Още месец или два с малките слънца НОЕМВРИ ще сме у дома

• 12 005
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Ооооо Недялков беше анестезиолог на моето раждане,останах с много хубави впечатления Peace

За бибите - и според мен една е напълно достатъчна на първо време.Всъщност все сме били с една и ги сменяхме (на 3 месеца май..),чак сега имаме и ползваме която ни падне Mr. Green

Е тая дума подлоган,ако щете вярвайте за пръв път я чувам Mr. Green
Ами много са ви малки дечицата-когато Вальо беше бебе, памперси използвахме само извън дома, а в къщи-повит с памучни пелени. Докато спи, естествено се опикава до ушите, а тези подлугани /и моите ми бяха подарени от бабите/, стояха под дупето му, за да поемат влагата и да предпазват матраците, дюшеците...

# 256
Здравейте и аз да се разпиша малко, вчера бях на ЖК и доки ми каза че вървим доста големи и сигурно няма да изкараме до 1. 11 а по раничко което ме притисни доста, щяло да му стане много тясно на бебока и така, а и на мен ми иска анален секрет и каза че в понеделник ще ме праща за него , кръв  и урина също иска  а и вече сме в болнични , не че до сега не бях  Rolling Eyes но вече сме близо до деня smile3521  и съм много доволна

# 257
Тоя форум ми стана поредната краста, по която се увлякох...Привет отново,завърнах се от "уж прегледа ми", но той и така не се състоя, лекарката объркала кога да се явя,то трябвало да е утре, не можело да се разминават датите на болничните, викам й: Добре де, сега ме вижте как сме, ей тук ефограх и т.н и утре само ще го попълним и ще си взема необходимото и болничния за майчинството вече: "НЕ МОЖЕЛО"!!! #2gunfire, тая баба така ме ядоса, че ми развали настроението.Ама добре че попрочетох какво сте писали и се свестих Blush
Колкото до свекитата,за които пишете всички аз искам да кажа, че и те се вълнуват много и са се ошашкали повече от нас самите, добре че моето свеки е супер добричко и си кротува,пита ме на няколко пъти подготвила ли съм си списъка за подаръци,за да може да се включи милата,ама аз я отрязах,че държа да избирам всичко сама с мъжа си и предпочитаме финансиране  bouquet Тя май се зарадва повече.
За тези РАЗКЪСВАНИЯ, не че имам наблюдение или от опит,ама майка ми казва,че след шефовете те правят лекрите като нова, т.е. МОМА  Embarassed, по-тясна от преди, за мъжете ви ще е от полза, в смисъл че ще се радват на сексуалното удоволствие на ваш гръб, но поне мислете ПОЗИТИВНО, ако мога да ви зарадвам с това.....

[color=navy]Аз да ви споделя, през бременноста не съм много активна(сексуално),[/color] дори бих казала, че не усещам необходимост или желание за секс  Thinking, добре че милото ме разбира и не ме натиска нещо и не се сърди.От началото да сме се пробвали ,срам ме е да кажа, но 2-3пъти..... и не се чувствам особенно комфортно.Дали бихте споделили при вас как са нещата? Съвсем съм се замислила,че не съм в ред и че тормозя мъжа си, говорим постоянно за това заедно и той ме уверява, че всичко е наред и няма място за притеснение и той чувства нещата като мен, ама дали е така. newsm78

Колкото до дрешките за изписването съм си мислила,че ще сложа 1 черен панталон  с ластик, който и сега нося,за да не гадая как ще изглеждам и блуза със сако отгоре-малко по-широко,ама те ще ни снимат с бебо в лицата и до коремите,поне такива снимки ще искаме, стига сте се притеснявали за това как ще изглеждате надолу.Оправете личицата и косиците,те издават повече от краката и панталона или полата:)
Целувки на всички,чаоооо

# 258
Дали бихте споделили при вас как са нещата? Съвсем съм се замислила,че не съм в ред и че тормозя мъжа си, говорим постоянно за това заедно и той ме уверява, че всичко е наред и няма място за притеснение и той чувства нещата като мен, ама дали е така. newsm78
Ми при мен всичко с мераците си е както преди.Нямам притеснения,нито тати и така...................

Лили,ама ти няма ли за какво да се тревожиш тръгнала за дрехи за изспиването да се вайка милата Mr. Green Ти след изписването няма да си с повече от 6-7 килца надолу (е,аз бях с повече ама нали качих и много Embarassed) и ще си облечеш нещо дето сега си носиш и което не е специално за бременни.Това да са ти терзанияат пожелавам докато родиш и след това Grinning

Тиха водаbouquet

А за тоя анален секрет трябва някаква новот да е,пуууу навсякъде искат да бъркат Sick Дано не ми искат Praynig

# 259
За секса, много добре си спомням, веднъж като си говорехме с милото на общи теми, той спомена, че би ми изневерил, само ако го лиша трайно от секс, и то заради самия секс.Това ми се е загнездило дълбоко в и без това изпразнения ми в момента мозък, и напоследък често се сещам за казаното... Споменах му го скоро, ама той отрича-не бил казвал такова нещо, ама аз съм сигурна, че го каза... Честно казано , правим секс1-2 пъти седмично,инициативата е негова, мен /за разлика от преди 2-3 месеца/ не ми липсва желание, но съм адски тромава и думата "правим" май се отнася повече за него, аз по-скоро само  мързелувам... А всички ония бабешки неща, за които от известно време говорим-например моите гащи и нощници, много ми подтискат в тези моменти.Все пак тежа 80 кг. /и то не по последни данни/, и доста извратено ми се струва да се впусна по магазините точно сега за секси бельо /а иначе мнооого си падаме и двамата/ Blush

# 260
  • София
И аз няма да взимам нищо специално за изписването, с каквито дрехи вляза, май с тях и ще си изляза. То и нашето ще е едно изписване, без тати Cry Пък и съм на 100 метра от болницата, със сестра ми се шегуваме, че като ни вземат, барем едно кръгче из квартала трябва да направим, да си разбера и аз нещо от изписването на детето.

# 261
  • София
Мишунка, мерси за отговора  Laughing Ако моят доктор не ме прати при нашата анестезиоложка ще отида при Недялков )щом и двете с Дес сте доволни)  Peace За катетъра не се шашкай, боцка лекичко и толкова. Мислех си, че повече боли. В интерес на истината, като го свалят е по-кофти, защото си престояла с него 1-2 дена  Mr. Green

За секса...аз съм тигрица от самото начало   Crazy Сега малко ни е страх, защото вече някак корема ми много падна, а и контракции си имам доста, особено вечер. Но през останалото време мъжа ми се плаши от мен  Mr. Green

# 262
Мишунка, мерси за отговора  Laughing Ако моят доктор не ме прати при нашата анестезиоложка ще отида при Недялков )щом и двете с Дес сте доволни)  Peace За катетъра не се шашкай, боцка лекичко и толкова. Мислех си, че повече боли. В интерес на истината, като го свалят е по-кофти, защото си престояла с него 1-2 дена  Mr. Green

За секса...аз съм тигрица от самото начало   Crazy Сега малко ни е страх, защото вече някак корема ми много падна, а и контракции си имам доста, особено вечер. Но през останалото време мъжа ми се плаши от мен  Mr. Green
На мойто мъж окото явно трудно се плаши...за секс, а иначе преди няколко дена се опули ,като ми видя пъпа-много ми е изпъкнал вече, и мен ме плаши. При вас как е? При мен сякаш всеки момент ще се развие целят...А за дрехите за изписването-сигурно ще използвам някой от бремелинските си панталони-те имат специални копчета отстрани, и така панталонът , закопчан на най-вътрешните, става с няколко размера по-малък. Едва ли нещо отпреди бременността ще ми стане, а и коремът ми все още ще е доста изпъкнал.Предния път с такова нетърпение чаках да се прибера в къщи, че и по гащи да ме бяха строили в залата за изписвания, и така щях да си тръгна...

# 263
  • София
Ааааа...не правете моята грешка от миналия път  Naughty Пригответе си дрехите, които искате, гримове, измийте си косата и се изсушете. Нас ни изписаха внезапно и аз бях с немита коса, рошава, бледа...с едни дрехи, дето мъжо не разбрал какво искам абе...ужасна съм. А на всичкото отгоре и на всички снимки цивря  ooooh! А всеки щрака с апаратчето,. има и едни досадни фотографи, които правят разкошни снимки...абе...постарайте се да сте хубави  Hug

Сега съм решила да си взема с мен сешуара, гримовете и да приготвя на една закачалка дрехите. Така мъжа само я взима и няма да се налага да се обясняваме по телефона.

Иначе, то ще съм с пуловер, ноември е все пак, а дънките ще са ми бременните. На изписването корема ми беше както в 6-7 месец.

TIHA VODA , аз пъп нямам  Laughing Моето е едно равно нещо с малка дупчица по средата. Не е изпъкнал, не  е и вдлъбнат...напълно равен с корема. И аз имам чуството, че ще с еотвори, особено малкото, като прокара коляно отвътре Laughing

# 264
Върнах се от лекар. Каза, че предвид състоянието ми нещата били в норма #Crazy newsm78
Утре реших да мръдна до работа за няколко часа дано всичко е наред Praynig
Отивам да разгледам най-накрая снимките, благодаря за линка. Hug
Сега мъжа ми дойде до вкъщи и ми донесе един голям, прекрасен, плюшен таралеж. Много ме зарадва и ме изненада приятно. А кучето не спира да души и да ближе таралежа  Sick Отивам да си го скрия.

# 265
 #Cussing out АМИ ЕТО, НЯМА ДРУГИ ОТКАЧЕНИ КАТО МЕН......, аз също си падам по плътските удоволствия,ама пусто сега нещо ми куца, не че се притеснявам от нещо или ме е страх, просто не ми е приятно и усещам болка и дискомфорт. аз сама пред приятелите ни се иронизирам и се бъзикаме с това, то смешна история, ама ще мине кво да направя сега ! Sick
Пъпа и моя е вече почти разтеглен, най-точната дума да кажа..... за състоянието му.Мажа го много,че точно сега се получавали стриите там Sad

# 266
Абе и аз гримовете ги държа в чантата, заедно с докторските визитки и личните документи, и много ми се иска да съм хубава на снимките, ама предния път бях кошмарно грозна, толкова жалък и уморен вид имах, направо не е за приказване..., но съм виждала мами свежи като репички още на 3-4 ден...

# 267
  • София
Луди ли сте, бре, женкии...аз го гоня да го изнасилвам, него го е страх Laughing Вчера, обаче с голямите гащи толкова се същиса, че забрави да избяга  Laughing

Ох, лиготията ми край няма. Отивам в кухнята, че напоследък съм загори тенджера и пак ще се изложа накрая.

# 268
Луди ли сте, бре, женкии...аз го гоня да го изнасилвам, него го е страх Laughing Вчера, обаче с голямите гащи толкова се същиса, че забрави да избяга  Laughing

Ох, лиготията ми край няма. Отивам в кухнята, че напоследък съм загори тенджера и пак ще се изложа накрая.
Че той дупе по прашки може да види навсякъде- и списания, и билбордове, снимки, ама гащи като нашите /особено на дупе като мойто/ , не е ежедневна гледка Joy

# 269
Луди ли сте, бре, женкии...аз го гоня да го изнасилвам, него го е страх Laughing Вчера, обаче с голямите гащи толкова се същиса, че забрави да избяга  Laughing

А аз мойто го гоня за ония "Френските" неща, поне нали нещо да се разпиша, ама то не ще и той бяга...,ама аз не ходя с такива гащи бре хора, не е и заради това, праскам си със прашчици и безшевно бельо с едни животинчета, много свежо, но НЕ!Както и да е. Обичайте се поне вие и не гледайте от мен, аз съм лошата във филма сега....

Общи условия

Активация на акаунт