддуването на гърдите, и болките в тях!
Явно всичко се е объркало-или в главата, или в яйчниците ми! Sad  Sad  Sad  Sad  Sad

# 127
  • Варна
Цитат на: Dominika
Честит 1-ви април, мацки  #Milti
И аз като влязох във форума се ококорих  Shocked Даже си помислих, че някой е хакнал страничката и се ядосах, ама после се усетих и като се зачетох в заглавията се хилих поне 5 минути  newsm62 Много яко е станало, страшно се кефя, супер са заглавията  newsm10

Честит 1 април и от мен!
И аз се хилих на заглавията, особено ми хареса "Указания как да разорим мъжа"  Joy

Браво на модераторките!!!

smile3501     smile3521     rotfImbo  
  superuu      202uu

# 128
щом има скок в температурите, от порядъка на 0.2-0.4, значи ову-то е минала. което означава, че би трябвало да е в последния ден, в който е регистрирана по-ниската температура. след повишаването вече е късно да се надяваш на ову.Simple Smile

# 129
Цитат на: Момиче
щом има скок в температурите, от порядъка на 0.2-0.4, значи ову-то е минала. което означава, че би трябвало да е в последния ден, в който е регистрирана по-ниската температура. след повишаването вече е късно да се надяваш на ову.Simple Smile

Това вече беше много ценна информация!Че за кво тогава я мерим тази температура???За да се уверим, че сме имали овулация??? Embarassed

# 130
За базалната температура виж ТУК .

# 131
  • София
Здравейте момичета! Дано днес ви е много хубав ден и да не се обиждате на шегичките, които ще ви спретнат.
Днес моят Боби е много развълнуван, защото когато отидохме в градината разбра, че Ани /момичето на мечтите му/ днес има рожден ден Flutter А милият ми син няма подарък. Той още преди месец мислеше да й подари камион или автобус и се разочарова като разбра, че момичетата не харесват такива неща Sad Сега пък ще страда, ако тя не го покани на рождения ден у тях. А той е намислил да я кани за имения си ден /2 май/ - с преспиване Shocked  Душицата, да му имам притесненията! Та това е за сега от мен. Усмихвайте се много Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue

# 132
  • Sofia
Здравейте и честит първи април и от мен  Simple Smile Е аз няма да ви лъжа,защото не знам с какво,но ще ви кажа,че вече два дни ми закъснява,но сутринта теста беше -  Sad  но продължаваме напред,току-виж пък за Нова Година да си направим подарък  Wink Пожелавам ви много усмивки днес !И хайде вече няма ли да спре тази суша  Sad

# 133
  • Стара Загора
Цитат на: lea
... А той е намислил да я кани за имения си ден /2 май/ - с преспиване Shocked  Душицата, да му имам притесненията! Та това е за сега от мен. Усмихвайте се много Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue

Ей  Лея разсмя ме. А и да знаеш като видях оцъкленото ти човече след думата преспиване ми стана смешно защото си спомних как брат ми се оцъкли когато дъщеря му му каза, че е бременна от Тони/гаджето и тогава/ но ще роди детето когато порасне Mr. Green На брат ми му окапа брадата милия щото щерка му тогава беше на 4 годинки...сега е вече голяма според нея...на цели 6 Grinning

# 134
Здрасти и от мене и 4естит първи април...и аз като вси4ки бях много приятно изненадана от новите теми, а те са страхотни, много ми харесаха Simple Smile
сега и аз да си кажа как мина прегледа....док каза 4е вси4ко ми е наред и 4е овуто е било снощи (и аз го усетих), но не знам защо тази сутрин температурата ми не се беше повишила Sad Ще видим утре какво ще покаже, аз си го обяснявам с това, 4е може все още да продължава овуто и сигурно ще се пока4и утре. Ако греша в това моля някой да ме поправи.....Ще видим какво ще стане утре...и да си призная май за последно меря този месец...не 4е ми е неприятно (напротив, харесва ми инфото което полу4авам), но мисля 4е си създавам излишно напрежене Confused
Хубав ден на вси4ки, пълен с много шеги4ки Wink

Общи условия

Активация на акаунт