Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата, свързани с училището и детската градина за деца със слухови увреждания?
Какви са цените на слуховите апарати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата, свързани с училището и детската градина за деца със слухови увреждания?
-
Какви са цените на слуховите апарати?
Цените на слуховите апарати варират в зависимост от модела. Например, цената на процесора Opus 2 е 2400 евро при запазване на Opus 1, но ако се върне Opus 1, цената на Opus 2 е 1800 евро. За новата задушна кутия със зарядни батерии все още няма точна цена, тъй като не е преминала през лекарствената комисия.
-
Какви са препоръките за справяне с проблемите в училище и детска градина?
-
Какви теми обсъждат родителите във форума?
таткаше по цял ден...И ние тук във Враца нямаме специалисти... но виждаш кохлеарната имплантация се вмъква и във по-малки градове..ще се изучат и специалисти.Но трябва да сме силни и търпеливи...Ако си представиш ..Криси е и със бронхиална астма... този месец ми прави 2 пристъпа... лежахме и в болница.. ужас.Вчера бяхме на изследвания в София и откриха,че белите му дробове не функционират достатъчно..Сега сутрин и вечер правим инхалаций,пием и хапчета и капки за нос.. това е за дълго време занапред.Направи пристъпа /втория/ във болницата,един час и половина чакаме ред ,а той вече пожълтя и му посиняха устничките.. и никой не му обърна вниманиеПочти не можеше да диша ,направо ни изпратиха във спешния.. и просто не искъм да се връщам назад.И въпреки всичко и сега съм усмихната и весела, и оптимистична.На някой отсрани може да му се стори ,че съм коравосърдечна,но аз си зная какво ми е на сърцето..
.предам ли се на отчаянието..няма връщане ,а всичко лежи на мен.Затова гледай напред и вярвай ,че ще бъде по-добре..наистина ще стане..!
а иначе аз загубих вече няколко апарата - на Старки и на Славина. Най добрата новина е че онзи ден НАМЕРИХМЕ СКОРО ИЗГУБЕНОТО АПАРАТЧЕ!!!! Само че аз пък нещо прецаках едно друго което имахме- но Сименс. То имало някакъв филтър в края на луличката , а аз реших че е мръсотия която пречи и махнах луличката , съответно го извадих , но като сложих луличката апарата вече не работеше
И макар че не е ползван много е купеван преди 1,5 г. , гаранцията му е изтекла и сега ще си му плащам ремонта... дано да е нещо разместено и да не струва много