БУРГАСка есен пъстроцветно, ще ни обагри неусетно (35)

• 15 927
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Супер ще е.
Аз да кажа, че в понеделник малката я пускам на ясла и ми трябват дрешки, подходящи за там. Висока е 85-86 см. Hug
Има ли някои деца, посещаващи ясла № 1?
Трябва ми инфо за там.
Може ли вместо с пантофки да е със затворени сандалки / с пантофки й се запарват крачетата/? Какви да са дрешките и пижамките? Зимата може ли с чорапогащник, или е много топло? Знам, че там не са с парно, а с климатици и не знам колко топло ще е.
Zdravej mousi,

nie ve4e porasnahme i 86cm ni e malak- kakvo ti tryabva- ne prodavam, iskam da gi podarya. Az sam ot slavejkov, a ti???
Imam mnogo hubavi ne6ta, zhal mi e da stoyat taka. Naj - dobre sama da izberesh kakvoto ti haresva i e podhodyashto za gradinata.
Pozdravi
Здрасти!
Благодаря за предложението, мисля да се възползвам, защото моята дрисла освен че много бързо расте и мноооого се цапа.../ честно казано, като отидем на разходка по-мръсно дете от нея не виждам Embarassed/ и на ден не знам по колко дрехи сменяме...
Не мога да ти пиша на лични, защото кутията ти е препълнена ...
Поздрави

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 20:51 от mousy

# 211
  • Burgas, Bulgaria
честито бебе на Лекси -да ти е живо и здраво момченцето

момичета къде сте в понеделник на кафе че да се домъкна при вас -сори за дезертьорството ама ........

# 212
Честито на Лекси!     
Да е жив и здрав малкия Александър! 

# 213
  • Бургас
  Ооо, Галка, честито!Появи се най-накрая.Кога ще се видим?Днес бяхме с Цанито и Рени на Ултрата.Уж и други щяха да идват...

Мерси   Hug , днес ни включиха вече.В най-скоро време ще ти се обадя Simple Smile

# 214
ЧЕРПЯ ВИ ЗА РОЖДЕНИЯТ ДЕН НА АЛЕКС newsm38  food002 beer3 Wine Glass Popcorn  food010 cook cook newsm64 Misc Baby Bottle

# 215
  • На морето!
Честито ни бебе Александър!Да е жив и здрав и много щастлив!На мама пожелавам бързо възстановяване!
Sesana,чудесна инициатива!Дано има резултат Praynig

# 216
          Здравейте, момичета! Бих искала и аз да се присъединя към вас  Simple Smile
           Честито бебче на Лекси!   bouquet

# 217
  • Ах, морето
Лекси, честито бебче! Да ти е жив и здрав малкият юнак!

# 218
wasto,  кутията ти е препълнена и не мога да ти пратя ЛС. Изтрий малко от входящите си писма, за да можеш да получаваш нови Peace

# 219
честито на Лекси!   bouquet

можете ли да ми препоръчате детски офталмолог? утре трябва да го водя малчо. джипито каза, че в първа поликниника имало детски офталмолози, но аз съм предубедена. като бях бременна ходих там на преглед и ме претупаха. някакви отзиви имате ли за там?

тази петиция къде можем да я разпишем?

# 220
herelina, аз големия съм го водила при д-р Маренова в Първа П-ка, на четвъртия етаж, в дъното на коридора вляво от асансьора.

# 221
  • Бургас
Още не съм публикувала писмото. Мислех, че ако имате забележки или искате да добавя нещо, ще е хубаво да го направя преди да я пусна.

# 222
Вери, хайде разправяй как е там. Предполагам на всички ще им е мн интересно. Маги свиква ли вече? А за обувките и спалните чували предполагам, че не навсякъде е така, но съм го чувала и това. Снимки няма ли да качиш
Ами на мен лично много ми харесва. Въобще не съжалявам за направената крачка. Тихо, спокойно и красиво е. Макар че сме видяли една много много малка част от Монреал. В един южен квартал на града сме, до голяма река, има по-малко емигранти. Там, до реката има голям парк; тичат, карат колела...С колела и ние се сдобихме, а Маги я возим на детска седалка. Времето е чудно, още не ни е сковал онзи студ, скойто само ни плашат. Само 3-те последни дни нещо се опитва да вали, но е топло. Маги от понеделник тръгва на градина, водят е семейна.Една жена с педагогическо образование ги гледа в къща/апартамент. 5-6 деца мисля, че ще са. Иначе всичко си е като в обикновена детска градина: имат стая за игра, такава за спане, кухня, където ядат и баня. Утре ще им видя седмичното меню, интересно ми е с какво ще ги гощават. Simple Smile Оказа се, че и тук малко сложно с градините, като в Бг недостиг имат.
За цените ми се стори в началото всичко скъпо. Ама нали идваш с готови пари...и бързо се влиза в крачка. За повечето неща цените са като в Бг, но в канадски долари и за техния стандарт нищо не е. Сега, след месец вече тук, бих казала, че млечните им продукти / кашкавали и сирене / и чаршафите 100% памук са им скъпи. Simple Smile Битовата техника им е малко странна, поддържат си само определени марки, а моделитте на някои печки и перални са....С някои дрехи пак същата работа. Трябва много да се гледа, да се обикаля и да следят промоции. Simple Smile
Като цяло Монреал е един пъстроцветен град, какви ли не националности има. Засега говорим на английски език, но ще се учи и френски, няма как.
Апартаментът, в който сме, много ми харесва: просторен и слънчев.
С две думи нямам засега забележки. Само да сме живи и здрави. Simple Smile
Ето и малко снимки от квартала ни и парка:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177886&view=1&photo=1

# 223
Верии, ехеее супер сте! Изглеждате много добре! Особено Маги! Да я цункаш от мен и Ангел!     Heart Eyes

Жалко, че не съм прочела момичета за срещата на Ултрата навреме, ама всъщност не мога да разбера имало ли е среща? Къде ви са снимките?

Честито Рожденник, Танче! Много много да те слуша Алекс!     bouquet

Честито бебче и на lexy! 4aкаме снимки на бебчо!  bouquet

Поздравления и на Sesana за писмото!!! Hug

А на сиренка, поздравления за снимките! Много сте хубави всичките!

# 224
честито на Лекси!   bouquet

можете ли да ми препоръчате детски офталмолог? утре трябва да го водя малчо. джипито каза, че в първа поликниника имало детски офталмолози, но аз съм предубедена. като бях бременна ходих там на преглед и ме претупаха. някакви отзиви имате ли за там?

В Оксиком в Изгрев има детски офталмолог. Помня че първото и име е Марина, но за фамилията не съм сигурна Хартулева или нещо от сорта. Чувала съм от приятелка, че е много доволна, но аз лично не съм ходила при нея и не мога да кажа нищо сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт