Отговори
# 165
Здравейте мами!
Аз ей сега се връщам от консултация и бебо тежи 2300, добре де ама и преди 15 дни пак беше 2300. Оф доста се притесних да ви кажа. Пък и викам на дофтора, че не го усещам много да мърда бебока, а той без дори да ме е видял на видеозона вика ми или ще отидеш на запис на тоновете или да те приемат в патологична бременност  Shocked. Е отидох на запис и всичко си е ок, ама що не расте това бебче се чудя  newsm78. Дано да е добре и да постой още малко на топличко и добре да папа че да тури някое килце на дупето  Praynig.

Абе дали има нещо дето мога да ям че да наддава бебо повече как мислите?

Днес на консултацията ме питат за термина и аз казвам 11.10 а докторката вика, ааа ми то от 11 до 14 ще има конгрес на гинеколозите и пукнат гинеколог няма да има в Бургас. Shocked Малии нестига това ми и моя доктор е в отпуска от 08 до 26 така че незнам трябва да се ражда преди 08 че инак може и домашно раждане да се наложи  Joy.

Mirama най-после спокойствие за теб и бебо! В къщи си е най-хубаво. Прекрасна бонбонка е!
Рали имаш едни стиснати палци и от мен!

# 166
Здравейте отново  Grinning

Оф да ви се оплача първо: Върнаха ме от прегледа...  #2gunfire  Предния път като си записвах час и им казах 19, но те са ме записали за 21 и ме върнаха....  smile3515   И сега ще ходя чак в петък, ако не съм родила до тогава. Не стига че ходя през седмица, а не всяка седмица като всички останали .... УЖАС !!! Много се ядосах защото болницата е в другия край на града...

Rally стискам ти палци бързо да се оправи кръвното  Peace и скоро да се гушкате с бебо   bouquet . И наистина тази твоята позната е за разстрел как може да ти говори такива неща...  smile3511 Че тя като не е искала момче от къде знае, че ти не искаш.... Откачена жена smile3512

Mirama браво на теб и малката Калина... Вече си се гушкате в къщи... newsm51 Ама какви бузки е направила госпожицата, да му се прииска на чоовек да ги схруска...  lovekiss

ilenkata Добре дошла и леко бременеене до края  smile3503

Viarkata и на мен предния път ( около7 - ми май беше  newsm78 ) ми взимаха и вагинален и анален секрет. Втория е за да видят дали няма хепатит или някакви чревни инфекции, които били вредни за бебчовците и дали трябва да се предприемат някакви мерки.

# 167
Mimi_mimi, за растеж на бебо трябват белтъчини - месце, сиренце, млекце, яйца, такива работи....

Мен пък одеве така ме стегна корема! Беба рита, а всеки ритник като игла се забива. Метнах един магнерот и един спазмалгон и болките понамаляха, ама и беба се укроти нещо. Такива болки не ми се бяха случвали досега. Не силни, търпят се, ама упорити. Не ме свърта в леглото, но отивам да си лежа. Белким ме поотпусне.

# 168
Мирама добре дошли с Калина при нас! Hug
Много е порастнала душицата! Е сега ще си се гушкате редовно с нея!
Рали стискам палци всичко ще е ОК! Само ти и бебо да сте добре!
ilenkata добре дошла при нас! Hug

за аналния секрет и на мен ми вземаха сега понедрелник..т.е като си вземах 45 дневния болничен.

ДЖИДЖА изцеждаш сок от 1 лимон+1 лъжица мед+гореща вод аи хремат аизчезва за 2-3 дена почвайй го тоз метод и за секциото ще си върха Mr. Green

мен ме викат вече на преглед всеки понеделник..т.е всяка седмица до секциото,като се редуват 1 път само акушерка, следващия +видеозон..ама явно във всяка болница политиката е различна newsm78

КОКИ праща поздрави на  всички, ту вдига температира 39 градуса Sick ту въобще няма, докторите незнаят от какво я вдига-баси докторитее....незнае докаога е в таз болницаа....неможе да с еходи при неяя въобщеее #Cussing out #Cussing out #Cussing out на 1 ва страничка е мобилния и номер,които желае може д аи прати 1 есемес, е нещо май е поуклюмала  Hug

и мен ме е хванала сънната болест......+от 4 часа сутринта щастливото седене в WC Mr. Green вече незнам какво да си мисля  #Crazy  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 169
mimi_mimi, аз имах същия проблем с моя юнак и предната седмица даже бях в болница за няколко дни да ме захранят, а от там и бебчето. Вливаха ми аминикиселини и ми казаха да съм на белтъчна диета - повече месо, яйца, сирене, кашкавал. Също така ми казаха три пъти дневно да пия млечен протеин (хранителна добавка) по 10 гр. По специално, изписаха ми следния : BIOGAME 84%. Лекарите казаха, че е много важна белтъчната храна за разтежа на бебето. Мисля, че това поне можеш да направиш. Иначе, мен ме гледаха на доплер и там се оказа, че май нянанъв съд , кръвоносен не се разширява добре и това може да е причина. Та в тази връзка сега пия и някакви съдоразширяващи хапчета. Така или иначе, обаче, казаха ,че не е голям проблем. Просто бебенцето ще се роди по - мъничко. newsm10 tantrum

# 170
  • The O.C.
Здравейте и от мен!Тук сме, двете с бебата и се държим още,нооооооооо аз искам да раждам вече.Имам си контракции и болезнени и не,кръст и междукрачие болят но изгледи за раждане никакви.
  Rally дано се нормализира това кръвно,стискам палци всичко да е наред.
 Mirama-добре дошли в къщи на мама и бебе.Сега по-малко тревоги и много радостни моменти да имате!
 newsm10 newsm10 newsm10 на всички мами които може да родят днес!

# 171
  • София
Сори за спама, но забелязавате ли как бързо изписваме темата!  Party Предродилната треска е голяма работа!  Mr. Green

Пишете момичета, пишете.. smile3521

# 172
Искам да попитам някой от вас ще замразява ли стволови клетки,при кого и дали вече сте подписали договор. В момента съм 35 седмица и ми казаха,че вече е време за такава уговорка.

# 173
привет от мен. Вече имам нет  Mr. Green
цял ден ви чета  #Crazy ама успях най сетне  Mr. Green
Ние сме ОК и нямаме никакво намерение още да излизаме, ама то си е и много рано още. Даже и багаж не съм приготвяла още, нали още не съм влязла в деветия  Rolling Eyes
Гале, много гадно че не пускат при Коки, ще я караме на sms. Браво на теб че свръщи благополучно лекциите, сега остава само четенето за изпитите  Sick
Мирама, добре дошли на теб и Калина. Сега вече ще се нарадвате иситнски на малката мишчица
Рали, дано всичко е наред с теб и бебчо. Очакваме добри новини  Hug Hug Hug
Иленката добре дошла при нас
Джена супер са заглавията, ще ги изпишем бързо бързо като почнем да раждаме   bouquet

Хайде до скоро момичета и се пазете

# 174
mimi_mimi, и аз го имах същия проблем. Бебка две седмици почти не беше наддала. Аз тогавя ядях само плодове и като чух това, веднага смених диетата. Започнах да ям всеки ден по едно сварено яйце, бяло пилешко месо и поне една порция ориз. От тогава бебка започна да качва по 300 гр на седмица! Това стана в три последователни седмици, така че явно точно диетата е имала ефект.
Сега продължавам в същия дух, само махнах месото, че по принцип съм вегетарианка и не ми е много приятно да го ям. Замених го със соева кайма, бебето продължава да си расте, така че явно действа, пробвай.

# 175
ilenkata, миналата седмица като лежах в Шейново, момичето по легло до мен придвижваше тази процедура. По принцип там, в Шейново, с този въпрос се занимават д-р Вътев и д-р Мирчева (май така се казваше). Преди въпросът се е решавал в самата болница, но сега се ходи в някакъв център. Там се подписва договора. Трябва да има излсевания на васерман, спин, хепатит Б и Ц. Подписването стана за един ден, после платиха някакво капаро от 1000 лв ( те щяха да плащат всички пари наведнъж). Дадоха й контейнер, който да се използва при раждането и тези от въпросния център се ангажират по всяко време да са на разположене за да присъстват на раждането и да си свършат работата. За друго не се сещам. Д-р Вътев и д-р Мирчева по няколко пъти идваха в стаята и даваха разни разяснения - пълно съдействие от тяхан страна. Може би с повечето от тези неща си наясно самата ти, но реших да ти пиша каквото знам. Иначе, наистина било добре да се направи един месец по-рано ( въпреки, че въпросната жена щеше да ражда до дни) newsm10

# 176
ilenkata, миналата седмица като лежах в Шейново, момичето по легло до мен придвижваше тази процедура. По принцип там, в Шейново, с този въпрос се занимават д-р Вътев и д-р Мирчева (май така се казваше). Преди въпросът се е решавал в самата болница, но сега се ходи в някакъв център. Там се подписва договора. Трябва да има излсевания на васерман, спин, хепатит Б и Ц. Подписването стана за един ден, после платиха някакво капаро от 1000 лв ( те щяха да плащат всички пари наведнъж). Дадоха й контейнер, който да се използва при раждането и тези от въпросния център се ангажират по всяко време да са на разположене за да присъстват на раждането и да си свършат работата. За друго не се сещам. Д-р Вътев и д-р Мирчева по няколко пъти идваха в стаята и даваха разни разяснения - пълно съдействие от тяхан страна. Може би с повечето от тези неща си наясно самата ти, но реших да ти пиша каквото знам. Иначе, наистина било добре да се направи един месец по-рано ( въпреки, че въпросната жена щеше да ражда до дни) newsm10
Благодаря за информацията!
Понеже съм избрала да раждам в Тина Киркова,ще трябва да направя процедурата с клиника Малинов. Току що им звъннах и ми казаха,че  ми е време за изготвяне на договори,защото раждането може и по-рано да стане ,не се знае  Simple Smile Поканиха ме утре в клиниката да ми покажат договора,да ме разведат из лабораторията,да ми разкажат за процедурата...Утре ще пиша повече подробности,ако някой проявява интерес.
Иначе първото си дете преносих с 16 дена,а сега незнам как ще е. Постоянно имам някакви контракции,но са безболезнени,дано бебето да си изчака до термина  Simple Smile

# 177
Здравейте и от мен. И аз като много други мами съм затисната от едно сънено състояние smile3524, нито ми се чисти, нито пък нещо друго ми се прави, а сега и това време се смрачи и взех да се прозявам честичко.
Мирама много се радвам, че вече сте в къщи с малката сладурка.
Рали дано и при теб всичко е ОК и скоро да има с какво да се похвалиш.
Джена супер заглавия си сътворила  bouquet

Вчера лекцията наистина беше интересна, но малко отегчителна. Но продълйението след това беше мнооого забавно и вкусно eat

Мамчета да ви питам с какви дрешки точно се облича бебето - трябва да ходя на пазар, но съм напълно неориентирана. Т.е. едно комплектче за обличане какво трябва да съдържа?

# 178
  • София
Привет, момичета!

И аз още стискам! Снощи вместо кръст обаче ме боля корема в долната част, ама толкова силно, че не можех да мръдна. Виках си "Айде, почна се", ама не. Като се раздвижих и ми мина. Днес и аз като Джена ходих 2 часа, бях труп като се прибрах, заболя ме корема, кръста, дори пак имах нещо слузесто на бикините, ама сега пак нищо. Явно ще се чака още.

Утре съм на консултация, гледам времето се развали и сега се чудя какво да обуя като краката ми са тройни  newsm78

Рали, стискам палци. Всичко ще бъде наред, нали си в добри ръце!

Мирама, ей, най-накрая в къщи, сега ще можете да се нарадвате на бебка на спокойствие.

# 179
Здравейте мамита! Наминавам само да се отчета - още сме си вътре на топло в мама. Но дрес имам доста контракцийки (досега не съм имала през бременността) и затова си мисля, че няма да устискаме още много.
Стискам палци на Рали и Коки Praynig Praynig Praynig Дано всичко мине по най-добрият начин!
И на всички, които очакват скоро да се отправят към болницата пожелавам късмет, по-малко болка и най-щастливият край на бремеността здраво бебче Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт