Българско сиропиталище за деца втрещи света!

• 47 482
  • 852
  •   1
Отговори
# 780

Прави сте. Точно тая статия, която е цитирала Летящата търсех. Тия деца имат нужда от педагог, суропедагог, детски стоматолог, ортодонт, детски психолог, детски психиатър, детски психотерапевт, ортопед, гастроентеролог, диетолог. Кой от изброените би отишъл в Могилино? Мястото на един такъв дом е в голям град.
Трябва да изискваме филма да се излъчи по БТВ в най-гледаното време и на другия ден да се изтърсим пред президентството.

# 781

Прави сте. Точно тая статия, която е цитирала Летящата търсех. Тия деца имат нужда от педагог, суропедагог, детски стоматолог, ортодонт, детски психолог, детски психиатър, детски психотерапевт, ортопед, гастроентеролог, диетолог. Кой от изброените би отишъл в Могилино? Мястото на един такъв дом е в голям град.
Трябва да изискваме филма да се излъчи по БТВ в най-гледаното време и на другия ден да се изтърсим пред президентството.

Точно това си мислех и аз. Защо всички тези домове за деца и възрастни хора се намират в някакви забравени от Бога села? За да не ги вижда никой? За да не се сеща никой за тях? За да не ни излагат пред Европа ли?Защото ако не го виждаш всеки ден, няма и да си помислиш, че такова място съществува!
Мястото на тези домове е в градовете. В центъра, там, където минават най-много хора! Там, където няма да са забравени! Там, където няма да е нормално да умират от глад!

Помислете си кой от гореизброените от Wolf лекари специалисти ще отиде да живее и да работи в Могилино? Това е село, в което живеят максимум 200 човека, занимаващи се с животновъдство и повечето от тях не говорят български. Там няма поща, няма училище, няма детска градина, няма фурна, има един магазин, който работи от време на време! Кой ще отиде да работи там за 200 лева?
Ако се изместят децата в градовете, нещата ще са много по-различни!

# 782
  • София
Ще играя малко адвокат на дявола.
Няма да излъчат филма по българска телевизия по простата причина, че има други, по-важни (най-вече за политиците) и атрактивни събития - учителската стачка и изборите.
Децата имат нужда но всички тези специалисти, но поради всеобщата немотия в битието и душите на хората, веднага ще се намери голямо количество хора, което ще възроптае и ще каже,че искат техните деца да имат тези екстри и че им е писнало да изхранват чуждите, изхвърлени деца. Като по време на война - трябва да има за войниците и за работниците във военните заводи. Чак след това е останалото население, а болните и старите направо си заминават.

# 783
Винаги до сега е било така болните теми се заобикалят и ТВ обслужва глупавите интереси.Забелязали ли сте,какви глупости понякога дават,направо ме хваща яд,но явно пак всичко е много пари.А това време може съвсем спокойно да се отдели всеки ден в новините за информация и сведения за някой дом от някое забравено от Бога село.
Много трудно се пробива в ТВ за излъчване на нещо.Може би трябва да измрат пак децата от глад и студ в някой дом от някое село и тогава да има предаване.Както се казва "качулка след дъжд".
Бог да помага на всички дечици и хора, заели се да им помагат. Praynig

# 784
  • Русе
Може би е ни в клин , ни в ръкав но защо не пробваме с Нова телевизия и по точно с Господари на ефира.Вярно че шоуто им е комично но мисля че за такова нещо биха се отзовали.Нищо не пречи да се опита нали.Ако се отиде на място в София в телевизията може и да се постигне нещо.Казвам го като идея пък ако стане още по добре.

# 785
Може би е ни в клин , ни в ръкав но защо не пробваме с Нова телевизия и по точно с Господари на ефира.Вярно че шоуто им е комично но мисля че за такова нещо биха се отзовали.Нищо не пречи да се опита нали.Ако се отиде на място в София в телевизията може и да се постигне нещо.Казвам го като идея пък ако стане още по добре.

Да, вече се работи по въпроса. Peace

# 786

Гьонсурат е турската дума, не намирам аналог на български.
Дебелокожие, дебелоочие, безумие някакво.

И за да не съм голословна - прочетете тук отговора на Министерство на труда и социалните грижи до екипа на ББС в отговор на тяхното запитване.
Аз няма да коментирам.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227030.0

# 787
Здравейте!

По-надолу поствам вариантите за аватар и подписи, които ( при желание) можете да изберете и поставите вместо настоящите ви до края на кампанията за децата от Могилино! Допълнително ще пуснем информация за датата/часа и мястото на протеста.

Аватар:

Подпис 1 вариант: 

Подпис 2 вариант:

Подпис 3 вариант:

Подпис 4 вариант:

Благодарим за подкрепата!

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 13:54 от Lennie

# 788
  Аз отдавна не се бях включвала,ама понеже стана дума за телевизия-Кате реши,че ше е добре да пише до Ана Цолова и да участва,да обясни всичко около филма,което може да вълнува хората,ако имат желание,тя прояви интерес,поиска тел за връзка,предложи участие и внезапно ,малко след излъчването на филма спря комуникация,това е,още се чудя какви изводи да си направя.
 В Телеграф една журналистка написа всевъзможни глупости и Кате писа писмо с опровержение-нито отговориха,нито го публикуваха,макар да има право на отговор.

# 789
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Сложих си

# 790
  От Тру вижън ме помолиха да благодариа на всички,които провеждат тази инициатива:БЛАГОДАРИМ ВИ
 Дано да има резултат.

# 791
  От Тру вижън ме помолиха да благодариа на всички,които провеждат тази инициатива:БЛАГОДАРИМ ВИ
 Дано да има резултат.
просто ани цолова са я чукнали по главата да се сопре, преди избори не се прави така, не се показват тея неща, преди избори се пускато розови балони #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 792
  Хич не ми се ще да е така,нали уж живеем в свободна държава.Ама и аз се чудя,няма каква друга да е причината,даже Кате беше готова да дойде,да има в студиото представители на Министерства,даде си всички начини за връзка,предложи тя да се обади,бе въобще.а за поведението на тази от телеграф-това беше върхът-тя ми се обади да и дам телефон,нито веднаж не е званнал в офиса в англиа и после писала,че Кате се крие.А писмото на Кате ваобще не го публикуваха,дори и отговор няма.Не знам как може да пишеш глупости и после да си траеш и да нямаш доблестта да си признаеш грешката!

# 793
  • In the jungle out there..
Мариш, Кейт ще дойде ли?

# 794
 Ами, ако има причина ще дойде, в смисъл че ББС ще финансират идването и с някаква цел.Аз затова много исках някой да прояви интерес ,ама явно повечето имат обратен интерес.

Общи условия

Активация на акаунт