НОЕМВРИйче скача,рита бясно,скоро във корема ще му стане тясно

• 13 978
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
merqi,страхотно еле4е.аз са6то плета подобно,но май- е ужасно малко.но в4ера реших 4е ще го направя с ракави и надолу с кра4ета ,ако стане красиво 6те го снимам и ще ви го покажа. Hug
sladurka,моляте пи6ими на ли4ния рецептата за катмите ,на са4 ли ги пе4е6 и на какав котлон-ставали са4 на газов ? newsm78

# 91
  • София
Ей, ще ви нашляпам всичките с тия катми - бързо да давате подробна рецепта Heart Eyes
И за друго ще помоля - хайде някоя от вас, ако прави гофрети, да ми каже как се приготвя сместа за тях, че съм правила преди 2 години и не помня нищо ooooh!
Хайде цунки Hug

# 92
  • София
Здравейте, не мога да ви изчета ферманите, дето сте ги изписали от сутринта Hug

Да кажа веднага за Инфакола - май няма да мога да поема повече поръчки, защото вече се събраха доста и притежателят на кредитната карта ще ми се кара, че съм му прехвърлила лимита  Embarassed /аз освен капките и други неща ще си поръчвам/. Пускам линка на сайта, откъдето ги пазарувам - вече е изпитан и работи, поръчката пристига много бързо - http://www.pharmacy2u.co.uk/details.asp?level=1&ref=334249HE … productid=FMINS50. Ако все пак се появи допълнителна възможност, ще свиркам. А можете да използвате и линка на Дес, гледам , че има хора, които са се заели да го доставят чрез куриер.

За изписването - аз няма да взимам специално комплектче, ще си го пременя с дрешките, които му купих, само допълнително ще взема пеленка, шапка и терлички. Между другото, трябва ли непременно да има и ръкавички?

Дребното си има още дрешки, сестра ми вчера бая се е поизхвърлила и тя, ама сега ме мързи да снимам и качвам в сергията.

За пeленките - смятам да използвам Huggies или Pampers. Първите много ми ги хавлиха, особено за новородени, хубаво прилепвали и не пропускали отникъде. Абе не знам, ще пробвам и двете.

Някаква апатия ме е налегнала от вчера и особено от тази сутрин, с нищо смислено не мога да се захвана, щом и печката не ме привлича, значи положението е сериозно...Ще се опитам да зяпам някакви филми, ще хрупам пуканки и ще ви проверявам от време на време. Хубав ден на всички!

# 93
  • София
Опаа! Те ме на и мен в новата темичка. Ама какво става, бре?!? За един ден 6 страници! Направо  Crazy

Тиха вода, аз от старата тема, ама само да кажа, че нямам нищо общо с онези снимки  Mr. Green Трупнах си 22кг отгоре и съм доста дебеличка. Ще кача една снимка да ме видиш..а какви цици имам  Crazy  Разстилат се поцялото ми тяло  Laughing
Сега взех решение да кандидатствам за пълна промяна и да ми ги смалят.  Grinning

Сладурка, какво му опира на твоя мъж?!? Питай го дали не е пишка случайно  Laughing Че знам, че на момченцата им става още в корема  Laughing
И аз съм станала една сочна там, не си само ти. Blush На мъжа ми му е много интересно и миналият път ме разглеждаше така  Laughing
Ако искаш рецепта за перфектни шницели, свиркай на лични ще ти пусна! И престанете да говорите за ядене  Rolling Eyes Влудявате ме така  Rolling Eyes

юлче, Даскалови са много готини хора  Hug

Дес, аз малко по-преди писах, че ще сглобя комплект. Няма да купувам от готовите, защото много им надуват цените и има куп излишни неща (за мен).
Абе, тука съм ,ама вчера пак обикаляхме магазините да докупуваме мивки, кранчета и т.н. дреболии. После нашите си дойдоха от почивка и не може да се наприказваме. Та, чак сега сядам пред комп-а и не мога да смогна да изчета всичко  Crazy Хремата я поднових след снощните обиколки  Mr. Green

krisi4  , писах, писах много преди за този склад и защо не ми харесват нещата. С две думи- пълни боклуци продават.
Подкрепям мнението за Захи и борсата в Лозенец  Peace

brazilkata  , пиши, пиши...няма да се спотайваш! Я виж колко полезно инфо си дала  Hug

mariana_75 , хубаво че всичко е ОК с теб. Пиши по-честичко в нашата тема.

Lili-33  , преди време още някой го беше казал, ама сега и аз да го кажа- много трудно те чета!
Памперсите му изпускат отстрани най-вече,  на кръста.

vi, слагай си възглавница м/у краката. Така спя от много време насам и го споделих, като много удобно нещо  Peace

Цеце, непременно вземи, че какви рани си правят с тези ципички , които имат вместо нокти  ooooh!

Отивам да разглеждам снимки  Flutter

А после ако имам сили ще направя шницели, гофрети и ще изпукам пуканки  Twisted Evil

# 94
  • София
Jutoo,би ли казала каква е цената на този комплект дето си харесала? А и стана ми интересно за твоята кака.Тя нали е на почти 4г,а не сте махнали пампа през нощта.Аз се чудя как да махна нашият нощен.Много съм горда че почти 2 месеца вече сме без папми през деня,ама през нощта все е мокър.Имаше дни в които го свалях сух,обаче после почна редовно да го пълни Rolling EyesНезнам ако се понамокри една 2 вечери дали ще се усети да се изпишква на гърнето нощем Thinking Сори за спама,отплеснах се малко Blush
Към 40 лв беше комплекта, малко по-малко. Имаше и едни с нещо като юрганче направо - те бяха към 60 лв. Но аз съм се спряла на този по-евтиния. Чак юрганче не ми трябва.
За мойта кака - ами боря се вече 3 месеца и се напикава и това си е. Спи като пън и не се буди. Водих я и на лекар - нищо и няма. Лекарката каза, че щом веднъж съм го махнала да не го слагам пак и така - пера си аз на воля Simple Smile Така че моя опит с понамокрянето за 1-2 вечери е такъв - дано при вас не е така, че си е кофти  Sad

# 95
  • София
Леле, ама постинг съм отпрала 1км  Crazy Я да изпиша цялата страница

Много са ви хубави покупките, да са ви честити!

Гъбка, количката за породени е много готина!

За изписването издирвам една пелена, бях питала за нея в темата, ама нещо никой не отговори (нищо ново под слънцето Mr. Green), но не я виждам по магазините.

Ако я открия ще я снимам да я видите. Ако пък не намеря ще дам да ми ушият, че твърдо съм решила бебока да има такава.

Ще купя боди (дебело, с дълъг ръкав), гащеризонче, горно ватирано, терлички, шапка и въпросната пеленка. Не трябва да ми излиза повече от 25-30лв.

# 96
Diana,извини ме за лошото писане,но сам свикнала с английски букви ,а с тази кирилизациа има разминаване на букви, TiredЩе се старая повече  ooooh!
Jutoo,да ти кажа моя опит с каката.имахме и ние такав проблем с пишкането вечер.все мокра,особено есента като застудя се принудих да и го варна памперса.и като и го сложих тя спря да се напишква.сутрин веднага на кукото и памперса сух.мина доста време не се напишкваше ,но сама си го искаше и сама си реши да го махне/памперса/ Praynig

# 97
Давай,давай да наваксаш,Диана.... Joy Между другото секса укрепва много имунната система така че не се мотай а натискай мъж ти,че да оздравееш бързо Hug Mr. Green Виж ме мен ква съм здрава hahaha

Тук у наше село има едни комплекти по 30лв и да ви кажа не са никак лоши.Ще взема пак да ги поогледам,ама преди за каката пак от тоя магазин беше бял с една хубава дебела пелнка с бродерии,ританки,камизолка или боди не помнякое беше,плюшен гащеризон,терлички,ръкавички май имаше.Завивката ми е все още хубава и ако купя някои хубави дрешки и да си ползвам тази завивка,май ще е добра идея и по скромно откъм финанси.А междудругото пеленката сия ползвах в количката,много хубава топличка.Лелееее ама много съм позабравила ще взема снимките да си видя да се подсетя какво беше точно с това изписване ooooh!

Jutoo,мерси много за изчерпателният отговор (както винаги) bouquet Дано скоро свикна малката,ама вие спите без памп така ли?

brazilkata,и аз като Диана смятам че ще си много полезна тук.Разписвай се по често.Кога ти е термина за да те впиша в списъка?

Мишунка,след малко ще ти пусна на лични това за което питаш,че Диана ще ни бие тука hahaha

# 98
Бие не бие,ще ти пусна ЛС тук,че ти е изчерпан лимита.Разчисти си кутията Мишунке Grinning
Разгледай тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=80047.60
И аз съм се разписвала в нея,затова няма много да ти разправям,ако има нещо питай.За мен най-важно се оказа да им слагам бакпулвер и тестото да е по гъсто от палачинково.Няма значение с вода или мляко и с колко яйца.

Успех и да се похвалиш Wink

# 99
  • София
  Joy Дес, не ме притеснява описаната рецепта- 5 чйца, литър мляко и брашно  Joy Ама самата идея за вида на яденето + фантазията ми направо ми свиват корема. Много съм зле! Нашите не могат да ми се начудят  Laughing Миналият път не ми пукаше, ако ще и 1000 любими неща да ми покажат/кажат.  Сега обаче съм уникална...онзи ден си варих нещо си в 00ч, защото преди това го видях по ТВ.  Laughing

# 100
  • София
Jutoo,мерси много за изчерпателният отговор (както винаги) bouquet Дано скоро свикна малката,ама вие спите без памп така ли?
Моля  Simple SmileДа, без памперс е от юни месец...много рядко е суха сутринза жалост.

# 101
  • Плевен
Не вярвам някой да има като моя проблем но все пак да питам- от 3-4 сутрини ми тече кръв от носа,започва още преди да се събудя и е доста като количество,но най-стрнното е че става всяка сутрин по едно и също време и спира за около 5 минути,а през деня нямам никакви проблеми.Много странна работа никога не ми е текло кръв от носа дори като дете.Да отида ли на лекар или може би е от увеличения кръвоток при бременност.

# 102
  • София
vi, слагай си възглавница м/у краката. Така спя от много време насам и го споделих, като много удобно нещо  Peace

Ми аз така спя от доста време, но за съжаление не помага  Confused Благодаря за съвета все пак  Grinning 

# 103
  • София
Не вярвам някой да има като моя проблем но все пак да питам- от 3-4 сутрини ми тече кръв от носа,започва още преди да се събудя и е доста като количество,но най-стрнното е че става всяка сутрин по едно и също време и спира за около 5 минути,а през деня нямам никакви проблеми.Много странна работа никога не ми е текло кръв от носа дори като дете.Да отида ли на лекар или може би е от увеличения кръвоток при бременност.
И на мен ми тече много често кръв от носа - слаби капиляри - било нормално за бременните.

# 104
Дес аз за изписването също ще си правя комплект по мое осмотрение.
 Купила съм едно бебпорт/но не е плюшено  , а е някак си пухено/ , то е в комплект с шапка и буйки. А пък допълнително ще си купя горе долу в същия цвят : боди гащеризонче , може и жилетчица , но не мисля ,че е необходима чак толкова.
   За инфакола , аз днес говорих смоята адвокатка. Тя роди юли месец и мъжа и беше донесъл от англия. Но в началото много действал на малкия , след това той престанал да го иска и изобщо не го понасял , та купили някакви немски капки , които ги има в нашите аптеки , цената на двете неща била еднаква в лева. Тези немски капки си ги ползват и сега и са много доволни. 

Общи условия

Активация на акаунт