Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията за избора на педиатър?
Какви са препоръките за продукти като Lansinoh и бебешки колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията за избора на педиатър?
-
Какви са препоръките за продукти като Lansinoh и бебешки колички?
Във форума има препоръки за продукти като Lansinoh, като се споменава, че може да бъде намерен в определена аптека и струва 12 лева за тубичка. По отношение на бебешките колички майките споделят своя опит с различни модели, обсъждайки предимства и недостатъци, като например удобство, маневреност и проблеми с дръжката и дъждобрана.
-
Какви са съветите за бременност и грижи за бебето?
-
Какво мислите за педиатъра, който ми препоръчаха?
Има достатъчно околоплодни води (нали се бях ошашкала покрай болестта) и плацентата изобщо не е започнала да старее. Ама пак спеше калпазанчо...все спи, значи 

). Но щом я махнаха, болките спряха. Общо взето се възстанових много леко и бързо, самата операция никога не ме е боляла. Докторът ме предупреди преди да ме раздвижи, че е нормално да м исе завие свят при изправянето, но на мен нищо не ми стана. При кърмене също се усещат леки контракции, но при мен беше без болка, като слабо присвиване. Но това го усещат и раждалите нормално, то е от прибирането на матката и е напълно естествен процес.
Аз по принцип много държа на подаръци при повод и без повод и моето момче се опитвам да го уча че за всяко нещо трябва да казва благодаря с подарък (може и малък) По този повод, тази нощ сънувах че след като раждам той ми подарява едни огромни бабешки гащи за след раждане, но сини на рибки и ми ги поднася много чаровно и доволно 

Да са живи и здрави ученицине и само шестички да носят вкъщи
Аз да си призная - не ме е страх толкова, колкото искам просто да знам какво е - така ми е по-лесно, по-подготмвена психически се чувствам. Миналият ден си говорих с моя съученичка - тя роди момиченце преди десетина дни - и ми разказа как милата щяла да роди в асансьора едва ли не - първо бебче, а се е появило страшно бъро