Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 26

• 17 835
  • 359
  •   1
Отговори
# 90
  • София-Лагера
И аз имам офертата с одеалцето.Изглежда супер.

# 91
И така... аз май успях. Значи поръчах едни маратонки на сина ми - 35 евро. Prix Vert, без друго намаление. Прибавям кода и в кошницата добавя подарък и цената става 20 евро. Парите за доставката си остават.
Сега ще пробвам да добавя още нещо и ще видим какво ще се получи.

А, да, първоначално май не се бях регнала в сайта, затова отказваше да добави офертата, а не заради зелените цени.

# 92
Ако си харесам намален артикул с цена под под 30 евро, офертата с одеялцето не важи, така ли. Изпрати ли са ми я, но май няма да ме огрее.

# 93
ох видяхте ли това 27 евро

# 94
  • Варна
В тази оферта за одеялото няма предложение за безплатна доставка - само намаление 15 евро \от всички ненамалени продукти, без нововъведенията, ексклузивните за мрежата и Киристиян Лакроа и кокво още беше там - т. могат да се използват и продукти с червени и зелени цено \което е готиното\ и подарък одеалце.

# 95
  • Sofia
skrita отдавна му се чудя

# 96
В тази оферта за одеялото няма предложение за безплатна доставка - само намаление 15 евро \от всички ненамалени продукти, без нововъведенията, ексклузивните за мрежата и Киристиян Лакроа и кокво още беше там - т. могат да се използват и продукти с червени и зелени цено \което е готиното\ и подарък одеалце.

Напротив - има.
Но трябва да вземеш поне два продукта. Добавих една блузка и доставката ми е безплатна.
Поръчвам Laughing

# 97
ох видяхте ли това ................. 27 евро
Не, къде?

Аз пък нямам одеалце Cry

# 98
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8430233& … ue&ksource=-1
Имам само чанта за 6,90 ЕУР. Някой ако иска, може да си поръчам няколко.

# 99
Добре де, при мен зелените цени не ги намаля, Тони, кажи ти как се оправи?

# 100
Дуци, не се коси - нали знаеш, че на живо рядко са толкова хубави колкото на снимката.
А и можеш да получиш по-късно.

Добре де, при мен зелените цени не ги намаля, Тони, кажи ти как се оправи?

Ами и аз не знам. И при мен не ги намаляше в началото. После влезнах с потребителското си име и парола и стана.
Обърни внимание, като идеш на конкретния продукт, да има червено квадратче, че е от колекция есен-зима 2007/2008.

# 101
Обърни внимание, като идеш на конкретния продукт, да има червено квадратче, че е от колекция есен-зима 2007/2008.

Ааааа сигурно там е проблемът  Wink
Мерси, аз реших, че всички зелени и червени ги намалят Mr. Green

# 102
  • Варна

Напротив - има.
Но трябва да вземеш поне два продукта. Добавих една блузка и доставката ми е безплатна.
Поръчвам Laughing

Аз поне не видях някъде да пише в офертата за безплатна доставка, може би дават допълнително. Mr. Green

# 103
Дуци, не се коси - нали знаеш, че на живо рядко са толкова хубави колкото на снимката.
А и можеш да получиш по-късно.
Направо си е за косене, ще трябва пак да поръчвам Mr. Green

# 104
Аз поне не видях някъде да пише в офертата за безплатна доставка, може би дават допълнително. Mr. Green

Ами в моята има Laughing
Три квадратчета са:
-15 евро
одеялце
безплатна доставка

Дуци, и аз преди дни пак направих поръчка - но тя беше на разни намалени неща, така че хич не се и кося Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт