Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата, свързани с училището и детската градина за деца със слухови увреждания?
Какви са цените на слуховите апарати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата, свързани с училището и детската градина за деца със слухови увреждания?
-
Какви са цените на слуховите апарати?
Цените на слуховите апарати варират в зависимост от модела. Например, цената на процесора Opus 2 е 2400 евро при запазване на Opus 1, но ако се върне Opus 1, цената на Opus 2 е 1800 евро. За новата задушна кутия със зарядни батерии все още няма точна цена, тъй като не е преминала през лекарствената комисия.
-
Какви са препоръките за справяне с проблемите в училище и детска градина?
-
Какви теми обсъждат родителите във форума?

Без това толкова се притеснявам да не го изолират децата, че още не говори, пък да му се смеят... Всъщност явно това си е някакъв подход на госпожата, които си мисли, че може би действа, ама мен ми се вижда доста тъп честно казано... Не че съм очаквала някакво по-специално отношение към моето дете. Градината е масова, но имат по едно-две слуховоувредени дечица в група. Рехабилитацията ще започва октомври. Яни е контактен, адаптивен е, дано да свикне. Не искам да се стресира или травмира много, защото веднага му дава отражение на почти никаквия говор дето го имаме...
Той Бобо от колко време ходи на ДГ, в коя група е?
Мисля, че няма да събера смелост скоро за масова градина... Стискам ви палци по-скоро да свикнат и децата, и учителките, и лелите, за да си отдъхнете. 
(не ги знам още колко са).